Vesikourujen puhdistus Pyhtää – anna meidän tehdä työt puolestasi ja mene itse vaikkapa veneilemään!

Pienestä koostaan huolimatta Pyhtään kunta lupaa asukkailleen hyvät palvelut. Me teemme siinä oman osamme tarjoamalla pyhtääläisille ensiluokkaista vesikourujen puhdistuspalvelua.

Eikö seuraavan kausipuhdistuksen aika olekin jo käsillä? Nyrkkisäännön mukaan vesikourujen puhdistus on syytä tehdä Pyhtäällä kahdesti vuodessa – ennen kuin esimerkiksi tukoksia ehtii muodostua.

Useimmiten askare ajoitetaan katon kausihuollon yhteyteen. Meiltä saat myös muut kausihuoltoon kuuluvat toimenpiteet, kuten katon puhdistus.

Vesikourujen puhdistusta itse ei kannata edes harkita. Jätä työ meille, niin lunastat itsellesi hetken laatuaikaa. Mene sillä välin vaikkapa retkelle Valkmusan tai Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon, hurauta saaristoon veneilemään tai käperry sohvannurkkaan hyvän kirjan kanssa!

Palvelemme mielellämme niin omakotitaloasujia kuin taloyhtiöitä, yrityksiä ja tietenkin Pyhtään kuntaa. Tarpeen vaatiessa palvelualttiit asiantuntijamme hurauttavat avuksesi myös Loviisaan, Kotkaan, Kouvolaan, Haminaan tai Porvooseen.

Kylkiäisenä skannaamme sadevesijärjestelmää ja kattoa siltä varalta, että roskat ränneissä eivät ole ainoa ongelma. Lopuksi saat maksuttoman raportin katon yleiskunnosta sadevesijärjestelmineen, ja tarvittaessa voimme antaa hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä ja tilaa vesikourujen seuraava kausipuhdistus meiltä ennen kuin naapuri ehtii edelle!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Miksi pyhtääläisen ei kannata tinkiä rännien puhdistusrutiineista?

Kuten sanottu, rännien puhdistus Pyhtäällä on paras tehdä kahdesti vuodessa. Tämä puhdistustahti toimii useimmissa pyhtääläisissä kohteissa erinomaisesti.

Rutiini kannattaa ottaa haltuun heti sadevesijärjestelmän asennusvuodesta alkaen. Muuten uudenkin sadevesijärjestelmän elinkaari alkaa typistyä nopeasti.

Esimerkiksi teräskourut alkavat ruostua, jos niitä ei puhdisteta säännöllisesti. Roskat varastoivat sekaansa vettä, eikä sadevesijärjestelmä pääse kuivumaan sateiden jälkeen kunnolla. Kosteana muhiva biomassa on ruosteelle kuin syötti.

Ennen kuin huomaatkaan, ruoste on syönyt sadevesijärjestelmään reiän poikineen. Vuotavat vesikourut ja syöksyputket eivät pysty enää suoriutumaan tehtävistään, joten sadevesijärjestelmä on korjattava tai joissain tapauksissa jopa uusittava.

Talvella roskainen sadevesijärjestelmä myös jäätyy. Jää aiheuttaa paljon hallaa painollaan ja väänteleekin sadevesijärjestelmää usein mielensä mukaan. Kevään tullen vähintään kaato kaipaa säätöä.

Jää aiheuttaa tietysti myös tukoksia siinä missä bioroskakin. Kun sadevesijärjestelmä on tukossa, alkaa katolta valuva vesi rasittaa kiinteistön muita rakenteita, kuten julkisivua ja mahdollisesti sokkeliakin. Homeen, lahovaurioiden ja pakkasrapautumien ohella kattovuodotkaan eivät ole ennenkuulumattomia.

Miksi siis pelaisit uhkapeliä, kun voit tilata vesikourujen puhdistustyöt Pyhtäällä kattopalvelustamme niin helposti ja hyvään hintaan? Muista, että työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus pelastaa tilanteen, kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon

Rännien säännöllinen puhdistus taistelee tehokkaasti tukoksia vastaan. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi silti olla jossain vaiheessa tarpeen. Etenkin metsäisellä tontilla Pyhtään luonto saattaa yllättää, eikä esimerkiksi mökillä pääse vahtimaan vesikouruja alvariinsa.

Mutta miten kannattaa toimia, jos tukos ilmoittelee itsestään? Kaikkein vaivattominta on ottaa asiantuntijamme jälleen langan päähän. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi, ja tukos saadaan takuulla auki sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Jos käyt tukoksen kimppuun omin voimin tai naapurin Reiskan kanssa, voi lopputulos olla aivan toinen. Operaatioon saattaa hurahtaa tunti, jos toinenkin, eikä sadevesijärjestelmä luultavasti selviä siitä vammoitta. Loppujen lopuksi hintakin voi olla kalliimpi.

Pyhtääläinen, älä siis tuhlaa vapaa-aikaasi sadevesijärjestelmän kunnossapitotöissä – käänny meidän puoleemme niin vesikourujen puhdistuksessa kuin tukkeutuneen syöksyputken avauksessakin!

Jos raha-asiat rassaavat kilpailukykyisestä hintatasostamme huolimatta, tutustu kauttamme saatavilla olevaan joustavaan rahoitukseen. Sen avulla makselet isommankin urakan mukavasti omaan talouteesi mitoitetuissa erissä.