Kattoremontti & Kattotyöt Kuusamo

Kattofirman kokemus ja ammattitaito ratkaisevat sen, miten kattoremontti ja muut kattotyöt Kuusamossa sujuvat. Kattokorjaus-palvelulla on kokemusta niin huopakatoista, tiilikatoista kuin peltikatoistakin, joten teetä meillä kaikki taloyhtiön tai kotitalouden kattoremontit, katon paikkaukset ja muut kattotyöt. Olemme vuosien varrella tehneet erityisen paljon huopakattotöitä, mutta kauttamme tavoitat myös kattopeltisepät ja tiilikattoihin perehtyneet ammattilaiset, joten katto kuin katto tulee toimestamme huippukuntoon. 

Katon uusiminen tarkoittaa paljon muutakin kuin vesikatteen vaihtoa uuteen. Samalla uusitaan myös aluskate, ja usein kattorakenteitakin kunnostetaan tavalla tai toisella. Kattoikkunoiden ja muiden kattovarusteiden uusiminen on ajankohtaista, jos vanhat kattotarvikkeet ovat sen verran huonossa kunnossa, ettei niitä kannata enää asentaa uudelle katolle. Viimeistelyvaiheeseen kuuluvat erilaiset peltisepäntyöt, lintuverkkojen asentaminen räystäiden tuuletusaukkoihin ja lopputarkastus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sujuvasta omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattosaneerauksesta! Se tullaan laskemaan paikan päälle, jotta voimme huomioida katon kokonaisuutena. Yksityisasiakas saa vinkin kotitalousvähennyksestä, sekä nettisivujemme kautta tarjotusta kattotöiden rahoituksesta. Kuusamon lisäksi uusimme ja kunnostamme kaikki katot myös Posiolla, Sallassa, Suomussalmella sekä Taivalkoskella.