Kattohuolto Hartola

Katon huolto Hartolassa on tärkeä osa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon elinkaarta. Jos pientalon tai taloyhtiön katto jää huoltamatta, voi sen elinkaari lyhentyä jopa noin 50 %. Muista siis katon puhdistaminen, kattopesut, katon maalaus, sammaleentuhokäsittely ja muut kattohuollot. Hartolassa tilaat ne Kattokorjaus-palvelulta, jolta luonnistuvat kaikki peltikatto-, tiilikatto- ja huopakattohuollot.

Katon puhdistus harjaamalla tai ilmapuhaltamalla on kattohuolto, mitä tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja palahuopakatot tarvitsevat kaikista useimmin. Samaan syssyyn tulee hoitaa rännien tai kattokaivojen puhdistus, sillä roskien tukkima sadevesijärjestelmä on riskitekijä rakenteiden kuivuuden kannalta. Katon puolivuosittaisen huollon yhteydessä tutkimme koko katon siltä varalta, että muille kattohuolloille – esimerkiksi katon suojakäsittelylle – olisi tarvetta. Suojakäsittely on hyvä uusia muutaman vuoden välein. Kattomaalaukset tehdään joko kertaluontoisesti tai melko harvoin, esimerkiksi 25 vuoden välein. Maalattu katto on kaunis ja pitkäikäinen.

Kattokorjaus-palvelun kautta löydätte reippaat lumenpudottajat kaikille katoille, myös niille korkeimmille ja kaltevammille. Teemme lumenpudotukset turvallisesti, ja tarvittaessa hoidamme myös jään poiston katolta tai vesikouruista.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hartolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hartolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hartolan alueella!