Huopakattoremontti Pohjois-Savo

Huopakattoremontti Pohjois-Savo, parasta kattoremonttipalvelua ja parasta laatua. Meidän kokeneet kattoalan konkarimme laittavat kuntoon vaikeastikin vaurioituneet huopakatot huolellisesti toteutetulla huopakattoremontilla. Avullamme koko rakennus saa uuden ilmeen ja parhaimmillaan huopakattoremontti jopa nostaa kohteen jälleenmyyntiarvoa asuntomarkkinoilla. Sijoita siis kunnolliseen, pitkäikäiseen, kestävään, moneen ympäristöön sopivaan ja näyttävään huopakattoon, joka ei ropise sateella tai ruostu vuosien saatossa.

Pohjois-Savossa on siis syytä kääntyä aina meidän puoleemme huopakaton kunnon herättäessä huolta. Panostamme työssämme aina asiakastyytyväisyyteen ja katon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Remontoimme huopakaton aina niiltä osin kuin tilanne vaatii, eli emme keskity vain näkyviin osiin, vaan varmistamme, ettei syvemmältäkään rakenteista löydy enää kosteutta käyntimme jälkeen.

Kutsu siis tiimimme käymään vaikka peltotien päähän, saarikohteeseen tai keskelle metsää. Koko Pohjois-Savo on meille tuttua aluetta. Olipa kotipaikkakuntasi sitten Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä, Juankoski, Kangaslampi, Karttula, Maaninka, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Varpaisjärvi tai Vehmersalmi, saat kaipaamasi avun meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Savon alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo – meiltä löytyy vastaukset kaikkiin katon ongelmiin

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo, mikäli olet havainnut kosteutta eristeissä tai vuotojälkiä sisäkatossa, kutsu kattoremonttipalvelumme paikalle. Erilaiset kosteus ja homevauriot ovat tyypillisiä merkkejä jonkinnäköisestä vuodosta, joka tulee saada kontrolliin pikimmiten. Pidä siis silmät auki räystäslautojen, asuintilojen sekä yläpohjan vuotovaurioiden varalta. Ja ilmoita meille, jos olet havainnut sisäilman haisevan homeelta. 

Syitä palahuopakaton vuodolle voi olla monia. Palahuopakatto on saattanut vaurioitua esimerkiksi myrskyssä kaatuneen puun iskeydyttyä voimalla sitä vasten tai lumikinoksen kiskaistua jonkin kattotuotteista alas voimalla. Toki taustalla voi olla myös palahuovan pinnan hiljalleen edennyt kuluminen. Tai vaikkapa aikanaan sattunut asennusvirhe. Jos vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset todetaan riittämättömiksi, on palahuopakattoremontti oikeastaan ainoa jäljellä oleva vaihtoehto. Se voidaan toteuttaa joko koko katolle tai esimerkiksi vain yhdelle lappeelle.

Me toteutamme palahuopakattoremontit poikkeuksetta aikataulussa ja erinomaisin arvosanoin. Rautaisten ammattilaistemme ansiosta kotisi saa uuden, laadukkaan katon suojakseen, jonka myötä paranee niin turvallisuus kuin asumismukavuuskin. Panosta siis omaan ja kotisi hyvinvointiin ja tilaa palahuopakattoremontti Pohjois-Savossa meiltä!

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo meidän moniosaajiltamme

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo, moniosaajiemme avulla homma hoituu juuri niin kuin pitääkin. Kun et lykkää huopakaton uusimista turhaan, ei sinun tarvitse myöskään kärvistellä vuotavan tai muutoin vaurioituneen katon alla. Ikävä, tunkkainen homeen haju ja kastuneista eristeistä johtuva lämmönhukka vaikuttavat väistämättäkin asumisen mielekkyyteen. Sähkölaskutkin käyvät pidemmän päälle kalliiksi, jos kaikki lämpö karkaa katon läpi harakoille.

Mitä varhaisemmassa vaiheessa huopakatto uusitaan, sitä parempi. Jos kosteus ei ole päässyt leviämään vielä kovin syvälle vuotokohdan kautta, saattaa riittää vähäisempi kunnostus. Esimerkiksi aluslaudoitusta ja eristeitä ei tarvitse uusia, mikäli ne ovat pysyneet kuivina. Riittää, että vaihtaa pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen). Jos muita muutoksia ei tarvita, pääsee huomattavasti edullisemmin ja aikaakin remonttiin kuluu vähemmän.

Kattotyömme ammattilaiset kattavat huopakattoremontin kaikki työvaiheet. Aloitus tapahtuu vanhan katon purkamisella ja katon alaisten rakenteiden huolellisella tarkastuksella. Tarpeen vaatiessa kastuneet eristeet vaihdetaan ja huonokuntoiset aluslaudoitukset sekä muut puurakenteet korjataan tai uusitaan.

Kun on aika asentaa uusi huopakatto, ammattilaisemme hoitavat ylösnosto- ja läpivientityöt tarkkuudella ja vankalla kokemuksella. Myös peltisepäntöitä, kuten reunapellitykset ja piipunpellitykset, ei jätetä huomiotta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, asennamme kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Huopakattoremontissa meillä on erityisosaajia kaikilla osa-alueilla, olipa kyseessä puutöitä vaativa kirvesmiehen tehtävä, peltitöiden erityisosaaminen tai huopien asennus. Näin ollen huopakattoremontin kaikki vaiheet hoituvat ammattimaisesti ja huolellisesti yhdellä kertaa, yhden katon alla.

Meidän kattoremonttipalvelumme moniosaajiltamme voit toki pyytää monenlaisia palveluita niin halutessasi. Huopakaton uusimisen yhteydessä hoituvat esimerkiksi yläpohjan lisäeristys, piipun pellitys ja piipunhatun asennus savupiipun huipulle. Tiimiimme mahtuu niin asiantuntevia peltiseppiä, puuseppiä kuin kirvesmiehiäkin. Kysy siis reippaasti tarjoamistamme lisäpalveluistamme Pohjois-Savossa!

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo meiltä tilattuna mahdollistaa kustomoidun projektikokonaisuuden

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo, on projekti, jonka voi kustomoida juuri oman näköisekseen. Siihen voi siis sisällyttää paljon muutakin kuin pelkästään itse kattorakenteiden uusimisen. Voit tilata kauttamme esimerkiksi erilaisia kattotuotteita tai läpivientejä uusituille lappeillesi. Meiltä onnistuu niin uuden kattovalokuvun kuin kattoikkunankin asennus. Myös tuuletusventtiilit löytävät paikoilleen. Uusimme tarvittaessa vaikkapa koko sadevesijärjestelmän tai kaikki lappeilla kulkemista turvaavat lapetikkaat sekä kattosillat. Ja vaihdamme kattotuotteiden – esimerkiksi TV-antennien – paikkaa tarvittaessa.

Palahuopakaton uusimisen yhteydessä voit hankkiutua eroon ikävistä jyrsijöistä pieneläinesteiden avulla. Aurinkopaneelit osoittavat hyötynsä sähkölaskun tipahtaessa sisään postiluukusta. Lumiesteet taas suojaavat räystäiden ympäristöä erityisen Pohjois-Savon runsaslumisimpina talvina.

Meidän asiakkaanamme voit myös valita vapaasti uuden palahuopakattosi värin. Tarjolla on niin murrettuja kuin kirkkaampiakin sävyjä, joiden avulla uusi katto saadaan sulautumaan kauniisti ympäristöönsä. Toki paikalliset rakennussäädökset on hyvä selvittää ensin.

Kerro siis meille toiveistasi – palahuopakaton uusimisen yhteydessä lisävarustelu onnistuu helposti ja sujuvasti. Ja pian kotiasi Pohjois-Savossa koristaa kaunis sekä entistäkin käytännöllisempi palahuopakattokokonaisuus!

Pyydä meiltä tarjous piharakennusten huopakattoremonteista

Asuinrakennusten huopakatot vaativat säännöllistä huoltoa sekä ajoittain myös remonttia. Ja sama pätee myös pihapiirin muihin rakennuksiin, vaikkakin se monilta ajoittain unohtuu. Mikä tahansa huopakatto menee huonoon kuntoon, kun sen jättää oman onnensa nojaan. Erityisesti Pohjois-Savossa, missä ilmasto toden teolla koettelee rakenteita. Muista siis välillä varmistaa, etteivät autotallin, pihasaunan, vierasmökin, ulkohuussin, pyörävaraston tai kesäkeittiön huovan reunat ala repsottaa tai läpiviennit vuotaa. Ja jätä niidenkin huopakattoremontit aina ammattilaisten huoleksi, vaikka sitä ehkä ajattelisikin onnistuvansa pienikokoisempien huopakattojen kunnostuksessa itse. Kokemattomalle kaverille sattuu nimittäin usein asennusvirheitä ihan silkasta huolimattomuudesta. Valitettavasti väärää asennussarjaa hyödyntäen asennettu kattoikkuna, puutteellisesti toteutetut katteen ylösnostot sekä esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen käyttö voivat olla valtavienkin kattokatastrofien taustalla. Ja sitä riskiä ei kannata ottaa.

Meillä huopakattoremontti Pohjois-Savossa onnistuu edulliseen ja aina kattokohtaisesti kustomoituun hintaan. Olipa kyse sitten pienestä piharakennuksen tai suuremman kartanon huopakatosta. Huomioimme tarjousta luodessamme aina huopakaton koon, kunnon, kaltevuuden, läpivientien määrän sekä muut tekijät, jotka vaikuttavat siihen, paljonko aikaa ja materiaaleja katon kunnostukseen täytyy varata. Kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, minkä lisäksi voit halutessasi hakea rahoitusta helposti suoraan verkkosivujemme kautta.