Palahuopakaton saneeraus

Palahuopakaton saneeraus on paikallaan, kun vanhan katon toiminta alkaa hiipua joko pikkuhiljaa tai kertarysäyksellä. Kattoremonttipalvelumme toteuttaa ammattitaidolla palahuopakattojen uusimiset sekä muut huopakattoremontit. Kattoremonttihan voi tulla ajankohtaiseksi monista eri syistä, palahuopakatto voi vuotaa esimerkiksi läpivientien ja katteen saumojen kautta, joskus huomaamattakin ja kattoon pääsee syntymään kosteusvaurioita, lopulta myös laho- ja mikrobivaurioita. Joskus kate on vain ollut käytössä jo niin pitkään tai on niin kulunut, että sen vaihtaminen tulee hyvään saumaan eikä korjaaminen ole enää kannattavaa suhteessa remontin tuomiin etuihin. Huonolla tuurilla katolle voi kaatua puukin runnellen kattoa, jolloin katon saneeraus on perusteltu päätös. Kattoremonttipalvelultamme saat asiantuntevat palvelut kaikkiin palahuopakattojen saneeraustarpeisiin takuutyönä.

Kun tarvitset tietoa siitä, mitä kattoremontti tarkoittaa talouttasi ajatellen niin pyydä meiltä ensimmäisenä tarjous. Rahoitusmahdollisuudesta ja kotitalousvähennyksestä on helppo ottaa selvää tarjouksemme perusteella ja sitten sinulla onkin kokonaiskuva jo koko hommasta. Me perehdymme jokaiseen kattoremonttikohteeseen huolella kartoittaen sinun toiveitasikin kattoremonttisuunnitelman ja tarjouksen pohjaksi. Näin kattoremonttimme vastaavat tarkasti katon tilannetta ja tarjous pitää hyvin paikkaansa.

Teemme palahuopakattojen saneeraukset kaiken kokoisissa kaupungeissa ja taajamissa mutta kaikenlaisissa muissakin paikoissa: saarikohteissa, maaseudulla, pikkuteiden varsilla, mökkirannoissa jne. Eli siellä missä on saneerausta vailla oleva huopakatto, palvelumme ovat käytettävissäsi. Palveluihimme lukeutuvat piharakennusten, kuten autotallien ja pihavarastojen palahuopakattojen saneeraukset. Vastaavasti voit teettää meillä asuinrakennusten palahuopakattosaneeraukset mökkeihin, omakotitaloihin sekä kesämökkeihin. Saneeraamme myös saunarakennusten ja monien muidenkin rakennusten palahuopakattoja oli katon malli harjakatto, pulpettikatto tai tasakatto. Meillä voit kuin voitkin teettää myös tasakattojen ja muiden loivien kattomallien saneeraukset, vaikka näihin kattoihin onkin yleensä teknisistä syistä valittava vähän erilaiset kateratkaisut kuin jyrkemmille katoille sopiva palahuopakate. Toteutamme laadulla myös kaikki muut huopakattoremontit.

Kun saneeraamme palahuopakatot, teemme sen hyvin

Kukapa meistä ei haluaisi tasan niin hyvää palvelua ja uutta kattoa, jotka saat, kun me saneeraamme palahuopakatot sinun rakennuksistasi. Laadukas ja oikein toteutettu katto on hyvä syy valita kattoremontin toteuttajaksi kattoalan pätevät ammattilaiset ja osaava kattoremonttipalvelu. Meille on selvää, mitä katoille täytyy tehdä, jotta ne saadaan kuntoon. Teemme kattokohtaisen toimintasuunnitelman, joka perustuu kyseisen katon kuntoon ja kaikkeen siihen, mitä katolle tarvitsee tehdä.

Kokemuksemme perusteella palahuopakattoremonttien syyt ovat moninaisia, palahuopakaton saneeraukseen voivat johtaa mm. alun perin kattoa tehdessä tai sitä aiemmin remontoidessa tehdyt asennusvirheet. Näihin lukeutuvat aluskatteen puuttuminen tai virheet, läpivientien ja kattoikkunoiden ongelmat tai koko katolla käytetyt vääränlaiset katteen kiinnitysmenetelmät kuten liian lyhyet huopanaulat tai kiinnityshakaset. Palahuopakaton saneeraus ei ole vaikeaa, mutta tästä on jo helppo päätellä, että aika monenlaisia asioita täytyy ottaa huomioon ja muistaa tarkistaa, kun kattoremonttia ryhtyy suunnittelemaan, tarvikkeita tilaamaan ja kattoa työstämään. Ihan ylipäätäänkin kattoremontti täytyy suunnitella hyvin, jotta se myös sujuu hyvin. Toteutukseen saa helposti tuhrattua paljon aikaa, ellei työstä ole minkäänlaista kokemusta ja rutiinia. Hidas eteneminen aiheuttaa omat ongelmansa, ellei työ etene rivakasti ja kattorakenteita saada katekerrosten alle suojaan suhteellisen nopeasti.

Kun jätät palahuopakattosi saneerauksen kattoremonttipalvelumme, me huolehdimme tarkasti pienimmistäkin yksityiskohdista, kuten oikeanlaisista huopanauloista, piipuntyvipellityksistä ja aluskatteen riittävistä ylösnostoista, kuten kaikesta muustakin. Huolehdimme siitä, että työvaiheet tehdään oikeassa järjestyksessä, oikeilla menetelmillä ja välineillä, jotta lopputulos on laadukas ja toimiva. Saneeraamme palahuopakatot järkevällä aikataululla hyvän suunnittelun, toimivan työjärjestyksen, pätevien asentajien sekä ammattilaisen työvälineiden turvin sujuvasti ja varmasti. Pitkästä työkokemuksesta kattosaneerausten parissa ei myöskään ole mitään haittaa, sitäkin meillä piisaa. Voit käätyä puoleemme, kun haluat saada laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutetun katon rakennukseesi.