Huopakattoremontti Ylitornio

Huopakattoremontti Ylitornio, meiltä apu kattoasioissa jopa Ruotsin rajalle. Tasokas palvelumme tavoittaa sitä tarvitsevat niin saarikohteista, peltoteiden päästä, tuntureiden huipulta kuin keskeltä metsääkin. Koko Lappi on meille tuttua seutua, joten laadukkaista huopakattoremonteista pääsevät nauttimaan myös Ylitornion lähipaikkakunnat kuten Tornio, Pello, Tervola, Kemi sekä Simo.

Jos siis huopakaton kunto huolettaa, kutsu kattoremonttipalvelumme huippuosaajat tarkistamaan tilannetta. Joskus käynti vain varmistaa kaiken olevan hyvin, välillä kuntotarkastuksen yhteydessä ilmenee ongelmia, jotka saadaan korjattua tai paikattu, mutta toisinaan huopakattoremontti todetaan ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi. Etenkin tilanteessa, jossa vauriot ovat levinneet jo niin laajalle, että pelkän katteen kasaan parsiminen olisi verrattavissa pelkkään ongelmien maton alle lakaisuun. Valitettavan usein katon tilanne vain pahenee entisestään, jos tarpeellisten toimien kanssa vitkastellaan. Nopea puuttuminen sen sijaan säästää usein selvää rahaa – ehkä koko katon uusimisen sijaan riittääkin pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto.

Mikäli siis huopakaton säännölliset tarkastuskäynnit ovat päässeet unohtumaan tai katon kunto herättää huolta muusta syystä, kutsu meidät käymään Ylitornioon. Kauttamme saat niin huopakattoremontit, vuotopaikkaukset, myrskyvauriokorjaukset kuin säännölliset huollotkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylitorniossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylitorniossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylitornion alueella!

Palahuopakattoremontti Ylitornio – ratkaisut moninaisiin ja haastaviinkin ongelmiin katollasi

Palahuopakattoremontti Ylitornio, meidän ammattilaisemme jäljittävät ongelman syyn ja puuttuvat tilanteeseen varmoin ottein. Me etsimme vuotokohdat tai otamme selville, miksi kate repeilee. Ja vieläpä korjaamme tilanteen, mitä ikinä se vaatiikaan.

Palahuopakatto saattaa vaurioitua esimerkiksi Ylitorniossa riehuvan kovan myrskyn kaataessa puun lapetta vasten. Ja jos myrskyvauriokorjaukset eivät riitä pelastamaan tilannetta, on palahuopakattoremontti seuraavaksi paras vaihtoehto. Toki aikanaan on saattanut sattua myös asennusvirhe tai kaksi – esimerkiksi liian lyhyiden, ajan myötä irronneiden huopanaulojen käyttö tai katteen ylösnostojen puolitiehen jättö saattaa kostautua ajan kanssa. Yleensä kuitenkin kyse on palahuopakaton käyttöiän ylittymisestä ja iän mukanaan tuoneista ongelmista. Säälle ja muille koettelemuksille jatkuvasti alttiina oleva katto menettää ajan myötä elastisuuttaan, joten vaurioistakin tulee todennäköisempiä.

Palahuopakaton ongelmat eivät välttämättä ilmoittele itsestään juurikaan. Ensimmäisiä merkkejä saattavat olla sisäilman tunkkainen haju, yläpohjaan kerääntynyt home, eristeiden kastuminen tai märkä läntti olohuoneen katossa. Ja tässä vaiheessa tulee yleensä kiire ryhtyä palahuopakattoremonttiin. Mikäli siis hälytysmerkit ovat jo vahvasti ilmassa, älä tuhlaa aikaa, vaan pyydä ammattilaisemme apuun!

Huopakaton uusiminen Ylitornio – koko katto uuteen uskoon varusteita myöten

Huopakaton uusiminen Ylitornio, meidän tiimimme auttaa sinua päivittämään jopa kaikki kattotuotteet ja läpiviennit. Huopakaton uusimisen yhteydessä voidaan tehdä monenlaisia muutoksia sekä parannuksia, joiden avulla uudesta katosta saadaan entistäkin turvallisempi, toimivampi ja näyttävämpi kokonaisuus. Lappeille voidaan asentaa esimerkiksi erilaisia kattotikkaita tai kattosiltoja sillä kulkemisen helpottamiseksi. Pieneläinesteillä puolestaan puututaan jyrsijöiden liikkumiseen. Aurinkopaneeleista saatava hyöty on rahallista, kun taas lumiesteet ehkäisevät, ettei räystäiltä vyöry alas kunnon kinoksia vaurioittamaan vaikkapa niiden alapuolelle parkkeerattua autoa. Mikäli sisätilojen hämäryys painaa, saattaa kattoikkunasta tai kattovalokuvusta olla iloa. Tuuletusventtiileiden tai tuulettuvan harjan avulla yläpohjan eristeet on helppo pitää kuivina. Riveissämme riittää moniosaajia, jotka taitavat myös peltiseppien, puuseppien ja kirvesmiesten työt. Kysy siis ihmeessä lisää esimerkiksi piipun pellityksestä tai piipunhatun asennuksesta.

Huopakaton uusimisen yhteydessä katto voidaan muutoinkin päivittää ihan uuden näköiseksi esimerkiksi vaihtamalla lappeiden väriä. Huopaa eli bitumia tai bitumikermiä on tarjolla eri väreissä ja sävyissä, joten omannäköisen kokonaisuuden luominen on helppoa. Voit sovittaa uuden huopakattosi osaksi niin modernia kuin perinteisempääkin tyyliä ja valita mielesi mukaan murretun tai vähän kirkkaamman sävyn. Kuviointikin on kustomoitavissa – tarjolla on niin XL-kokoisia, kuusikulmaisia kuin suorakulmaisiakin laattoja. Jos siis olet odottanut tilaisuutta huopakaton uusimiseen ja uudennäköiseksi päivittämiseen Ylitorniossa, se on tässä!

Palahuopakaton uusiminen Ylitornio on syytä jättää ammattilaiselle

Palahuopakaton uusiminen Ylitornio, vaatii niin paljon ammattiosaamista, ettei sitä kannata lähteä edes yrittämään itse. Palahuopakattotyöt ovat tarkkaa puuhaa ja pienikin huolimattomuusvirhe saattaa ajaa jopa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Jos siis haluat tehdä kodillesi ja itsellesi palveluksen, kutsu meidät toteuttamaan palahuopakaton uusiminen. Me hoidamme homman pitkään kokemukseemme tukeutuen, aina ajallaan ja vieläpä laadusta tinkimättä. Voit olla varma, että jokainen asentamamme läpivienti on tiivis ja kattotaite viimeistelty. Kaiken lisäksi kattotuotteiden ja muiden rakennusmateriaalien takuukin säilyy voimassa, kun töihin on valjastettu alan ammattilainen.

Meidän avullamme saat palahuopakaton uusimisen myötä uuden, säänkestävämmän katon ja pääset nauttimaan palahuovan lukuisista hyvistä ominaisuuksista. Näitä ovat esimerkiksi sen helppohoitoisuus, hiljaisuus, ruostumattomuus, kestävyys sekä pitkäikäinen. Ja kun vielä ylläpidät kattosi kuntoa säännöllisesti, saattaa mutkatonta yhteiseloa jatkua useamman vuosikymmenen ajan. Kun siis kaipaat pääsi päälle kunnollista, rakeet ja myrskyt kestävää palahuopakattoa, joka vieläpä kääntää naapurienkin katseet, kutsu meidän tiimimme Ylitornioon päivittämään vanhasta sekä repaleisesta katosta täysin uudenlainen kokonaisuus.

Huopakaton asennus Ylitornio avaimet käteen -palveluna

Huopakaton asennus Ylitornio, tiimimme toimesta avaimet käteen -palveluna. Et siis joudu todellisuudessa puuttumaan projektin aikana mihinkään. Me hoidamme jokaisen työvaiheen ja jopa kaikki huopakaton asennukseen liittyvät hankinnat. Nappaa käteesi hyvä kirja ja kellahda riippumattoon nauttimaan olostasi meidän uurastaessamme.

Kun kutsut meidät Ylitornioon huopakaton asennusta varten, kiipeämme ensin katolle arvioimaan nykytilannetta ja erilaisten muutosten tarpeellisuutta. Keräämiemme tietojen pohjalta luomme sitten toimintasuunnitelman ja hankimme kaiken tarpeellisen. Vastaamme jopa tarpeellisten rakennustelineiden paikalle kuljetuksesta sekä pihan suojaamisesta suojapressulla. Sinun ei tarvitse kuin ihailla vierestä.

Uutta huopakattoa voidaan valitettavan harvoin asentaa suoraan vanhan alle. Joudumme siis ensin purkamaan vanhat huopakerrokset tieltä ja poistamaan eristeistä kosteuden, joka jäisi muutoin muhimaan lappeiden suojiin. Vasta sitten pääsemme asentamaan aluskatetta ja itse pintahuopaa – tilaamiasi kattotuotteita tai läpivientejä tietysti unohtamatta. Kun huopakaton asennus on loppusilauksia myöten valmis, siivoamme vielä paikat ja hävitämme kertyneet rakennusjätteet. Ylitornio jää taakse vasta, kun kasvoillasi on tyytyväinen hymy.

Erilaiset huopakatot ja erilaisten huopakattojen uusiminen

Ylitorniossa riittää monenlaisia rakennuksia. Kesämökkien, loma-asuntojen ja omakotitalojen lisäksi on ulkovarastoja, autotalleja, pihasaunoja sekä puuliitereitä. Valitettavan usein piharakennusten kattojen kunnostus jää kaiken elämään kuuluvan kiireen keskellä. Ja niin alkavat ongelmat. Ensin pienistä vuodoista, jotka leviävät nopeasti. Välttääkseen katastrofin on kosteuden kulkuun puututtava. Ja niin piharakennuksen huopakatto päädytään uusimaan.

Me huolehdimme Ylitorniossa myös piharakennusten huopakattoremonteista ja muista huopakattotöistä. Olipa kyse minkä kokoisesta tai näköisestä kohteesta tahansa. Pulpettikatot, harjakatot, satulakatot, mansardikatot sekä tasakatot ovat kaikki tulleet meille vuosien saatossa tutuiksi.

Huopakaton koolla tai mallilla ei ole merkitystä kuin huopakattoremontin hinnoitteluun, sillä meillä kaikki kattotyöt hinnoitellaan aina projektikohtaisesti – sen mukaan, mitä tehdään ja millaisella katolla. Työstä syntyviin kuluihin vaikuttavat nimittäin vahvasti se, paljonko aikaa ja materiaaleja tarvitaan. Me arvioimme sen kyllä puolestasi ja teemme tarjouksen kattosi nähtyämme. Eikä hätää, vaikka budjetti olisikin tiukalla ja remontin tarve ilmeinen – meidän asiakkaanamme voit hakea rahoitusta kaikkia tarjoamiamme kattotöitä varten. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä. Tilaa siis Ylitorniossa minkä tahansa rakennuksen huopakaton remontti reiluun hintaan ja ilman piilokuluja meiltä!