Laadukas kattofirma – Monipuolista kattourakointia kaikilla katoilla

Kattokorjauspalvelu on kokonaisvaltaista kattourakointia ja kattopalveluja tarjoava kattofirma. Palvelumme ovat joka mielessä kattavan monipuolisia, panostamme laadukkaisiin toteutuksiin, asiakastyytyväisyyteen ja palvelulupaustemme täyttymiseen. Rakennamme uudet katot uudiskohteisiin ja uudistamme vanhat katot niiden tarpeiden – ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua aina katon suunnittelusta, lupa-asioihin, katon toteutukseen ja huoltoon sekä uuden katon rakentamiseen. Mielellämme teemmekin yhteistyötä kanssasi koko katon elinkaaren ajan. Saat meiltä myös kaikki mahdolliset katon ylläpitotyöt, kuten puhdistukset sekä pinnoitukset kattosaneerausten ja korjaustöiden lisäksi.

Laadukas kattofirma tarjoaa katon tarkistuksen ammattilaisen toimesta samaan hintaan, kun katolle hommiin kiivetään, riippumatta siitä miksi sinne kiivetään. Silloin kun jotain vikaa katolta löydämme, siitä saman tien myös tarjouksen jätämme. Näin saat katon taas nopeasti kuntoon kohtuullisilla kuluilla ja nopealla aikataululla. Töihimme kuuluvat myös hyvät työtakuut koska miksi ei, tiedämme että teemme ensiluokkaista työtä. On helppoa antaa hyvänlaatuisen työn takeeksi hyvät takuut. Meidän kanssamme yhteistyöhön ryhtyessäsi voit olla aina varma myös siitä, että huolehdimme tuotevalmistajien asennus- ja hoito-ohjeiden noudattamisesta, käytämme oikeita kiinnikkeitä ja aineita kattojen rakentamisessa ja puhtaanapidossa. Se auttaa säilyttämään tuotevalmistajien materiaalitakuut, koska usein niiden ehtoina on asennus- ja hoito-ohjeiden noudattaminen.

Palvelulupauksemme sisältävät ilmaisen kattotarkistuksen kaikkien tekemiemme töiden yhteydessä. Ne sisältävät myös avaimet käteen -palvelun, jossa saat aina kaiken tarvitsemasi meiltä yhdestä paikasta. Lupaamme myös paneutua aina työn alla olevan katon korjaustarpeisiin korjaamatta ja uudistamatta turhaa. Toisaalta emme jätä myöskään korjaamatta asioita, jos ne ovat vialla. Eli työ mitoitetaan tarpeen mukaan, toiveesi huomioidaan ja tarvittaessa annamme ammattilaisen suosituksen, jos toiveet ja korjaustarpeet eivät suoraan kohtaa toisiaan. Yleensä pystymme ratkaisemaan ongelmat, suunnittelemaan ja toteuttamaan parhaan mahdollisen katon rakennukseen kuin rakennukseen. Lisäksi saat sen työtakuun sinetiksi näille lupauksille hyvästä katosta ja sinulle helposta katon huoltoprosessista.

Rahoitusta voi hakea tarvittaessa kauttamme ja kotitalousvähennyskin on kiva helpotus työn ostamisesta. Sitä voikin hakea lähes poikkeuksetta meillä teetetyistä töistä omassa henkilöverotuksessa. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme parhaiten sinua palvella. Saat meidät kiinni nopeasti ja mutkattomasti niin puhelimella kuin tarjouspyyntölomakkeellakin.

Kattofirma joka hoitaa kaiken ikäisten ja mallisten kattojen työt

Meiltä löytyy paljon osaamista ja tietotaitoa eri kattojen suhteen. Kun työtä on tehty pitkään ja osaavan työvoiman turvin, on yritykselle kertynyt kokonaisuudessaan mukavan monipuolien kokemus myös käytännössä, ei pelkän koulutuksen kautta. Luja käytännönkokemus auttaakin monissa tapauksissa ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja räätälöimään työtä juuri työn alla olevalle katolle parhaaksi toimintamalliksi. Kaikkea ei voi korjata saman kaavan mukaan ja samoilla menetelmillä. Lisäksi palkkalistoiltamme löytyy erikoisosaajia, kuten kattopeltiseppiä ja kattotöihin erikoistuneita timpureita ja kirvesmiehiä, sillä kokonaisvaltainen katon korjaus vaatii monenlaista osaamista. Jokaisella katolla ei tarvita kaikkien työpanosta, mutta silloin kun tarvitaan, on aina ilo lähettää töihin joku parhaista juuri kyseiseen asiaan erikoistuneista tekijöistä.

Rakennamme katot kattomateriaalista, kattotyypistä ja rakennuksesta riippumatta. Teemme peltikattoja, tiilikattoja ja huopakattojakin käytännössä kaikista markkinoilta löytyvistä laadukkaista tuotteista. Voimmekin auttaa sinua katollesi sopivan katteen valinnassa, sillä se ei ole välttämättä niin helppoa kun valikoimia ryhtyy tutkimaan. On osattava huomioida katon malli ja sen jyrkkyys sekä mietittävä katteen sopivuutta myös esteettisesti sekä rakennukseen että sen lähiympäristöön. Hintavertailukin on välillä hieman vaikeaa, sillä tuotteita on saatavilla todella paljon, osa tarvitsee kiinnikkeitä, osa erikoistyökaluja asennuksessa. Voit kuitenkin hyödyntää osaamistamme kaikessa mahdollisessa kattoosi liittyvässä, koemme että se on meidän työtämme olla apunasi ja helpottamassa muun muassa valintojen tekimistä. Kummankin tavoite on kuitenkin sama, saada rakennukseesi kestävä, järkevän hintainen ja sopiva katto.

Uusimme ja rakennamme katot omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, kesämökeille, maneeseihin, ulkorakennuksiin tai vaikka lastesi leikkimökkiin. Teemme yksittäisten rakennusten kattoremontteja mutta myös koko pihapiirin rakennusten yhtenäistämistä ja useamman talon taloyhtiön kaikkia kattoja koskevia urakoita. Kykenemme siis näkemään ja hoitamaan isompiakin kokonaisuuksia, mutta ei niitäkään tehdä pienempien kohteiden kustannuksella. Laadukas kattofirma hoitaa kaikki katot samalla vakaalla ja laadukkaalla tyylillä. Kapasiteettia löytyy ja työn vaihtelevuus pitääkin motivaation korkealla työtä tekevillä, sillä aina voi sekä oppia uutta että hyödyntää vahvinta osaamistaan tasaisesti.

Kattopalvelut kattohuollosta katon puhdistukseen ja korjaukseen

Katon huolto ja korjaus on syytä aina tehdä huolellisesti ja ajoissa. Mitä nopeammin ongelmatilanteisiin reagoi, sitä vähemmän vaurioita syntyy ja kustannukset pysyvät kurissa. Aika usein törmäämme työmaillamme muun muassa tilanteisiin, joissa katon puhdistus ja pinnoitus tai maalaus olisi voitu vielä vuosi tai pari sitten tehdä ja pidentää näillä toimenpiteillä katon ikää ainakin vuosikymmenellä. Katto on kuitenkin jäänyt oman onnensa nojaan, tarkistus ja kunnostus jäänyt odottelemaan ja se maaginen hetki, kun katon pelastaminen toimestamme olisi vielä onnistunut on valunut hukkaan. Tällöin katto vaatii yleensä uuden vesikatteen, aluskatteen, ehkä eristeet ja paljon muutakin työtä ja materiaalia. Totta kai on parempi sitten vaihtaa kaikki ja tehdä kunnon katto rakennuksen suojaksi, kun siihen päädytään. Aina se ei vain olisi tarpeen, jos katon kunnostukseen herättäisi vain ajoissa.

Saat meiltä kattavasti kattosi huoltotoimet. Teemme ne katon kuntoa ylläpitävät ja isoja vikoja ennalta ehkäisevät rutiinihuollot kaikille katoille. Esimerkiksi kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä puhdistamme katon ja vesikourut roskista. Puhdistuksen toteutamme aina katon vaatimalla tavalla. On tärkeää huoltaa kattoa niin, etteivät huoltotoimenpiteet kuluta tai vahingoita esimerkiksi katetta ja nopeuta sen kulumista. Puhdistamme esimerkiksi tiilikaton harjaamalla ja huopakatteen ilmapuhaltamalla. Molemmille näille katteille on sangen tarpeen tehdä myös niiden ikääntyessä sammaleenpoistokäsittely sekä uusi pinnoitus. Sen avulla sammal pysyy poissa eikä vesi pääse imeytymään katteeseen, saumauksiin ja hajottamaan kattoa lisää. Talvisin saat meiltä lumenpudotukset ja jäänsulatukset ammattitaidolla niin, etteivät katteet vahingoitu ja kulu toimenpiteistä. Se on tärkeä ongelmia ennalta ehkäisevä toimenpide katolla kuin katolla, silloin kun kohdalle osuu runsaslumisempi talvi.

Tarkistamme katteen kunnon. Tutkimme, onko peltikatto hyvin kiinni, ruostetta kertynyt tai onko maalipinta kunnossa. Tiilikatolla huomioimme rikkinäiset tiilet ja katon sammaletilanteen. Huopakaton ilmakuplat, repeämät ja irvistävät saumat vaativat korjaustamme, samalla tarkistetaan, onko katteen sirotepinta pääosin kunnossa ja näkyykö sammalia. Tarkistamme, että kattotuotteet ja kattoturvatuotteet ovat hyvin kiinni lapetikkaista lumiesteisiin. Jos suinkin pääsemme vesikaton alapuolisiin rakenteisiin, tarkastamme rakenteet, aluskatteen sekä eristeet silmämääräisesti vuotojen ja muiden ongelmien varalle. Katolle kiivetessä onkin syytä paneutua ajatuksella moniin asioihin, sillä katon kunto riippuu monesta tekijästä ja yksityiskohdasta. Jos katolta löytyy korjattavaa tai kunnostettavaa, laitamme parhaat miehemme korjauspuuhiin. Oli katollasi sitten jiiri pettänyt, katto painunut, puu kaatunut päälle tai lumi jyrännyt, meiltä löytyy oikeat miehet, työkalut ja materiaalit homman hoitamiseksi kotiin.

Katto tarkistetaan kaikkien kattotöiden kaupantekijäisinä

Huolenpitoamme kuvaa hyvin jokaisen kattotyön kylkiäisenä tehty katon tarkastus. Oli työ sitten kattotiilen vaihto, rännien tyhjennys, harjatiivisteen asennus tai ihan mitä tahansa muuta, käymme kattavasti koko kattosi kunnon läpi. Eli aina kun me kiipeämme katolle minkä tahansa kattotyön saattelemana, tarkistamme katteen kunnon, kattotuotteiden kiinnitykset, läpivientien kunnon ja muutkin yksityiskohdat.

Miksi pidämme katon tarkistamista niin tärkeänä asiana, että ryhdymme moiseen vaivannäköön aina kun kiipeämme katolle? Lienee jo käynytkin selväksi, että kattojen kuntotarkistukset, niiden korjaukset ja ylläpito työt kuuluvat oleellisena osana Kattokorjauspalvelun liiketoimintaan. Kattojen tarkistaminen kuuluu työhömme, kuten korjausten ja puhdistusten tekeminen. Onhan siinä oma vaivansa eikä läheskään joka katolta edes löydy mitään huomautettavaa. Tiedämme myös sen, etteivät läheskään kaikki muut yritykset kattavia tarkistuksia tee ja jos tekee, heillä esimerkiksi yläpohjan tutkimus ei kuuluu kattotarkistukseen kuten meillä. Meillä se kuuluu vaikka sinne voi olla hikinen urakka päästä, yläpohja kun kertaa melko paljon mahdollisista vuodoista ja katon kokonaistilanteesta

Katon säännöllisen tarkistamisen logiikka perustuu ennaltaehkäisyyn. Kun kattoa tarkistetaan tasaisin väliajoin sen parikin kertaa vuodessa, sinne ei pääse yleensä syntymään mitään salakavalia, pikkuhiljaa kehittyviä vuotoja ja muita ongelmia. Esimerkiksi katteen pinnan eroosiota voi seurata helposti tarkistusten yhteydessä ja ennakoida katteen pinnoitus- tai maalaustarvetta sekä katteen vaihtoa jo hyvissä ajoin. Näin asiakkaamme yleensä pystyvätkin säästämään rahaa. Hätäkorjauksia ei tule, katon suuremmat korjaustarpeet ovat ennakolta tiedossa ja useimmat asiat saadaan korjattua niin varhaisessa vaiheessa, etteivät ne ehdi aiheuttaa isoja ja kalliita kattoremontteja. Kattosaneerausta voidaan lykätä vuosia, kun kattoa huolletaan säännöllisesti suhteellisen edullisin kustannuksin.

Totta kai osa asiakkaistamme korjauttaa sen katteen kertaluonteisesti meillä ja hoitavat tai eivät hoida kattoa sitten itse parhaansa mukaan. Joissain paikoissa käymme aina tarpeen vaatiessa, kun katolle on esimerkiksi kertynyt silminnähden paljon roskaa, jotain on irronnut tai on vuotoepäily. Sitten on asiakkaita, jotka päättävät ulkoistaa koko kattohuollon meille, tilaten lumenpudotukset sekä syys- ja kevät huollot tasaisesti koska ovat tyytyväisiä työmme jälkeen ja mieluummin teettävät osaavilla ammattilaisilla kuin itse kiipeilevät katolla. Kyllä me mielellämme ryhdymme hoitamaan vaikka sitä uuteen uskoon saneeraamamme kattoa, sehän on kuin vanhaa kaveria tulisi moikkaamaan. Tunnemme katon ominaispiirteet ja katon omistajan jo valmiiksi.