Huopakattoremontti Kokkola

Huopakattoremontti Kokkola, palvelemme kaikissa kotitalouksien huopakattoremonteissa seudulla. Remontoimme sekä rullahuopakattoja että palahuopakattoja ja tietysti kaikkia kattomalleja mansardikatosta tasa- ja harjakattoihin mitään muutakaan kattomallia hyljeksimättä. Huopakatteiden kanssa onnistuvat kaikki kattomallit ja -kulmat, kunhan kate on kattokulmalle oikein valittu ja asennettu. Meidän pätevä väkemme osaa suunnittelun ja toteutuksen. Tasakatto ja mansardikatto saavat molemmat tasapuolisesti laadukkaasti toteutetun uusimisen jokaisen katon erityispiirteitä kunnioittaen. Tämä pätee kaikkiin toteuttamiimme huopakattoremontteihin.

Kun tarvitset Kokkolan seudulla huopakattoremonttia kesämökkiin tai muuhun mökkiin, huvilaan tai omakotitaloon eli remontoimme monipuolisesti asuinrakennuksia. Lisäksi muutkin kotitalouksien rakennukset saavat meiltä laadukkaasti toteutetut huopakattoremontit, oli kyse saunarakennuksesta, autotallista, autokatoksesta, varastosta tai muusta piharakennuksesta.

Keski-Pohjanmaa on toiminta-aluettamme vahvasti, siellä siis Kokkola sekä naapurikunnat Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi ja Luoto sekä Toholampi. Myös Kokkolan entiset paikkakunnat, kuten Kaarlela, Kälviä, Lohtaja ja Ullava kuuluvat palvelualueeseemme. Kokkolan seudulla toteutamme huopakattoremontit tietysti myös saarikohteissa, kuten kaupungeissa, pienemmissä taajamissa tai haja-asutusalueellakin.

Pyydä tarjouksemme, kun huopakattoremontti Kokkolassa on ajankohtainen. Muista tarjouksen lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys, joiden myötä saat jo hyvän kokonaiskuvan kattoremontin taloudesta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kokkolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kokkolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kokkolan alueella!

Palahuopakattoremontti Kokkola – kaikkien laattakattojen saneeraukset osaavalta kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakattoremontti Kokkola, laattakatto eli palahuopakatto kaipaa lopulta uusimista siinä missä muutkin katot. Kattoremontti on tilaisuus saada katto kuntoon ja näyttämään jälleen hyvältä. Samalla voit tietysti toteuttaa omia toiveitasi kattosi suhteen, meiltä onnistuvat niin kattojen muutostyöt kuin vaikkapa kattoikkunoiden ja -valokupujen asennuksetkin. Voit teettää huopakattoremontin yhteydessä Kokkolan seudulla kattoremonttipalvelullamme myös vaikkapa koko katon eristeremontin ja kohentaa näin rakennuksesi energiatehokkuutta samalla kertaa. Uusimamme katto on huoleton ja helppohoitoinen, katto on täysin toimiva, sammaleeton eikä kaipaa juuri muuta, kuin kevyttä puhdistusta tarpeen mukaan tehtynä, jos katolle kertyy roskaa lähiseudun puista.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kokkolassa pureutuu mahdollisten toiveidesi ohessa varsinkin kyseisen katon korjaustarpeisiin, joita katon kunto etupäässä määrittää. Vesikatteen uusiminen kuuluu jokaiseen toteuttamaamme huopakattoremonttiin Kokkolassa ja missä tahansa muuallakin. Keveimmilläänhän kattoremontti tarkoittakin vain vesikatteen uusimista mutta meillä jokainen kattoremontti suunnitellaan ja totutetaan kyseisen katon kunnon perusteella. Kaikki katon viat huomioidaan ja loppuun kuluneet tai vaurioituneet materiaalit vaihdetaan kunnollisiin. Palahuopakattoremontin toteutus noudattaa meillä samoja perusperiaatteita, kuin muutkin huopakattoremontit.

Huopakaton uusiminen Kokkola – uusimme kattosi ammattitaidolla ja nykyaikaisia materiaaleja suosien

Huopakaton uusiminen Kokkola, laadukas työ yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin on paras yhdistelmä kaikin puolin hyvän ja toimivan katon toteuttamiseksi.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kokkolassa ei välty vanhan katon purkutöiltä, niitä kun on edessä ihan jokaisessa kattoremontissa. Käytännössä kattotuotteet täytyy katolta poistaa jo siksikin, että ne ovat usein tiellä. Niitä joko uusitaan tai voimme asentaa vanhat kattotuotteet takaisin kattoremontin lopussa, mikäli ne ovat vielä käyttökelpoisia. Joka tapauksessa kaikki heikkokuntoinen materiaali katosta puretaan, kun toteutamme huopakattoremonttia Kokkolassa tai muualla. Koska tavoitteena on pitkäikäinen ja toimiva katto sekä kunnon vastine investoinnillesi, kattoon ei jää esim. kosteuden pilaamaa puutavaraa tai eristettä heikentämään uuden katon toimintaa. Mahdollisiin, tarvittaessa tehtäviin alusrakennetöihin lukeutuvat mm. kosteus- ja lahovaurioisten aluslaudoitusten tai -levytysten sekä muiden kattorakenteiden uusimista ja korjaamista. Huopakaton uusiminen vaatii vastaavasti mm. kosteus- ja mikrobivaurioisten eristeiden uusimista. Halutessasi voit teettää koko katon eristeiden uusimisen samalla kun teetät meillä muutenkin huopakattoremonttia Kokkolan seudulla, yleensä eristeiden kuntoon perustuva osittainen uusiminen kuitenkin perus kattoremontissa riittää.

Palahuopakaton uusiminen Kokkola, tilaa huolellisesti toteutettu uusi palahuopakattosi meiltä

Palahuopakaton uusiminen Kokkola, saat vanhan kattosi tilalle huolellisesti remontoidun palahuopakaton, jossa käytämme korkeatasoisia, nykyaikaisia kattomateriaaleja. Me huolehdimme kattosi jokaisesta yksityiskohdasta, kuin olisimme remontoimassa omaa kattoamme. Vähempään ei kannata tyytyäkään, sillä hyvin toteutettu remontti ja oikeaoppinen asennus kunnioittavat laadukkaita kattomateriaaleja, joiden myötä katolle on kohtuullisella vaivannäöllä luvassa useampi vuosikymmen käyttöaikaa.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kokkolassa sisältää katon kaikkien muiden tarpeellisten korjaustöiden lisäksi siis uuden vesikatteen. Palahuopakatteen asennamme alusrakenteen, kuten alusponttilaudoituksen päälle. Ensimmäinen kerros muodostuu rullatavarana toimitettavasta rullahuovasta ja toinen kerros on palahuopa- eli laattakatteesta asennettu pintahuopakerros. Palakate asennetaan aina kohti harjaa etenevässä suunnassa, jotta veden valumasuunta suhteessa katteen saumoihin on oikea. Katto vaatii myös vähintään 1:5 jyrkkyyttä toimiakseen kunnolla katteen ominaisuudet huomioiden, riittävän jyrkkä kattokulma poistaa veden katolta tehokkaasti. Katteen asennussuunta ja asennustapa, jossa katepalat limitetään edellisten reunan yli vaativat katteen uusimisen vähintään koko lappeelta. Palahuopakaton uusiminen vaatii toki muutkin katteen ja kattotuotteiden asennuksiin liittyvät työvaiheensa, kuten muutkin huopakattoremontit Kokkolassa.

Huopakaton asennus Kokkola – asennustöissä ahkerat kattoasentajamme ovat parhaimmillaan!

Huopakaton asennus Kokkola, kun vanhaa kattoa on ensin remontin alkuvaiheissa purettu, täytyy tilalle sen jälkeen asentaa uutta materiaalia ja kattoa. Monessa kattoremontissa keskeisimpiin töihin lukeutuu uuden vesikatteen asennus, se on tehtävänä jokaisessa kattoremontissa ja koko katolle, kun sitä kerran ryhdytään remontoimaan. Vesikate asennetaan alusrakenteen päälle, joka huopakatossa voi olla esimerkiksi alusponttilevytystä tai -laudoitusta. Tarvittaessa asennamme tämän alusrakenteen sekä muitakin katon rakenteita katon purkuvaiheen jälkeen. Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kokkolassa voi sisältää myös katon eristevillojen uusimista ja asentamista, mikäli teetät katon energiaremontin samalla, myös silloin kun vanhat eristeet ovat kosteuden tai vaikkapa pieneläinten tuhoamia. Kaikkea tätä ei kaikilla katoilla tarvita mutta me remontoimme kattoja kattokohtaisen suunnitelman perusteella.

Huopakattoremontti Kokkolassa tosiaan sisältä aina kattohuopien asennuksen, eli pohja- ja pintahuopakerros, tasakatoille kaksikin pohjahuopakerrosta. Kun kate on paikoillaan, työmme jatkuu ylösnostojen ja läpivientien sekä katon reunapellitysten asennuksilla. Kattopeltiseppämme asentaa myös piipunpellityksen ja -hatun, mikäli katosta savupiippu kohoaa. Huopakaton asennus valmistuu kattotuotteiden, eli vesikourujen, kattotikkaiden, lumiesteiden ym. asennuksilla.

Minkä tahansa kotitaloutesi rakennuksen huopakattosaneeraus on mahdollista teettää meillä

Huopakaton saneeraus Kokkolan seudulla voi olla kaikkein helpointa toteuttaa pyytämällä meiltä tarjousta kattoremontista ja ulkoistamalla työn toteutus kattoremonttipalvelumme osaaviin käsiin. Alkuun tosiaan pääsee pelkällä tarjouspyynnöllä ja meillä palveluun kuuluvat kaikki kattoremontin työvaiheet, osaava työvoima remontin toteutukseen sekä tarvittavat työvälineet huopanaulaimesta vasaraan ja henkilönostimesta aggregaattiin, mikäli kohteen sähkönsaanti on epävarmaa. Huopakattoremontti Kokkolan seudulla onnistuukin sangen kokonaisvaltaisella otteella ja sinulle tämä tekee katon uusimisesta helppoa mutta myös turvallista, teemme takuutyötä.

Tilaa meiltä huopakattoremontti Kokkolassa erilaisiin asuinkäytössä oleviin kotitaloutesi rakennuksiin, remontoimme sekä pala- että rullahuopakattoja kesämökeistä ja muista mökeistä tai huviloista sekä omakotitaloista. Remontoimme myös muussa kuin asuinkäytössä olevien rakennusten kattoja kotisi tai vaikkapa kesämökkisisi pihapiirissä. Jos siis tarvitset huopakaton uusimisen saunarakennukseen, varastoon, autotalliin, autokatokseen tai muuhun piharakennukseen niin käänny puoleemme.  Meiltä huopakattoremontti Kokkolassa onnistuu mm. harjakattoisiin, pulpettikattoisiin ja tasakattoisiin rakennuksiin, sillä remontoimme kaikkia kattomalleja vakaalla työkokemuksella. Totta kai myös kaikkien erilaisten rullahuopakattojen sekä palahuopakattojen kattoremontit onnistuvat meiltä, joten pistetään remontoiden!