Vesikourujen puhdistus Paimio – paljon kehuttua rännien puhdistuspalvelua osoitteeseen kuin osoitteeseen!

Jokaisen paimiolaisen sadevesijärjestelmän elinkaareen kuuluu eräs tärkeä, toistuva toimenpide – nimittäin vesikourujen puhdistus. Se tulisi tehdä joka kevät ja syksy ilman välivuosia.

Vesikourujen tai rännien puhdistus eli roskien poisto vesikouruista on kaikkein helpoin ja edullisin keino ylläpitää sadevesijärjestelmän peruskuntoa ja suorituskykyä. Niin ruoste, tukokset kuin jääkin pysyvät puhtaasta sadevesijärjestelmästä tehokkaasti loitolla.

Vesikourujen puhdistukseen ei kuitenkaan kannata ryhtyä itse. Ammattimainen työnjälki maksaa itsensä paljon paremmin takaisin, ja lisäksi saat siitä kotitalousvähennystä.

Kun rännien puhdistus Paimiossa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista, meiltä saat käyttöösi kokeneen rännirykmentin! Asiantuntijamme puhdistavat vesikourut reippaasti ja ammattitaitoisesti myös Paimion lähialueilla, kuten Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa.

Vasta puhdistetusta sadevesijärjestelmästä muutkin huollon ja korjauksen tarpeet on helppo havaita. Siksi arvioimmekin sen yleiskuntoa rännien puhdistuksen yhteydessä. Mikäli silmiimme pistää vikoja tai puutteita, teemme mielellämme tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Mistä muualta saat näin kokonaisvaltaisen ammattitaitoista rännien puhdistuspalvelua Paimiossa tai Paimion lähialueilla? Ellei mieleen tule muita firmoja, ota yhteyttä ja tilaa meiltä rännien puhdistus jo tänään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Rännien puhdistus ja muut sadevesijärjestelmän kunnossapito- ja kunnostustyöt Paimiossa

Rännien puhdistus on paimiolaiselle sadevesijärjestelmälle puoli ruokaa. Ennen pitkää tarvitaan kuitenkin muitakin kunnossapitotöitä, jotta sadevesijärjestelmä pystyisi toimittamaan virkansa moitteetta.

Esimerkiksi kaadon säätäminen, sadevesijärjestelmän huoltomaalaus sekä vesikourujen kiinnityspisteinä toimivien otsalautojen pesu, maalaus ja vaihto on todennäköisesti jossain vaiheessa aiheellista. Vuotavien rännien korjaus tai ruosteisten kourukoukkujen vaihtokin saattaa tulla tarpeeseen.

Älä silti huoli – et joudu kääntymään muiden kattotalojen puoleen. Meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin mahdollisiin sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustöihin!

Tarpeen vaatiessa voimme jopa uusia sadevesijärjestelmän kokonaan. Yksikään sadevesijärjestelmä ei kestä ikuisuuksiin, ja jossain vaiheessa vanhan sadevesijärjestelmän uusiminen on kustannustehokkaampaa kuin yrittää enää sammutella tulipaloja huoltamalla ja korjaamalla.

Kun sadevesijärjestelmä uusitaan, kannattaa kiinnittää huomiota sen puhdistettavuuteen. Esimerkiksi kourujen ulkopuoliset kiinnitykset helpottavat puhdistusta huomattavasti, ja kourujen likaantumista puolestaan voidaan ehkäistä erilaisin pinnoittein. Markkinoilla on myös saumatonta ja raidatonta vesikourua.

Meille sadevesijärjestelmän uusiminen ei kuitenkaan ole ykkösoptio, vaan ensin pyrimme aina jatkamaan vanhan sadevesijärjestelmän elämää huoltojen ja korjauksen keinoin. Näin säästyy sekä aikaa, rahaa että luontoa.

Älä laiminlyö sadevesijärjestelmän tarpeita edes rahasyistä. Laskumme voit maksaa myös oman makusi mukaisissa erissä kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi vielä pelastaa tukosten tuhoisilta haittavaikutuksilta

Mikäli sadevesijärjestelmä syystä tai toisesta menee tukkoon, on tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus otettava välittömästi tehtävälistalle. Jos avaus suoritetaan tarpeeksi nopeasti, kenties tukoksen tuhoisilta haittavaikutuksilta vielä vältytään.

Pahimmillaan tukos lamauttaa sadevesijärjestelmän täysin. Jo yksikin tukkeutunut syöksyputki voi sen tehdä.

Kun sadevesijärjestelmä ei vedä, eivät katolta valuvat vedet oikein tiedä mitä tehdä. Ne alkavatkin valua alas kaoottisesti mielivaltaisia reittejä pitkin.

Parhaassa tapauksessa vesi valuttelee maahan räystäältä, julkisivun kautta. Silloin seurauksena on mahdollisesti vain hometta. Pidemmällä aikavälillä myös lahovaurioita ja pakkasrapautumaa voi ilmaantua.

Huonoimmassa tapauksessa vedet sen sijaan patoutuvat katolle. Siitä on leikki kaukana!

Jos tukossa oleva sadevesijärjestelmä motittaa vedet katolle, alkaa katto pian vuotaa. Vuotojen riskiä lisää katolla mahdollisesti oleva lumikinos, joka aiheuttaa painetta katon saumoihin ja läpivienteihin. Pienetkin heikentymät, kuten ajan haurastuttamat läpivientitiivisteet paljastuvat varmasti. Lopputuloksena voi olla jopa katon kosteusvaurio, jos aluskatteellakaan ei ole kaikki kunnossa tai aluskate puuttuu.

Otathan siis pikaisesti yhteyttä, jos huomaat tukoksen oireita? Meiltä saat osaavat ammattilaiset myös tukosten avaukseen Paimiossa ja Paimion lähialueilla, eikä sadevesijärjestelmä kärsi vaurioita avausoperaation yhteydessä.