Kattohuolto Kuortane

Kattokorjaus-palvelu tietää, miten tehdä kaikki kotitalouksien tai taloyhtiöiden kattohuollot Kuortaneella. Tunnemme kaikki kikat katon elinkaaren pidentämiseen ja uusien vaurioiden välttämiseen kattohuoltojen avulla, joten ota meidät luottokumppaniksesi niin kesämökin, rivitalon, kerrostalon kuin omakotitalonkin katon huoltoihin. Kuortaneen lisäksi palvelemme myös sen naapurikunnissa eli Alajärvellä, Alavudella, Lapualla ja Seinäjoella.

Katon puhdistus on joka vuosi kahdesti tarvittava kattohuolto, sillä tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja palahuopakatot pitää puhdistaa sekä keväällä että syksyllä. Yhtä aikaa kannatta suorittaa rännien puhdistus. Jos rännit jäävät likaisiksi, voivat ne lakata vetämästä, ja silloin katolta tulevat vedet voivat kastella talon rakenteet.

Muita kattohuoltoja tarvitaan paljon vähemmän kuin puhdistushuoltoja. Esimerkiksi sammaleenpoisto katolta ja lumenpudotus ovat tarpeen mukaan tilattavia kattohuoltoja. Peltikaton omistaja ei välttämättä tarvitse kumpaakaan, sillä kattopeltien liukas pinta hylkii kasvustoja ja lunta. Sitä vastoin peltikatto on maalattava useammin, kuin tiili- ja huopakatot tarvitsevat pinnoittamista. Peltikatto maalataan ehkä jopa neljään otteeseen, kun taas bitumi- ja betonitiilikatot pinnoitetaan yhden ainoan kerran.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuortaneella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuortaneella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuortaneen alueella!