Kattohuolto Heinävesi

Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki katon huollot Heinävedellä aina kesämökin katon maalauksesta kerrostalon lumenpudotuksiin! Tarjoamme palvelujamme kaikenkokoisille taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille. On yhtä tärkeää hoitaa niin rivitalon kuin omakotitalonkin kattoa. Eniten tarvitaan tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton puhdistushuoltoa. Katto kannattaa siivota puhtaaksi epäpuhtauksista ja roskista, sillä ne varjostavat katetta, ja sitovat siihen kosteutta. Sitä myöten katon ruostuminen, sammaloituminen, haurastuminen ja heikkeneminen kiihtyvät.

Jos katon harjaus ei riitä puhdistamaan katetta, tilaa perusteellisempi katon puhdistus, eli katon sammaleenpoisto tai kattopesu. Kattopesun jälkeen katto voidaan maalata, mikä saa sen hylkimään paremmin kasvustoja ja likaa. 

Katon ja rännien puhdistus on syytä hoitaa puolivuosittain. Samalla tehty katon kunnon tarkastus kertoo, jos on tarvetta harvinaisimmille kattohuolloille, kuten juuri katon maalaamiselle. Jos lunta on kertynyt katolle vaarallisen paljon, teetä meillä lumenpudotus. Mahdollinen kattojää sulatetaan höyrysulatuksella, mikä ei riko kattoa tai sen sadevesijärjestelmää.

Pidennä sinäkin kattosi ikää Heinävedellä, Savonlinnassa, Varkaudessa, Leppävirralla, Tuusniemellä, Outokummussa tai Liperissä, ja tilaa meiltä tarvitsemasi kattohuollot avaimet käteen -pakettina.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinävedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinävedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinäveden alueella!