Huopakattoremontti Vimpeli

Huopakattoremontti Vimpeli, saattaa tulla tarpeelliseksi missä katon elämänkaaren vaiheessa tahansa ja silloin saat kaipaamasi avun meiltä. Usein ajatellaan, että huopakattoremontteja toteutetaan vain ja ainoastaan vanhoille, jo käyttöikänsä ylittäneille sekä tästä syystä vaikeasti vaurioituneille katoille. Mutta todellisuudessa huopakattoremontin tarve saattaa yllättää uudenkin, vasta-asennetun katon omistajan. Huopakatto saattaa nimittäin vaurioitua vaikeasti esimerkiksi kovassa myrskyssä. Kaatuva puu saattaa tehdä aikamoista tuhoa jopa modernilla ja laadukkaalla katolla. Samoin lumenpudotusten unohtuessa katto saattaa painoa kinosten voimasta lommolle. Tai jokin kattotuotteista irrota, mikäli kaikki lumimassa lähtee äkisti liikkeelle. Toki rakennusvaiheessa on saattanut sattua joku graavimpi asennusvirhe, jonka vaikutukset alkavat pian näkyä. Ja aina riittää myös niitä kattoja, joilla pieni ongelma on lähtenyt leviämään laajalle – pikkuruinen vuotokohta nimittäin riittää luomaan kosteudelle sen kaipaaman pääsyreitin eristeisiin.

Kun huopakattoremontin tarve sitten Vimpelissä havaitaan, on asialle syytä palkata alan ammattilainen, joka tietää, mitä tekee. Tällaisen ammattilaisen löydätkin helpotukseksesi helposti meidän kattomme alta. Kattoremonttipalvelumme asiantuntijat toteuttavat laadukkaat huopakattoremontit aina sovitussa aikataulussa. Toimimme myös Vimpelin lähipaikkakunnilla – oikeastaan koko Etelä-Pohjanmaa tuntee meidät asiantuntevasta työotteestamme sekä palvelualttiudestamme. Saavumme nimittäin tarvittaessa kauaskin asutuksesta, keskelle metsää tai vaikkapa saarikohteisiin saakka. Olipa kotikuntasi siis Alajärvi, Evijärvi, Lehtimäki, Soini tai Kuortane, voit luottaa siihen, että kun tilaat meiltä huopakattoremontin, me löydämme kyllä perille!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vimpelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vimpelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vimpelin alueella!

Palahuopakattoremontti Vimpeli – me teemme mahdottomasta mahdollista katollasi

Palahuopakattoremontti Vimpeli, olipa kyseessä sitten pikkuruinen vuotokohta tai vaikeampi vaurio, meiltä löytyy ratkaisu ongelmaan. Jokaista kattotyötä edeltävässä katon kuntotarkastuksessa saatetaan havaita monenlaisia huolta herättäviä tekijöitä. Näitä voivat olla esimerkiksi pienet, paikattavissa olevat vuotokohdat, jotka tietysti paikkaamme. Tai vaihtoehtoisesti sisäkattoon ilmestynyt märkä läntti, eristeisiin tunkeutunut kosteus, yläpohjasta löytyvät homepilkut tai tunkkaiselta haiseva huoneilma, jotka kielivät puolestaan vakavammista ongelmista. Joskus palahuopakaton ongelma on ehtinyt levitä jo niin laajalle, että se vaikuttaa jo talon muihinkin osiin – kosteus kun leviää nopeasti. Viimeistään tällöin kärsii jo asumismukavuus sekä koko rakennuksen arvo. Mutta vaikka tilanne tuntuisi jo epätoivoiselta, palahuopakattoremontti tarjoaa kaivattua ratkaisua.

Me toteutamme Vimpelissä palahuopakattoremontit, jotka tekevät mahdottomasta mahdollista. Joiden avulla pääset eroon kerralla niin sisäilmaongelmista, lämmönhukasta, ikävästä vedosta kuin ränsistyneestä, sieltä täältä roikkuvasta palahuopakatteestakin. Kohteen yleisilme paranee ja jo tavaksi muuttunut katon korjailu jää historiaan. Älä siis lyö hanskoja tiskiin tai pyyhettä kehään, ennen kuin olet kutsunut meidät Vimpeliin arvioimaan tilannetta!

Huopakaton uusiminen Vimpeli sekä kaikki uudelle katollesi toivomat kattotuotteet ja läpiviennit yhdeltä palveluntarjoajalta

Huopakaton uusiminen Vimpeli – meidän valikoimastamme löydät kaikki ne kattotuotteet ja läpiviennit, jotka tekevät uudesta huopakatostasi usealla tavalla monipuolisemman kokonaisuuden. Ei siis vain näyttävämmän tai toimivamman, vaan turvallisemman sekä parhaimmillaan myös energiatehokkaamman. Lappeille voidaan nimittäin asentaa niin sillä kulkemista helpottavat kattosillat ja lapetikkaat, kuin pieneläinten rakenteisiin pääsyn estävät pieneläinesteetkin. Tasaisemman katon kohdalla on syytä panostaa kunnolliseen sadevesijärjestelmään, jyrkempi katto puolestaan vaatii kunnolliset lumiesteet. Talo, joka jää hieman varjoon, saattaa hyötyä suuresti kattoikkunoista tai kattovalokuvuista, mikäli sisätiloissa on muutoin vähän hämärää. Jos taas lappeille paistaa aurinko pitkiäkin aikoja vuorokaudessa, saattavat aurinkopaneelit maksaa itsensä nopeasti takaisin sähkölaskuissa kertyvien säästöjen muodossa. Yläpohjan tuuletusta voidaan parantaa tuuletusventtiilein tai tuulettuvan harjan avulla.

Kaikki nämä kattotuotteet ja läpiviennit voidaan asentaa helposti huopakaton uusimisen yhteydessä. Voimme samalla toki tehdä monia muitakin muutoksia tai parannuksia – löytyyhän riveistämme peltisepän, puusepän sekä kirvesmiehen taidoilla varusteltuja ammattilaisia. Piipun pellitys, piipunhatun asennus, yläpohjan lisäeristys ja lahovaurioiden korjaaminen on meille tuttua puuhaa. Riittää siis, kun kutsut Vimpeliin meidän kattoremonttipalvelumme, joka huolehtii niin huopakaton uusimisesta kuin varustelustakin!

Palahuopakaton uusiminen Vimpeli takaa kunnollisen, vaikeatkin sääolot sietävän katon

Palahuopakaton uusiminen Vimpeli, meiltä, niin saat katon, joka kestää ja joka kohentaa koko rakennuksen yleisilmettä. Katolla on nimittäin valtava vaikutus julkisivun näyttävyyteen. Repsottava ja muutoin resuinen katto on harvoin yhdenkään potentiaalisen ostajan mieleen, joten mikäli kotinsa mielii myydä, kannattaa kulahtanut palahuopakatto uusia ensin. Palahuopakaton uusiminen mahdollistaa uuden, rakennuksen muuhun tyyliin entistä sopivamman kattokokonaisuuden luomisen. Palahuopa on ajaton materiaali, joka taipuu elastisuutensa ansiosta moneen muotoon. Sitä on tarjolla monessa eri värissä ja kuvioinnissa, jotka voi valita vapaasti, mielensä mukaan. Ehkäpä kirkkaampi sävy kääntämään naapurien katseet tai sittenkin jotain maanläheisempää, mikä auttaa sulauttamaan rakennuksen osaksi ympäristöä?

Palahuopakaton muita loisto-ominaisuuksia ovat sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Vaikka Vimpelissä välillä sataisi ja toisinaan porottaisi, ei kunnolla asennettu palahuopakatto ole moksiskaan. Sellaisen omistajan ei tarvitse huolehtia edes ruostumisesta tai värin haalenemisesta – jopa huopanaulat ovat ruostumatonta mataeriaalia. Helppohoitoinen palahuopa pysyy kunnossa säännöllisillä huolloilla, jotka nekin hoituvat meidän toimestamme. Tilaa meiltä Vimpelissä siis niin palahuopakaton uusiminen, myrskyvauriokorjaukset kuin esimerkiksi lumenpudotukset ja lappeiden puhdistuksetkin!

Huopakaton asennus Vimpeli urakoitsijalta, joka tietää, mitä tekee

Huopakaton asennus Vimpeli, on meille tuttua puuha ja siksi sinun ei tarvitsekaan huolehtia tekemisistämme. Voit konkreettisesti jättää avaimet käteemme ja kattosi huoleksemme paneutuen itse muihin puuhiin. Me hoidamme homman vastuullisesti sekä jokaista työvaihetta myöten. Huolehdimme esimerkiksi riittävien rakennusmateriaalien hankinnasta ja jyrkemmällä katolla turvalliseen työskentelyyn tarvittavien henkilönostimien paikalle kuljetuksesta. Emme unohda myöskään suojata pihaasi suojapressulla, jonka päälle puramme vanhan katon – sitä kun harvemmin voidaan jättää uuden alle.

Ennen uuden katon asennusta varmistamme, ettei rakenteisiin jää lainkaan kosteutta. Uusimme vaikkapa eristeet ja aluslaudoituksen, jos tilanne sitä vaatii. Mikäli taas kosteus ei ole ehtinyt vielä levitä kovin laajalle, saattaa pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto riittää. Päätös tehdään aina erikseen jokaisen projektin kohdalla.

Kun sekä alushuopa että pintahuopa ovat paikoillaan ja läpiviennit tiivistetty asianmukaisesti, kiinnitämme uusille lappeille vielä toivomasi kattotuotteet. Lopuksi siivoamme tietysti paikat ja hävitämme syntyneet purkujätteet, jotta et joutuisi keräilemään laudanpätkiä jäljessämme. Kaikessa työskentelyssämme pyrimme myös aina kunnioittamaan ympäristöä ja jättää sen mahdollisimman koskemattomaksi. Tilaa siis Vimpelissä huopakaton asennus meiltä, niin saat sen laadukkaana avaimet käteen -palveluna.

Reilu hinta kaikille kattotöille – myös piharakennusten huopakattoremonteille

Meillä huopakattoremontin sekä muiden huopakattotöiden hinta riippuu aina siitä, mitä tehdään ja millaisella katolla. Pienemmän piharakennuksen – kuten esimerkiksi autotallin, pihasaunan, grillikatoksen tai varaston – huopakattoremontti vaatii usein vähemmän niin aikaa kuin materiaalejakin verrattuna esimerkiksi kartanon huopakaton uusimiseen. Toki silläkin on väliä, miten jyrkästä ja vaikeakulkuisesta katosta on kyse. Ja kuinka pahasti kyseinen katto on vaurioitunut. Läpivientien tiivistys on sekin tarkkaa puuhaa, joten jos niitä löytyy useampi, vaatii projekti luonnollisestikin enemmän työtä.

Koska meillä huopakattoremontit ja muut huopakattotyöt hinnoitellaan aina projektikohtaisesti, et tule löytämään nettisivuiltamme mitään yleispäteviä hintoja tai valmiita remonttipaketteja. Tarjousta kaivatessasi sinun on syytä kutsua meidät käymään ihan Vimpeliin saakka arvioimaan, millainen projekti edessä häämöttää.

Älä kuitenkaan huoli! Meillä huopakattoremontti hoituu edullisesti. Ja budjetin ollessa tarkka kulut voi kattaa verkkosivujemme kautta haettavan rahoituksen avulla. Lisäksi kaikki toimenpiteemme ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia. Kun siis kaipaat Vimpelissä reilun periaatteen mukaan hinnoiteltuja kattotöitä, tule meidän kattoremonttipalvelumme pakeille!