Kattohuolto Toivakka

Me teemme sekä omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen että rivitalojen kattojen huollot Toivakassa kerralla kuntoon -periaatteella. Kattohuollon hintaan sisältyy kaikki tarvittava, myös mahdollinen ympäristön suojaus sekä loppusiivous. Pidämme huolen siitä, että meidän jälkiämme ei tarvitse kenenkään käydä korjaamassa. Otamme huomioon katemateriaalin ja muut katon erityispiirteet, ja räätälöimme urakan niiden mukaan. Esimerkiksi kattomaalaus johtaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Teemme aina huolelliset esivalmistelut, joten taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattoa ei tarvitse maalata 10–15 vuoteen. Jos esivalmisteluissa oikaistaisiin tai katto maalattaisiin väärällä säällä, voisi käydä niin, että huoltomaalausta tarvittaisiin jo seuraavana kesänä.

Emme vaurioita kattoa sitä huoltaessamme. Näin voisi käydä esimerkiksi tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa pestessä ja puhdistettaessa. Myös lumenpudotus voi rikkoa kattoa, jos otteet ovat tottumattomat. Kun puhdistamme katon, poistamme roskat myös sadevesikouruista ja tutkimme koko katon siltä varalta, että huopakatto tarvitsisi esimerkiksi sammaleenpoistoa tai tiilikatto pinnoitusta. Ota yhteyttä kattohuoltojen kruunaamattomaan kuninkaaseen myös Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Kangasniemellä, Laukaassa ja Muuramessa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Toivakassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Toivakassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Toivakan alueella!