Kattohuolto Asikkala

Kattohuolto Asikkalassa auttaa pidentämään niin omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon kuin muidenkin taloyhtiöiden rakennusten kattojen käyttöikää. Katon elinkaari voi jäädä jopa puolta odotettua lyhyemmäksi, jos kattoa ei säännöllisesti huolleta. Tämä tarkoittaa sitä, että katon kokonaiskustannukset kasvavat. Säästä siis rahaa (ja kattoa), ja ota yhteyttä katon puhdistuksen ja muiden kattohuoltojen tiimoilta.

Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus tarkoittaa roskien poistoa katolta. Näin lika ei pääse pinttymään ja vauhdittamaan katon ruostumista tai sammaloitumista. Tarvittaessa saat meiltä myös katon pesun tai sammaleenpoiston katolta. Riippuu katosta, missä vaiheessa sen pinnoite kannattaa uusia. Lähes kaikki katot pinnoitetaan, saadaanhan katto siten suojattua niin kosteudelta kuin esimerkiksi auringon ultraviolettisäteilyltä.

Sadevesikourujen puhdistus ja katon perusteellinen kuntotarkastus kuuluvat joka katon kevät- ja syyshuoltoon. On tärkeää, että sadevesijärjestelmä vetää kaikkina vuodenaikoina. Kattotarkastus auttaa havaitsemaan sadevesijärjestelmässä, katteessa tai esimerkiksi katon alla mahdollisesti piilevät vauriot ajoissa. Palvelemme sinua Asikkalassa myös lumenpudotusten tiimoilta. Turvallisesti tehty lumenpudotus estää monet lumen aiheuttamat vauriot.

Kattohuollot Asikkalan lisäksi onnistuvat meiltä erinomaisesti myös Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella sekä Sysmässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Asikkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Asikkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Asikkalan alueella!