Kattohuolto Mänttä-Vilppula

Jos mietit, kuinka usein omaa tai taloyhtiön kattoa on huollettava, on oikea vastaus se, että jotkin kattohuollot Mänttä-Vilppulassa kannattaa uusia puolen vuoden välein. Kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien katot on puhdistettava joka kevät ja syksy, jotta ne eivät alkaisi kerätä kosteutta, sammaleita ja ruostetta. Myös räystäskourujen puhdistaminen on puolivuosittain tarvittu kattohuolto.

Säännöllisin väliajoin huollettua kattoa ei tarvitse korjailla niin usein kuin oman onnensa nojaan jätettyä kattoa. Pitkiä aikoja huoltamatta ollut tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto voidaan ehkä vielä pelastaa puhdistamalla ja maalaamalla, jos se ei ole vielä kerennyt alkaa vuotaa. Puhdistusoperaatio pitänee hoitaa pesemällä katto ja/tai levittämällä sille sammaleentuhoainetta. Lopuksi katto kannattanee joko maalata tai pinnoittaa, jotta se jaksaisi taas vastustaa erilaisia mekaanisia ja kemiallisia rasituksia.

Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki kattohuollot myös Mänttä-Vilppulan ympäristössä, eli Keuruulla, Juupajoella, Jämsässä, Ruovedellä ja Virroilla. Katon puhdistusten, sammaleenpoistojen ja rännihuoltojen lisäksi saatte ammattilaisiltamme myös lumenpudotukset. Jos katolle tai sadevesijärjestelmässä on jäätä, poistamme sen höyrytyslaitteella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mänttä-Vilppulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mänttä-Vilppulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mänttä-Vilppulan alueella!