Huopakattoremontti Utsjoki

Huopakattoremontti Utsjoki, meiltä, sillä kattoremonttipalvelumme tavoittaa jopa Suomen pohjoisimmat kohteet. Emme jätä yhtäkään huopakattoremonttia kipeästi kaipaavaa projektia pulaan. Meiltä löytyy sekä osaaminen että resurssit laittaa kuntoon jokainen huopakatto koosta, muodosta ja kunnosta riippumatta. Koko Lappi on meille tuttua aluetta, ja toimimme myös Utsjoen lähipaikkakunnilla. Olipa kotisi tai kesämökkisi sijainti sitten Karigasniemi, Näätämö, Kaamanen, Inari tai Veskoniemi, meiltä saat laatupalvelua niin saarikohteissa, mutkittelevien peltoteiden päässä kuin keskellä metsääkin.

Huopakattoremontin tarve voi Utsjoella yllättää äkistikin. Joskus huopakatto ajautuu kehnoon kuntoon lähes huomaamatta kosteuden edetessä yhä syvemmälle ja syvemmälle rakenteisiin. Ehkä katto on jo ikääntynyt ja menettänyt joustavuutensa, joten jatkuva ympäristön kulutus vain vaatii veronsa. Tai kenties jokin pieni vuoto on kasvanut isoksi ja aiheuttaa jo aikamoista päänvaivaa. Toisinaan vauriot saavat alkunsa nopeasti, esimerkiksi puun kaatuessa voimalla lapetta vasten myrskyssä. Ja kun myrskyvauriokorjaukset ja paikkaukset todetaan riittämättömiksi, on aika ryhtyä huopakattoremonttiin. Kun siis huopakattoremontti on ainoa tapa ratkaista kattosi ongelmat, tilaa sellainen Utsjoella meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Utsjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Utsjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Utsjoen alueella!

Palahuopakattoremontti Utsjoki – tunnista tilanne ajoissa ja puutu siihen nopeasti

Palahuopakattoremontti Utsjoki, meidän ammattilaistemme avulla tilanne ratkeaa ennen eskaloitumistaan. Mitä nopeammin tartut tuumasta toimeen kattoasioissa, sitä parempi. Jos vauriot eivät ole ehtineet levitä juuri pintaa syvemmälle eikä eristeistä tai aluslaudoituksesta löydy kosteutta, riittää usein pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto. Toisinaan taas pitää uusia koko kate, mikäli näyttää siltä, että uuden katon alle olisi riski jäädä muhimaan jotain katon kuntoa riskeeraavaa.

Pidä siis silmäsi auki erilaisten vaurioiden ja hälytysmerkkien varalta. Viimeistään kun räystäslaudoituksessa tai sisäkatossa näkyy vuotojälkiä, huoneilma haisee tunkkaiselle, yläpohjasta löytyy homepilkkuja tai lämmönhukasta on muodostunut jo ongelma, on syytä kutsua meidän kattoremonttipalvelumme tarkastamaan tilanne. Pahimmillaan maton alle lakaistut ongelmat voivat nimittäin kaivaa kuopasta yhä vain syvemmän kuilun ja ajaa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Ränsistynyt katto vaikuttaa myös kohteen arvoon varmasti. Ennen myynti-ilmoituksen jättämistä on siis hyvä toteuttaa palahuopakattoremontti, mikäli se alkaa olla ajankohtainen.

Meidän kattoremonttipalvelultamme saat Utsjoella laadukkaat palahuopakattoremontit, joiden avulla paranee koko rakennuksen yleisilme, kestävyys, turvallisuus, käytännöllisyys sekä energiatehokkuus. Anna siis palahuopakatollesi uusi mahdollisuus ja nauti yhteiselosta sen kanssa vielä pitkään!

Huopakaton uusiminen Utsjoki meiltä, niin saat varmasti juuri sellaisen katon kuin toivot

Huopakaton uusiminen Utsjoki, meiltä, kun haluat kustomoida uuden kattosi vastaamaan omiin yksilöllisiin tarpeisiisi. Niin väriä, kattolaattojen mallia kuin varusteluakin myöten. Meidän asiakkaanamme voit nimittäin valita halutessasi esimerkiksi kirkkaamman värisen huovan, joka todella kääntää katseita ja erottuu edukseen, tai vaihtoehtoisesti jonkin luonnonläheisemmän sävyn, jonka avulla se sointuu osaksi ympäristöä. Niin sanottuja kattolaattojakin on eri kokoisia ja muotoisia.

Uuden huopakaton ulkonäön lisäksi voit vaikuttaa myös sen varusteluun. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia kattotuotteita ja kattoläpivientejä, jotka turvaavat niin katolla kuin sen ympäristössä liikkumista sekä tekevät siitä toimivamman kokonaisuuden. Esimerkiksi pieneläinesteet auttavat pitämään jyrsijät poissa ja lumiesteet ehkäisevät äkillisiä lumivyöryjä. Kattosiltoja ja kattotikkaita pitkin lappeilla kävely on turvallista liukkaammillakin keleillä. Eikä luonnonvalosta tarvitse tulla aina nauttimaan ulos asti, kun sitä siivilöityy sisään kattoikkunan tai kattovalokuvun kautta aimo annos. Aurinkopaneelit puolestaan tuottavat osan kaivatusta sähköstä ja näin säästät selvää rahaa sähkölaskun saapuessa. Kunnon sadevesijärjestelmä sen sijaan auttaa kehnompien kelien sattuessa ohjaamaan rankkasateessa katolle kertyvää vettä turvallista reittiä alas.


Moniosaajamme taitavat toki monet muutkin toimenpiteet, joten kysy lisää erilaisista lisäpalveluista näppäriltä peltisepiltämme, puusepiltämme sekä kirvesmiehiltämme. Me pellitämme piipun ja lisäeristämme yläpohjan Utsjoella osana huopakaton uusimista!

Palahuopakaton uusiminen Utsjoki, kun Lapin säät koettelevat, palahuopakatto tarjoaa suojaa rakenteille

Palahuopakaton uusiminen Utsjoki, meiltä, niin saat vanhan ja ränsistyneen katon tilalle Lapin olosuhteisiin soveltuvat lappeet. Eli lappeet, jotka sietävät kesällä porottavaa aurinkoa, syksyn kovia sateita sekä talven raskaita lumikerroksia. Lappeet, jotka suojaavat herkkiä rakenteita kosteudelta, uv-säteilyltä, ilmansaasteilta, loskasateilta sekä raekuuroilta. Lappeet, jotka vaimentavat lentomelua, eivät ropise sateella, kestävät paljon ja joista voi nauttia monta vuosikymmentä. Me rakennamme nämä lappeet ammattitaidolla, yksityiskohdista joustamatta.

Ammattilaisina tiedämme, millaisen palahuovan valita ja miten kiinnittää se oikeaoppisesti kullekin katolle muodosta tai jyrkkyyskulmasta riippumatta. Emme luota pelkkään liimareunaan tai hakasten voimaan, vaan panostamme säänkestäviin, ruostumattomiin sekä tarpeeksi pitkiin huopanauloihin. Huopanaulojen irtoaminen jättäisi nimittäin varsin ikävät reiät katteeseen. Samoin muiltakin ikäviltä asennusvirheiltä säästyt, kun käännyt palahuopakaton uusimisen kohdalla aina ammattilaisen puoleen.

Unohda siis se naapurin Penan tarjous hoitaa homma puoleen hintaan ja kutsu meidän kattoremonttipalvelumme apuun Utsjoelle. Sitoutuneina ammattilaisina hoidamme homman sovitussa aikataulussa, huolellisesti, mutkia oikomatta sekä aina kympin arvosanoin!

Huopakaton asennus Utsjoki avaimet käteen -palveluna

Huopakaton asennus Utajärvi, meidän kattoremonttipalvelumme ammattilaisilta aina avaimet käteen -palveluna, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman miellyttävä. Me emme halua, että joudut keräämään nauloja perässämme tai huolehtimaan tarvittavien materiaalien hankinnasta. Siksi teemmekin sen mielellämme puolestasi sinun nauttiessasi elämästä muilla tavoin. Voit todella jättää vetovastuun huopakattotöistä meille, niin vastaamme jokaisesta työvaiheesta sekä niihin liittyvistä yksityiskohdista.

Kun siis otat yhteyttä meihin, pakkaamme mukaamme tarvittavat työvälineet ja saavumme paikalle tarkastamaan katon tilannetta. Jokainen huopakattoremontti on omanlaisensa projekti, mutta seuraa suunnilleen vastaavaa kaavaa: ensin suojaamme pihan suojapressulla, hankimme rakennusmateriaalit ja kuljetamme paikalle tarvittavat rakennustelineet. Sitten käärimme hihat ja ryhdymme purkamaan vanhaa aluskermiä, pintahuopaa sekä tekemään tarvittavia pohjatöitä, kuten kastuneiden eristevillojen vaihtoa. Ja kun kosteus on karkotettu rakenteista, asennamme uuden aluskermin ja pintahuovan. Sekä tietysti kaikki tilaamasi kattotuotteet. Huolehdimme jokaisen sauman tiivistyksestä sekä riittävistä ylösnostoista läpivientien kohdalla. Kohteen projektin aikaista sääsuojausta tietenkään unohtamatta. Ja kun kaikki alkaa olla valmista, siivoamme vielä paikat sekä hävitämme purkujätteet oikeaoppisesti. Mikäli siis olet koskaan pohtinut, miten huopakaton asennus Utsjoella sujuu, nyt tiedät!

Huopakattoremontti hinnoitellaan aina projektikohtaisesti

Kattoalan ammattilaisina olemme nähneet paljon ja tiedämme, etteivät pakettihinnat palvele ketään. Tästä syystä hinnoittelemme huopakattoremontit aina projektikohtaisesti eli kustomoimme hinnan sen mukaan, millaisesta katosta on kyse. Suuremman, huonokuntoisemman sekä vaikeakulkuisemman huopakaton uusiminen vie pääsääntöisesti enemmän aikaa ja materiaaleja kuin pienemmän pientä pintaremonttia kaipaavan. Sillä on siis väliä, puhutaanko jonkin piharakennuksen – kuten autotallin, pihasaunan, varaston, verstaan tai grillikatoksen – huopakattoremontista vai onko kyseessä sittenkin suuremman kartanon katon kunnostus sekä uusien kattoläpivientien asennus. Näin ollen emme voi tehdä tarjousta huopakattotöistä näkemättä kattoasi. Jos siis hinta kiinnostaa, kutsu meidät käymään Utsjoelle arvioimaan tilannetta.

Vaikka hinnoittelu usein monia jännittääkin, eivät hintamme sisällä ilmaa. Piilokulut ja lisälaskut siis vältät asiakkaanamme. Lisäksi haluamme tarjota myös helpotusta kulujen kattamiseen mahdollisuuksien mukaan. Voit esimerkiksi hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta kaikkia kaipaamiasi kattotöitä varten. Älä unohda myöskään kotitalousvähennystä. Tai jätä huopakattoremonttia huomiseen vain tiukan budjetin tähden. Se hoituu edulliseen hintaan Utsjoella meidän toimestamme!