Kattohuolto Pyhäntä

Todella kattavaa ja aukottoman asiantuntevaa kattopalvelua tarjoava Kattokorjaus-palvelu on oikea firma vastaamaan siihen, miten erilaiset kattohuollot Pyhännällä tehdään. Esimerkiksi mineriittikaton huolto ei paljoa eroa tiilikaton tai huopakaton huollosta. Mineriittikattokin kaipaa sitä, että katto puhdistetaan joka kevät ja syksy, ja että se tarvittaessa pestään ja pinnoitetaan.

Olipa katto mineriittikatto, palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto tai peltikatto, se pitää puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta lika ei rasittaisi turhaan sen kuntoa. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu olennaisena osana myös räystäskourujen puhdistus (muuten ne voisivat alkaa vuotaa) sekä katon kunnon tarkastus. Kuntotarkastus kertoo, onko katto aika pinnoittaa tai tarvitaanko esimerkiksi sammaleenpoistoa katolta. Peltikatot pidetään hyvässä kunnossa jopa 50 vuotta, kun ne toisinaan pestään tai maalataan.

Tarjoamme kerrostaloille, rivitaloille, kesämökeille ja omakotitaloille erittäin monipuolista katonhuoltopalvelua, joten saatte kauttamme myös kattolumityöt. Lumenpudotukset etenevät taloyhtiönkin katolla nopeasti ja turvallisesti, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu. Myös Kajaani, Kiuruvesi, Kärsämäki, Pyhäjärvi ja Siikalatva kuuluvat toiminta-alueeseemme, joten kysy tarjousta kattohuolloista myös näissä kunnissa.