Kattohuolto Jokioinen

Katon huollot Jokioisilla tarkoittavat muun muassa katon harjausta, katon maalausta ja sammaleiden poistoa katolta. Puhdasta kattoa on kiva katsella, mutta tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistamisessa ei ole kyse pelkästään taloyhtiön imagosta tai siitä, miltä omakotitalo tai kesämökki näyttää naapurien silmiin. Puhdas katto kestää paremmin ajan hammasta ja erilaisia rasituksia, joten sen korjaustarpeet vähenevät. Samalla katon odotettavissa oleva käyttöikä pitenee. Katon puhdistaminen joka kevät ja syksy vähentää myös muiden kattohuoltojen (kuten sammaleenpoistojen) tarvetta, joten katon kokonaiskustannukset pysyvät hyvin kurissa.

Niin rivitalon, kerrostalon kuin pientalojenkin kattohuollot kannattaa teettää Kattokorjaus-palvelulla. Osaamme huoltaa katon, olipa se huopakatto, tiilikatto, peltikatto tai mineriittikatto. Katemateriaalin mukainen kattohuolto tukee katon kuntoa parhaalla mahdollisella tavalla. Sadevesikourujen tai kattokaivojen puhdistus sekä katon puhdistus on hoidettava kahdesti vuodessa, olipa katto sitten millainen hyvänsä. Riippuu katosta, koska se on pestävä, ja milloin se on maalattava tai pinnoitettava. Lumenpudotus tilataan tietenkin vain tarvittaessa. Saat meiltä aivan kaikki kattohuollot – myös Forssassa, Tammelassa, Somerolla, Ypäjällä ja Humppilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jokioisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jokioisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jokioisten alueella!