Vesikourujen puhdistus Pori – ”Karhukaupungin” luotettavinta rännien puhdistuspalvelua?

Jos etsit luotettavaa ja kohtuullisesti hinnoiteltua vesikourujen puhdistuspalvelua Porissa, mitä jos tilaisit työn meiltä? Olemme vakavarainen, pitkän linjan kattotalo, ja asiakastyytyväisyytemme loistaa kuin Selkämeri kevätauringossa!

Voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin, olipa kohteesi sitten mitä tahansa leikkimökin ja kerrostalon väliltä. Palvelemme mielellämme myös Porin kaupunkia ja porilaisia yrittäjiä sekä harrastusporukoita ja muita yhteisöjä.

Toteutamme laadukkaan puhdistustuloksen kaikille sadevesijärjestelmille, sillä teemme työt aina räystäällä – emmekä siis maasta käsin. Edes kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet eivät aiheuta meille päänvaivaa.

Kun roskat loistavat poissaolollaan, pääsee sadevesijärjestelmä kuivumaan, eikä esimerkiksi ruostu tai jäädy niin helposti. Samalla myös tukosten todennäköisyys vähenee.

Puhdistuksen yhteydessä pidämme sadevesijärjestelmää kuitenkin silmällä siltä varalta, että muitakin huollon tai korjauksen tarpeita on jo olemassa. Samalla skannaamme katon yleiskuntoa.

Jos jokin kokonaisuudessa mättää, voimme antaa loistotarjouksen ongelmien korjaamiseksi vaadittavista toimenpiteistä. Täyden palvelun liikkeenä pystymme tekemään kaikki kattotyöt huolloista korjauksiin ja uusien kattotuotteiden asennukseen.

Mitä jos ottaisitkin meihin yhteyttä näiltä näppäimiltä? Porissa rännien puhdistus on suotavaa ainakin kahdesti vuodessa, aivan kuten Eurajoella, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Merikarviassa ja Nakkilassakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Rännien puhdistus Porissa ei maksa maltaita

Rännien puhdistus Porissa ei ole kallista, sillä työ maksaa itsensä takaisin säästöinä monissa muissa huolto- ja korjauskuluissa. Sitä paitsi hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen.

Jos haluat tietää tarkan hinnan, kannattaa kuitenkin pyytää meiltä rohkeasti tarjous. Laskemme hinnat nimittäin kohdekohtaisesti.

Rännien puhdistushintaan vaikuttavat esimerkiksi nämä asiat:

  • Puhdistettavat kourumetrit
  • Kourujen kiinnikkeet – kourujen ulkopuoliset kiinnikkeet helpottavat työskentelyämme
  • Kohteesi korkeus (kalustotarpeet)
  • Kohteesi sijainti – esimerkiksi taajamakohteissa matkakuluja tulee tyypillisesti vähemmän kuin saaristossa
  • Kourujen likaisuus
  • Onko tukoksia?

Tarjouksemme tulee sisältämään kaiken puhdistukseen tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston. Porilaisena yksityishenkilönä voit saada työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Tarjouksen pyytäminen meiltä ei ole ostopäätös, joten sen jälkeen voit vielä vertailla hintoja rauhassa niin halutessasi. Luultavasti tarjouksemme laittaa kuitenkin sukat pyörimään jaloissasi!

Vaikka rännien puhdistus on edullista, kannattaa työ teettää katon kausihuollon yhteydessä. Kun rännit puhdistetaan osana isompaa savottaa, voimme tehdä siitä vielä tavallistakin edukkaamman tarjouksen. Kausihuolto valmistelee koko katon sadevesijärjestelmineen tulevien vuodenaikojen haasteisiin.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – voi nenä, lakkasiko sadevesijärjestelmä vetämästä?

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, voi olo olla hetken aikaa neuvoton. Kuinka tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus oikein tapahtuu?

Pientä paniikkiakin voi olla ilmassa – etenkin, jos kattomuoto sattuu olemaan tasainen. Tasakatolla sadevesijärjestelmän tukokset pompauttavat kattovuotojen riskin taivaisiin huvipuistolaitteen lailla, ja pian katolle patoutuva vesi voi tulla jo sisäkatostakin läpi.

Itku ei kuitenkaan auta markkinoilla, vaan tarvitaan ripeää toimintaa. Ota meihin välittömästi yhteyttä!

Lupaamme avata tiukankin tukoksen nopeasti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Olemme valmiit rientämään hätiin mihin päin Poria tahansa, oli kesä tai talvi.

Vaikka kiire on kova, älä missään nimessä käy tukoksen kimppuun itse. Peliliike saattaa koitua koko sadevesijärjestelmän kohtaloksi, sillä esimerkiksi umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä on erittäin vaurioherkässä tilassa.

Myös tukoksia avatessa katselemme hieman ympärillemme. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen vaikkapa homeisten otsalautojen pesusta ja maalauksesta. Tukos lieveilmiöineen kannattaa hoitaa kerralla pois päiväjärjestyksestä vaikkapa osamaksulla kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, sillä pikku jutuistakin voi kehittyä isompia huolenaiheita.

Pidä silti mielessä, että roskien poisto ränneistä pitää tukokset yleensä loitolla erittäin hyvin. Eikös seuraava kausipuhdistus olekin jo ihan nurkan takana?