Palahuopakaton uusiminen

Kattoremonttipalvelun toteuttama palahuopakaton uusiminen on keino toteuttaa laadukkaasti toiveiden katto, jossa kaikki toimii kuten kuuluukin. Me toteutamme uuden palahuopakaton rakennukseesi ja totta kai muutkin huopakattoremontit sujuvat. Voit teettää meillä palahuopakaton uusimisen esimerkiksi saarikohteissa, tavanomaisempien kaupunki- ja maaseutusijaintien lisäksi. Logistiikka ei ole ongelma, huonokuntoinen katto on. Tämän vuoksi tarjoamme monipuolisesti laadukasta huopakattoremontointia kaikkialla, missä huopakattoja vain on. Paleltelumme ovat käytössäsi periaatteessa ympäri vuoden, eli palahuopakaton uusiminen onnistuu myös tässä mielessä tarpeen mukaan.

Palahuopakaton uusiminen voi olla tarpeen monenlaisissa rakennuksissa. Kattoremonttipalvelumme toteuttaa kattojen uusimiset niin asuin- kuin piharakennuksiinkin eli voit teettää meillä uuden palahuopakaton kesämökkiin, omakotitaloon tai mökkiin. Vastaavasti esimerkiksi saunarakennusten palahuopakattoremontit onnistuvat, unohtamatta tavallisia piharakennuksia, kuten autotalleja ja -katoksia. Kaikkeahan tässä ei mainittu mutta voit huoletta laittaa meille tarjouspyyntöä tulemaan muistakin kotitalouden huopakattoremonteista. Melkoisella varmuudella pystymme auttamaan. Tarjouspyyntö on joka tapauksessa kätevä väline kattoremontin pistämiseksi alkuun.

On monia syitä, milloin palahuopakate voisi vaatia uusimista. Näitä voivat olla mm. katon asennusvirheet, kuten vääränlainen kattohuovan kiinnitys tai puuttuva aluskate. Ehkä palahuovat ovat kauttaaltaan kuluneita tai puu on kaatunut katon päälle tehden mittavaa vahinkoa jne.

Me uusimme palahuopakattoja avaimet käteen -periaatteella ja takuutyönä. Laadimme myös tarjouksemme täyden palvelun periaatteella, selvittäen sen pohjaksi toiveesi ja katon kunnon. Kattava ja realistinen tarjouksemme helpottaa remonttiin liittyvien talousasioiden selvittämistä. Tiedät mitä itse remontti kokonaisuudessaan kustantaa mutta saat tarjouksen avulla selville myös muut oleelliset asiat, kuten tiedot rahoitusmahdollisuudesta ja kotitalousvähennysten määrästä.

Kattoremonttipalvelumme toteuttama palahuopakaton uusiminen on järjellinen kokonaisuus joka mielessä. Korjaamme katon viat, uusimme vesikatteen ja katon remontointi on ennakoitava, loogisesti etenevä ja hyvin suunniteltu toimenpide. Huolehdimme kaikesta remonttiin kuuluvasta, niin työvaiheista kuin tekijöistäkin, sekä tietysti aina katolle parhaiden materiaalien hankinnasta sekä työssä tarvittavista välineistä kokonaisuudessaan.

Toiveissa uusi palahuopakatto ja helppo remontti?

Kuten kävi jo ilmi, kattoremonttipalvelumme toteuttaa palahuopakattojen uusimiset kotitalouksien eri rakennuksiin kattavasti ympäri vuoden ja kaikenlaisissa paikoissa. Palvelemme monenlaisten kattomallien parissa, voit toteuttaa avullamme niin harjakattojen, pulpettikattojen kuin aumakattojenkin saneeraukset. Tasakattokin kuuluu palveluidemme piiriin, vaikka sen vesikatteeksi voi teknisistä syistä todennäköisemmin valikoitua hitsattava bitumikermi.

Katon tekninen toimivuus on meille ensiluokkaisen tärkeä asia ja katteen valintaa täytyy miettiä ensin siitä näkökulmasta, että katto on kyllin jyrkkä kyseiselle katteelle. Koska palahuopakatot vaativat keskimäärin yli 1:5 jyrkkää kattopintaa, loivimmat kattomallit tarvitsevat muun huopakatteen suojakseen. Kaikissa tällaisissa asioissa saat täyden hyödyn meidän ammattitaidostamme. Vaikka tekninen toteutus on ensimmäisenä mielessä kestävän ja hyvän katon rakentamiseksi niin mietimme tietysti myös katon ulkonäköä. Uusi palahuopakatto on totta kai siisti, siinä ei kasva sammalta, saumat eivät repsota, katteessa ei ole virheitä ja väri on tasainen. Palahuopakatteita kuitenkin löytyy markkinoilta siinä mielessä paljon, että eri sävyjä ja värejä on runsaasti. Lisäksi tämä katetyyppi on voitu leikata eri muotoihin ja eri kokoisiin paloihin. Katon ilmettä on helppo säätää valitsemalla eri näköisten mutta teknisesti käytännössä samanveroisten katetuotteiden väliltä rakennukseen ja omaan makuun sopivin vaihtoehto.

Kun uusimme palahuopakaton, teemme kaiken säntillisesti ja juuri siinä laajuudessaan, että voimme olla varmoja katon toimintavarmuudesta. Katon purkamisen jälkeen tarkistamme aluslaudoituksen sekä yläpohjan eristeet. Jos löydämme huomautettavaa, toteutamme tarvittavat toimenpiteet asian korjaamiseksi. Uusimme huonokuntoiset villat ja puuosat, asennamme aluskatteen, eli aluskermin ylösnostoineen kaikkineen varmalla ammattitaidolla. Vesikatteen asennuksen jälkeen on kattotuotteiden vuoro. Viimeistelemme katon tarvittaessa savupiipunpellityksellä sekä muilla tarvittavilla ominaisuuksilla.

Uusi palahuopakatto on siis sekä esteettisesti että teknisesti toimiva yksikkö, kun katto tehdään hyvin. Kattoremonttipalvelumme keskittyy aina laadukkaaseen toteutukseen, vaikkapa asennustyöt teemme aina huolellisesti kunkin vesikatetuotteen mukaisesti. Katteen asennus on tietysti yksi tärkeimmistä työvaiheista, mutta myös mm. kattotuotteet ja läpiviennit on asennettava aina kyseessä olevan katetuotteen mukaan valituilla menetelmillä. Näissä asioissa olemme erityisen tarkkoja. Sinun ei tarvitse yrittää selvittää tällaisia teknisiä seikkoja miettien mikä toimii. Me tiedämme mikä toimii ja autamme sinua saamaan juuri sen ratkaisun omalle katollesi.