Kattohuolto Petäjävesi

Tahdot varmasti katon, mitä ei tarvitse sanottavammin korjata, ja mikä kestää mahdollisimman pitkään – muista siis katon puhdistukset ja muut kattohuollot Petäjävedellä. Kun kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katto on huollettu säännöllisesti ja oman huolto-ohjelmansa mukaisesti, on rakennuksessa varsin luotettavasti toimiva katto.

Rakettitiedettä katon huoltaminen ei ole, eikä se myöskään vaadi valtavia resursseja tai isoja investointeja. Useimpina vuosina riittää, että tehdään pelkät kevät- ja syyshuollot. Ne tarkoittavat palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton puhdistamista, rännien puhdistusta sekä koko katon kuntotarkastusta.

Tiili- ja huopakatto tarvitsevat lisäksi satunnaista sammaleentuhokäsittelyä – arviolta viiden vuoden välein. Tämän lisäksi ne on hyvä pinnoittaa kertaalleen, kun taas peltikatto kannattaa maalata arviolta 10–15 vuoden välein (joskin huoltomaalausvälit voivat joissain tapauksissa venyä pidemmiksikin). Kattokorjaus-palvelu tekee esimerkillisesti myös kattoturvatuotteiden huollot, rännien huoltomaalaukset ja lumenpudotukset. Kysy tarjousta myös esimerkiksi jäänsulatuksesta. Palvelemme kaikkia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä myös Petäjäveden naapurikunnissa eli Jyväskylässä, Jämsässä, Keuruulla, Multialla sekä Uuraisissa.