Peltikaton maalaus – näyttävyyttä ja pitkää käyttöikää

Teetä peltikaton maalaus kokeneella ammattilaisella! Maalaamme peltikatot sekä myös tiilikatot vuosien kokemuksella. Toteutamme kaikenlaisten kohteiden kattojen maalausurakat koko Suomen alueella.

Katon maalaus – pidennä peltikaton käyttöikää

Peltikatto on erittäin pitkäikäinen kattomateriaali, mutta sen kestävyyden kannalta hyvin tärkeää on, että sitä huolletaan kunnolla ja tasaisin väliajoin. Katon pesun ja paikkauksen lisäksi katon maalauksesta pitää huolehtia aina tarpeen vaatiessa. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun teetetään katonmaalaus ammattilaisella. Suoritamme peltikattosi maalauksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella: poistamme vanhan, hilseilevän maalipinnan ja suoritamme tehokkaan ja täydellisen pesun, jonka jälkeen maalaamme katon. Tärkeää urakassa on, että se suoritetaan sopivassa lämpötilassa, sillä liian kuuma ilma voi lämmittää peltimateriaalia liiaksi. Tämän seurauksena uudesta maalipinnasta voi muodostua epätasainen. Teemme kaikki maalaustyöt vain laadukkaimmilla maaleille, jotka kestävät suomen vaihtelevia sääolosuhteita sekä kulutusta vuosien ajan.

Kysy myös tiilikaton maalausta!

Tiilikaton kuntoon pätevät samat lainalaisuudet kuin peltikattoonkin: huolto pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Myös tiilikatoille voidaan suorittaa maalaus. Maalipinta paitsi suojaa kattoa, myös palauttaa haalistuneelle katolle sen alkuperäisen värin. Teemme tiilikaton maalaustyöt ammattitaidolla katon puhdistuksesta pesuun ja maalaustöihin. Tiilikaton maalipinta kuivuu usean tunnin ajan, joten onnistunut urakka vaatii tasaisen ja sateettoman kelin. Onnistuneen lopputuloksen takaa pitkä kokemuksemme ja ammattitaitomme sekä käyttämämme huippulaadukkaat maalit, jotka sietävät kosteutta, likaa ja kulutusta erittäin pitkään.