Kattohuolto Orivesi

Katon huolto Orivedellä voi olla edessä vuodenajasta riippumatta. Joka vuosi omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katto tarvitsee ainakin kevät- ja syyshuoltoa. Kevät- ja syyshuollot pitävät sisällään rännien puhdistamisen, koko kattokokonaisuuden kuntotarkastuksen sekä katon puhdistamisen. Jos peltikatto, palahuopakatto, huopakatto ja tiilikatto puhdistetaan puolivuosittain, tarvitaan sammaleenpoistoa ja ruostevaurioiden kunnostamista merkittävästi vähemmän. Siisti katto näyttääkin paremmalta. Vielä paremmalta katto näyttää, kun se maalataan tai pinnoitetaan uudestaan. Uusittu maali- tai suojapinnoite parantaa myös katon kykyä kestää erilaisia rasituksia. Kesä on hyvää aikaa tehdä vaikkapa katon maalaus.

Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto voi tarvita huoltotoimenpiteitä myös talvella. Talvella tarvitaan lähinnä lumenpudotuksia ja jään poistoa katolta. Sekä lumi että jää voivat vaurioittaa kattoa, sen rakenteita ja sen yksityiskohtia – joko suoraan tai välillisesti. Lisäksi ulkona liikkujat ovat vaarassa, jos katon reunalla kiikkuu jäätä tai valtava lumikuorma. Jää kannattaa poistaa myös sadevesijärjestelmästä, minkä tulisi vetää tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina. Ota yhteyttä niin keväisten, kesäisten, syksyisten kuin talvistenkin kattohuoltojen tiimoilta – Oriveden lisäksi myös Juupajoella, Jämsässä, Kangasalla, Kuhmoisissa, Ruovedellä ja Tampereella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orivedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orivedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oriveden alueella!