Huopakattoremontti Ylläs

Huopakattoremontti Ylläs, meiltä uudet katot niin pienille tunturimökeille kuin valtaville omakotitaloillekin. Lapin sääoloihin sovitettujen kattomateriaalien hyödyntäminen on ehdottoman tärkeää, kun Ylläksellä remontoidaan huopakattoja – onhan uuden huopakaton kestettävä niin runsaslumisia talvia kuin kuumia kesäpäiviä. Toinen huomioitava seikka on oikeanlainen asennustekniikka. Huovan ylösnostot on tehtävä oikein, jotta läpivienneistä saadaan tiiviitä ja kattohuovat kiinnitettävä riittävän pitkillä huopanauloilla, jotta ne pysyvät paikoillaan. Liian lyhyiden naulojen ja hakasten käyttö johtaa usein kiinnikkeiden irtoamiseen sekä näin reikiintyneeseen katteeseen.

Meidän kattoremonttipalvelumme kokeneet ja huopakattoihin erikoistuneet moniosaajamme toteuttavat laadukkaat huopakattoremontit Ylläksellä kohteen koosta ja sijainnista riippumatta. Niin asuinrakennukset kuin piharakennuksetkin aina autotalleista varastoihin ja grillikatoksista pihasaunoihin saavat kunnolliset huopakatot suojakseen meiltä. Saavumme apuun niin taajamaa-alueelle, keskelle metsää, saarelle kuin kauas tunturiin saakka. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Ylläksen lisäksi myös muut lähipaikkakunnat, kuten Kallo, Kaukonen, Kolari, Kittilä ja Sirkka – oikeastaan niin koko Lappi kuin muukin Suomi. Kun siis huopakattoremontin aika koittaa, tiedät kenen puoleen kääntyä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylläksellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylläksellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylläksen alueella!

Palahuopakattoremontti Ylläs – kun vanha palahuopakatto alkaa vuotaa, meiltä saat tilalle uuden kaikilla lisävarusteilla

Palahuopakattoremontti Ylläs, kun räystäsvuoto, läpivientien tiivisteiden hapertuminen, sisäkaton kosteus, sisäilmaongelmat tai kattohuovan kulumat nostavat päätään, käänny meidän puoleemme. Me selvitämme syyn palahuopakaton vuodolle – oli se sitten seurausta asennusvirheestä, alushuovan asentamatta jättämisestä, pellittämättömästä piipusta tai väärällä asennussarjalla kiinnitetystä kattoikkunasta. Vuodon syyn selvitettyämme kartoitamme, miten vakavia vaurioita katolle on ehtinyt ilmestyä ja millaisia toimia sen kuntoon saattaminen vaatii. Toisinaan pienemmät vuodot voidaan paikata, mutta laajempialaiset kulumat ja palahuopakaton käyttöiän ylittyminen altistavat koko rakennuksen kosteusongelmille.

Tilanteen eskaloitumista ei kannata jäädä odottamaan, vaan puuttua palahuopakaton vaivoihin aina mahdollisimman ripeästi. Jos palahuopakatto ei ole alkanut vielä vuotaa, eikä eristeisiin tai aluslaudoitukseen ole päässyt kosteutta, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin vaihto, mikä on tietysti lompakkoystävällisempi ratkaisu kuin kaikenkattava palahuopakattoremontti.

Meidän rautaiset ammattilaisemme toteuttavat palahuopakattoremontit kaikilla mausteilla. Voit tilata tiimiltämme remontin yhteydessä esimerkiksi uudet läpiviennit ja kattotuotteet sekä monenlaiset lisäpalvelut. Nyt jos koskaan kannattaa siis asennuttaa se kattoikkuna, josta on aina haaveillut tai uusia ruosteiset lumiesteet ja rännit. Kaikki hoituu Ylläksellä helposti yhdeltä ja samalta toimijalta!

Huopakaton uusiminen Ylläs, kun haluat, että asiat tapahtuvat sovitussa aikataulussa, valitse meidät

Huopakaton uusiminen Ylläs, oli kyseessä sitten vakavampi vaurio tai suurempi projekti, meidän käsissämme uusi huopakatto valmistuu aina ajallaan. Meille on tärkeää, että huopakaton uusiminen hoituu asiakkaamme kannalta mahdollisimman vaivattomasti ja siksi toteutammekin kaikki huopakattotyöt aina avaimet käteen -palveluna.

Laadukas ja kokonaisvaltainen palvelu sisältyy meillä aina hintaan, joka kustomoidaan kattokohtaisesti. Jos siis toivot meiltä tarjousta uudesta huopakatosta, kutsu meidät käymään Ylläksellä. Käyntimme yhteydessä arvioimme niin katon kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää kuin muitakin kunnostuksesta aiheutuviin kuluihin vaikuttavia tekijöitä. Huopakaton uusimisen loppusumma on siis paljolti riippuvainen siitä, mitä tehdään ja millaisella katolla – onko kyse pienen piharakennuksen huopakaton uusimisesta vai valtavan kartanon kattoremontista. Riippumatta siitä, millaisissa hinnoissa liikutaan, voit hakea kaikille tarjoamillemme kattotöille rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Ethän unohda kotitalousvähennystäkään!

Kun kaikille on selvää, mitä tehdään ja millä hinnalla, voimme aloitta huopakattosi uusimisen. Sinun ei tarvitse murehtia mistään, sillä meidän tiimimme vastaa jokaisesta projektiin liittyvästä työvaiheesta aina pihan suojaamista, vanhan katon purkua, kattotuotteiden asennusta, purkujätteiden hävitystä ja kohteen loppusiivousta myöten. Laadukkaat, kokonaisvaltaiset ja reilun periaatteen mukaisesti hinnoitellut huopakattoremontit Ylläksellä saat siis meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Ylläs kokeneilta kattoalan konkareilta

Palahuopakaton uusiminen Ylläs – jätä katon kunnostustyöt meille, niin vältyt asennusvirheiltä ja vahingoilta, jotka voivat pahimmillaan johtaa jopa koko rakennuksen arvon alenemaan. Palahuopakaton uusiminen vaatii nimittäin tarkkuutta sekä osaamista vastaavista projekteista. Kokemattomalle kaverille sattuu helposti huolimattomuusvirheitä, jotka voivat jäädä täysin huomaamatta. Vuoto saattaa ehtiä pienenkin reiän kautta levitä laajalle alueelle, ennen kuin ensimmäiset merkit siitä ilmaantuvat. Ja pian käsillä on jo kokonaisvaltaisempi vaurio, jonka kunnostus vaatii paljon niin rahaa kuin aikaakin. Tilaa siis meiltä palahuopakaton uusiminen ja unohda tikkailla tasapainoilu tai naapurin tarjous toteuttaa homma puoleen hintaan.

Ylläkseltä löytyy monenlaisia palahuopakattoja – onhan palahuopa varsin monipuolinen, erilaisiin ympäristöihin soveltuva sekä ajaton kattomateriaali, jonka hyviä ominaisuuksia ei käy kiistäminen. Me uusimme niin palahuovasta rakennetut mansardikatot, pulpettikatot, harjakatot kuin satulakatotkin ja asennamme niille uudet pieneläinesteet, kattotikkaat, kattovalokuvut kuin piipunhatutkin. Ja pian pääsi päällä komeilee näyttävä, kestävä ja pitkäikäinen palahuopakatto, joka istuu kauniisti Ylläksen ympäristöön!

Meiltä apu myös silloin, kun huopakatto alkaa vuotaa tai vaurioituu myrskyssä

Laajaan palvelutarjontaamme lukeutuu huopakattoremonttien ja palahuopakaton uusimistöiden lisäksi myös erilaiset paikkaus- ja korjaustoimenpiteet. Voit siis olla yhteydessä meihin silloinkin, kun Ylläksellä riehuva myrskytuuli kiskoo kattohuovat irti kiinnikkeineen tai kaataa puun lapetta vasten. Tai kun lumikinos kiskaisee kattotikkaat mukanaan alas vyöryessään.

Myrskyvauriokorjausten ja vuotopaikkausten ohella tehotiimimme myös huoltaa huopakatot niiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Talvisin voit kutsua meidät toteuttamaan lumenpudotukset ja kesällä sammaleentuhokäsittelyn tai katon uudelleenpinnoituksen. Suosittelemme jokaiselle huopakatolle myös puolivuosittaisia perushuoltoja, jotka sisältävät esimerkiksi katon pinnan ja rännien puhdistuksen bioroskista, kattotuotteiden riittävän kiinnityksen varmistamisen, läpivientien tiiveyden varmistamisen sekä yläpohjan tutkimisen vuotojen varalta. Säännöllisten huoltotoimien ansiosta huopakatto ei ehdi ajautua vuodoille tai muille ongelmille otolliseen kuntoon ja potentiaaliset vauriotkin tavataan huomata ajoissa. Investoi siis huopakattosi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tilaa kaikki kattotyöt Ylläkseltä meidän monet temput taitavilta kattoalan asiantuntijoiltamme.