Huopakattoremontti Vieremä

Huopakattoremontti Vieremä, tasokkaalla ja kestävällä lopputuloksella ammattilaisiltamme. Huopakattoremontti kannattaa toteuttaa, kun kauttaaltaan kulunut huopa altistaa koko rakennuksen kosteusvaurioille. Tai silloin, kun kosteus on jo ehtinyt pesiytyä yläpohjan rakenteisiin. Sekä silloin, kun huopakaton käyttöikä on vain yksinkertaisesti tullut täyteen.

Oli syy huopakattoremontille mikä tahansa, me toteutamme sen laatuun panostaen sekä ajallaan. Vieremän laadukkaimmat sekä säänkestävimmät huopakatot rakennetaankin meidän tehotiimimme toimesta. Kokeneet ammattilaisemme todella tietävät, mitä tekevät ja kuinka jopa loivasta tai ihan tasaisestakin huopakatosta saadaan täysin vesitiivis kokonaisuus.

Jätä siis sisäilman tunkkainen tuoksu sekä räystäslaudoitukseen ilmestyneet merkit vesivuodosta taaksesi ja luottaa kotisi hyvin palvellut huopakatto meidän osaaviin käsiimme. Toimimme Vieremän lisäksi myös muilla lähialueilla – toiminta-alueeseemme kuuluvat niin Sukeva, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Iisalmi, Lapinlahti kuin monet muutkin paikkakunnat. Oikeastaan koko Pohjois-Savo tuntee meidät asiantuntevasta työotteestamme. Kun siis huopakattoremontin aika koittaa, älä jää odottelemaan ihmeitä, vaan ota reippaasti yhteys meihin. Huopakattosi kiittää sinua vielä myöhemmin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vieremällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vieremällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vieremän alueella!

Palahuopakattoremontti Vieremä – vältä vakavammat katastrofit meidän ammattilaistemme avulla

Palahuopakattoremontti Vieremä, meiltä, niin vältyt suuremmilta katastrofeilta. Itse katolle ei kannata lähteä kiipeilemään, vaikka kyse olisikin ihan pikkuruisen pihavajan palahuovan repsottavasta reunasta. Kattotöissä sattuneilla vahingoilla voi nimittäin olla kohtalokkaat seuraukset koko rakennuksen kannalta. Juurikin asennusvirheet ovat usein syynä palahuopakaton remonttikuntoon ajaviin vuotoihin – huovat on ehkä kiinnitetty huopanaulojen sijaan hakasilla, jotka ovat irronneet tai läpivientejä ei ole uusittu ajoissa. Ja koska kattotuotteiden ja rakennusmateriaalien valmistajat eivät tapaa tarjota tuotteilleen takuuta, mikäli niitä ei ole asennettu ammattilaisten toimesta, ei katon kunnostukseen investoimiaan rahojakaan saa takaisin ongelmien yllättäessä.

Meidän kattotöihin tottuneissa käsissämme palahuopakattoremontti sujuu onneksi varsin huolettomasti – noudatammehan me avaimet käteen -periaatetta niin isommissa kuin pienemmissäkin kattotöissä. Käytännössä siis kannamme vastuun jokaisesta palahuopakattoremontin työvaiheesta sekä yksityiskohdasta. Alkuun suojaamme pihan pressuilla ja hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit. Sitten puramme vanhan palahuopakaton, toteutamme tarpeelliset pohjatyöt ja asennamme uuden alushuovan eli aluskermin sekä pintahuovan – tilaamiasi kattotuotteita tietenkään unohtamatta. Lopuksi vielä siivoamme paikat ja hävitämme projektin aikana kertyneet purkujätteet. Kun siis pelkkä paikkailu ei enää palahuopakattoasi pelasta, tilaa Vieremällä laadukas remonttipalvelu meiltä!

Huopakaton uusiminen Vieremä, meiltä uusi katto kaikilla mausteilla

Huopakaton uusiminen Vieremä, kun haluat tyylikkään, moneen ympäristöön sopivan sekä kestävän katon, valitse huopa ja anna meidän asentaa se. Huopa ei ruostu tai menetä väriään. Se ei ropise sateella, eikä sillä tarvitse liukastella. Se on myös varsin helppohoitoinen katemateriaali, joka tarjoaa suojaa rakenteille parhaimmillaan vuosikymmenten ajan. Kaiken lisäksi elastista huopaa on vieläpä helppo käsitellä – katon erikoisemmatkaan muodot eivät aiheuta ongelmia asennustöissä.

Vieremällä huopaa nähdään paljon erilaisten asuinrakennusten katoilla. On mansardikattoisia omakotitaloja ja harjakattoisia kesämökkejä. Mutta tarjonta ei lopu vielä siihenkään. Monet suosivat huopaa myös esimerkiksi autotallien, pihasaunojen, varastojen sekä grillikatosten suojana. Onhan huopaa tarjolla monessa eri värissä sekä tyyleissä.

Huopakatoista saa yhä käytännöllisempiä kokonaisuuksia varustelemalla ne erilaisilla kattotuotteilla ja läpivienneillä. Me voimmekin asentaa huopakaton uusimisen yhteydessä lappeille esimerkiksi lumiesteitä, kattotikkaita, kattositoja, aurinkopaneeleita, pieneläinesteitä, kattoikkunoita tai mitä tahansa muuta osaatkaan toivoa. Rautaiset ammattilaisemme taitavat myös peltisepän työt, joten piipun pellityskin hoituu kokemuksen tuomalla varmuudella. Tilaa siis jokaisen omistamasi rakennuksen huopakaton uusimistyöt meiltä ja kustomoi uusi huopakattosi niin väriä kuin varusteluakin myöten toiveidesi mukaisesti!

Palahuopakaton uusiminen Vieremä edullisesti, kun hommaan ryhdytään riittävän ajoissa

Palahuopakaton uusiminen Vieremä – me emme emmi, vaan teemme sen, mitä pitääkin. Palahuopakaton vaivat harvemmin häviävät itsekseen. Päinvastoin – odottelu usein jopa pahentaa tilannetta entisestään. Kastuneet eristeet päästävät asuintiloista lämpöä lävitseen harakoille ja homevauriot leviävät aina vain laajemmalle rakenteissa. Jos syynä vuodolle on asentamatta jäänyt alushuopa, ei katosta yhtäkkiä tule tiivistä vain ihmeen kaupalla, vaan palahuopakaton kriittisesti kaipaama aluskermi on ensin asennettava.

Vaikka palahuopakatto ei vielä vuotaisikaan, voi sen uusiminen olla silti paikallaan. Kun palahuopakaton uusiminen toteutetaan etupainotteisesti, säästetään monesti niin kukkaroa kuin vaivaakin. Mikäli aluslaudoitus on pysynyt ehjänä ja eristeet kuivina, saattaa pelkkä aluskermin ja pintahuovan vaihto riittää. Toisinaan pintahuovan ollessa vielä suhteellisen hyvässä kunnossa, saatetaan kaikkien huopakerrosten purkamisen sijaan vanhan huovan päälle asentaa vain uusi. Emme kuitenkaan suosi tätä metodia, mikäli meillä on pienintäkään syytä epäillä, että vesikaton alapuolisista rakenteista voisikin löytyä kosteutta, joka jäisi muhimaan uuden palahuopakaton alle. Tällöin uusi pintahuopa ei pelasta tilannetta tai poista todellista ongelmaa, joten on parempi selvittää kosteusongelmien syy. Mikäli olet epävarma oman palahuopakattosi tarpeista, jätä tilannearvion tekeminen Vieremällä meille!

Huopakaton myrskyvaurioille ja kinoksille kyytiä meidän avullamme

Tehotiimimme paitsi uusii ja remontoi huopakatot Vieremällä, myös paikkaa myrskyn aiheuttamat vahingot. Toisinaan esimerkiksi kova tuuli saattaa kiskoa huopia irti katolta. Tai kaataa puun sitä vasten. Jos tilanne ei vaadi kokonaisvaltaista huopakaton remonttia, riittävät yleensä ammattilaisten toteuttamat myrskyvauriokorjaukset.

Ja kun huopakatto on jälleen ehjä, voit jättää sen huoltotoimetkin meidän huoleksemme. Oli kyse sitten kausittaishuolloista kuten lumenpudotuksista tai säännöllisesti toteutettavista toimenpiteistä. Ainakin puolivuosittain olisi syytä tarkastaa huopakatteen pinnan kunto ja puhdistaa se roskista, jotka muutoin muodostaisivat sammaleelle varsin ravinteikkaan kasvualustan. Myös rännien tukkeutumisen voi välttää tyhjentämällä ne lehdistä ja oksista. Samalla kannattaa varmistaa vielä läpivientien tiiveys sekä kattotuotteiden kiinnitykset.  Vieremällä kaikki huopakattosi kaipaamat toimenpiteet voit tilata helposti meidän kokeneilta kattoalan ammattilaisiltamme!