Huopakattoremontti Tyrnävä

Huopakattoremontti Tyrnävä, ammattilaisemme auttavat sinut eroon kaikista vanhan katon ongelmista. Huolellisen huopakattoremontin jälkeen ei tarvitse enää kantaa huolta sisäilmaongelmista, lämmönhukasta, ikävistä kosteusläikistä sisäkatossa tai nurkkiin kertyneistä tummasta homeesta. Uusi huopakatto on paitsi näyttävämpi ja turvallisempi myös monin tavoin energiatehokkaampi sekä toimivampi kokonaisuus.

Huopakattoremontin kanssa ei kannata jäädä viivyttelemään turhaan, mikäli tarve todetaan akuutiksi. Oikeastaan, mitä aikaisemmin huolta herättävään tilanteeseen puutut, sitä parempi. Mikäli kosteus ei ole vielä ehtinyt levitä syvemmälle rakenteisiin, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin vaihto, eikä villaeristeisiin tai aluslaudoitukseen tarvitse kajota. Näin säästyy rahaa, eikä katolle tarvitse tehdä kovin invasiivisiä toimenpiteitä.

Jos siis huopakaton kunto huolettaa, kutsu meidät Tyrnävälle toteuttamaan katon kuntotarkastusta ja arvioimaan tilannetta. Mikäli jotain hälyttävää käyntimme yhteydessä havaitsemme, teemme suunnitelman huopakattosi kunnostamiseksi. Toimimme Tyrnävän lisäksi myös lähipaikkakunnille, joten voit tilata meidän ammattilaisemme huopakattoremonttitöihin, olipa kotikuntasi sitten Muhos, Rantsila, Liminka, Kempele, Oulu tai Temmes. Oikeastaan koko Pohjois-Pohjanmaa tuntee meidät, sillä saavumme apuun niin saarikohteisiin, pikkuteiden päähän kuin keskelle metsääkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tyrnävällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tyrnävällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tyrnävän alueella!

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – kaikenlaista lisävarustelua tietenkään unohtamatta

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – me asennamme uuden palahuopakattosi sekä kaikki sille kaipaamasi kattotuotteet ja kattoläpiviennit. Sen sijaan että tilaisit vesikourut, aurinkopaneelit ja muut lisävarusteet erikseen useilta palveluntarjoajilta, voit tulla tutustumaan meidän kattavaan valikoimaamme. Näppärinä kavereina asennamme vaikkapa kokonaisen uuden sadevesijärjestelmän samalla, kun kerran katolla jo kiipeilemme. Älä siis kärsi enää pieneläinten aiheuttamasta rapinasta tai pelkää kinosten putoavan lappeilta niskaasi hetkenä minä hyvänsä, vaan anna meidän kiinnittää lappeille palahuopakattoremontin yhteydessä uudet lumiesteet ja pieneläinesteet. Lisää luonnonvalon määrää uusien kattoikkunoiden tai kattovalokupujen avulla. Ja turvaa lappeilla liikkumista kattosilloin sekä lapetikkain.

Käsistään kätevät peltiseppämme ovat varsin taitavia myös esimerkiksi piipunpellityshommissa sekä piipunhattujen asennuksessa. Toki moniosaajiemme joukosta löytyy myös kirvesmiehiä ja puuseppiä, jotka suoriutuvat erilaisista muista tehtävistä.

Kun tilaat palahuopakattoremontin Tyrnävällä meiltä, voit jopa valita uuden katteesi värin ja kuvioinnin. Kirkkaammat sävyt varmistavat sen, että kotisi tai kesämökkisi todella erottuu joukosta, kun taas murretumpien värien avulla kohteen saa sovitettua kauniisti osaksi ympäröivää luontoa. Valitsitpa minkä tahansa värin tai millaisen sarjan lisävarusteita tahansa, kun jätät palahuopakattoremontin meidän käsiimme Tyrnävällä, on jälki taatusti laadukasta!

Huopakaton uusiminen Tyrnävä, jotta saat todellakin kunnollisen ja sään kestävän katon pääsi päälle

Huopakaton uusiminen Tyrnävä, meiltä, niin et joudu koskaan epäröimään kattosi kestävyyttä. Huopakatto on nimittäin oiva valinta Suomen ajoittain haasteellisiin ilmasto-olosuhteisiin, joista Tyrnäväkin saa osansa. Siksi tämä historian saatossa huomiota kerännyt katto onkin yhä tänäkin päivänä niin yleinen valinta. Huopa eli bitumi tai bitumikermi joustaa ja soveltuu näin eri muotoisten kattojen suojaksi. Oikean asennustekniikan avulla sen saa sopimaan niin harjakaton, satulakaton, pulpettikaton, mansardikaton kuin tasakatonkin muotoon. Ajaton huopa mukautuu tyylinsä puolesta osaksi niin modernia kuin perinteisempäänkin rakennustyyliä. Huopakatto on lisäksi vieläpä varsin kestävä, pitkäikäinen sekä helppohoitoinen – se ei ruostu, menetä väriään tai edes ropise sateella. 

Vaikka huopakatto onkin suhteellisen helppo ja nopea asentaa, on asennustöihin syytä kutsua poikkeuksetta aina ammattilainen. Näin vältytään erilaisilta asennus- sekä huolimattomuusvirheiltä, jotka voivat vaikeimmillaan jopa koitua koko rakennuksen kohtaloksi. Kun siis huopakaton uusimisen aika Tyrnävällä koittaa, käänny reippaasti kokeneiden ja huopakattotöihin erikoistuneiden ammattilaistemme puoleen!

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä, koska edes se laadukkainkaan katto ei ole ikuinen

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä, kun toivot asiantuntevaa katto-osaamista, kutsu meidät apuun! Laadukkaaseen palveluun sekä korkeatasoisiin materiaaleihin on nimittäin syytä panostaa aina palahuopakattoa uusittaessa – vaikkei se uudesta katostasi ikuista teekään. Mutta kun asennustöissä ei hutiloida ja jokainen ruuvi sekä naula on säänkestävää materiaalia, säästyy jatkossa monelta päänvaivalta.

Ilmastoon emme voi liiemmin vaikuttaa, mutta sen vaikutuksien ei tarvitse näkyä. Palahuopakaton kuluneen sirotepinnan voi uusia ja sille kertyneet sammaleet karkottaa. Lumen alla lommolleen painuneen lappeen suoristaminen ja ruostuneiden rännien vaihtokin onnistuu. Tyrnävällä ujeltavan tuulen kaataessa puun lapetta vasten, kyetään myrskyvauriokorjauksilla usein ehkäisemään palahuopakaton uusimisen tarve. Mutta toki jossain vaiheessa se pitkäänkin palvellut palahuopakatto on päivitettävä ehjään. Kun siis reikien ja repeämien paikkailusta tulee liian arkipäiväistä tai tuho on jo levinnyt liian laajalle, on palahuopakaton uusiminen usein se mielekkäin vaikutus. Tilaa meiltä Tyrnävällä niin myrskyvauriokorjaukset, vuotopaikkaukset, kattohuollot kuin palahuopakaton uusiminenkin ja tarjoa katollesi vielä monta laadukasta vuosikymmentä elinaikaa!

Huopakaton asennus Tyrnävä, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja hyvin tehty kestää pitkään

Huopakaton asennus Tyrnävä hoituu ammattilaisiltamme varmoin ottein. Me aloitamme jokaisen asennusprojektin aina huolellisella suunnittelulla. Käytyämme katollasi, kartoitettuamme sen nykytilanteen ja kuultuamme sinun toiveistasi, keräämme kasaan tarvittavat työvälineet, rakennusmateriaalit sekä koko Suomen osaavimmat kattoalan asiantuntijat ja ryhdymme toimeen. Avaimet käteen -toimintamallimme ansiosta sinun ei tarvitse vaivata päätäsi millään kattosi kunnostukseen liittyvällä seikalla – me kuljetamme paikalle jopa korkeilla ja kaltevilla katoilla työskentelyn turvaavat rakennustelineet sekä henkilönostimet.

Alkuun suojaamme tietysti pihasi suojapressulla, jonka päälle puramme huopakatolta purettavat huopakerrokset. Näin huopanaulat ja peltilistat eivät leviä pitkin pihaa. Huomioimme piha-aluetta muutoinkin työskennellessämme ja pyrimme säilyttämään sen mahdollisimman koskemattomana.

Kun aluskermi, pintahuopa, mahdolliset kastuneet villaeristeet sekä vaurioituneet puurakenteet on purettu jokaista naulaa ja otsalautaa myöten, aloitamme uuden huopakaton asennuksen. Huolehdimme riittävästä yläpohjan erityksestä, varmistamme aluskatteen kiinnityksen, tiivistämme jokaisen läpiviennin oikeaoppisesti ja toteutamme katteen ylösnostot. Kiinnitämme loppusilauksena uudelle katolle vielä toivomasi uudet kattotuotteet, siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet ennen paikalta poistumistamme. Näin vaivattomasti sujuu siis huopakaton asennus, kun sen jättää meidän osaaviin käsiimme Tyrnävällä!

Uusi huopakatto ei vie sinua vararikkoon!

Uusi huopakatto on viisas investointi – olipa kyseessä sitten asuinrakennus tai pienempi piharakennus. Se tarjoaa koko rakennukselle suojaa ulkoisilta koettelemuksilta. Niin autotallit, pihasaunat, pyörävarastot kuin grillikatoksetkin voivat vaurioitua, jos katon kunto on kompensoitunut. Ja vauriosta eroon hankkiutuminen voi osoittautua varsin työlääksi puuhaksi, jos sitä lykkää liian pitkälle tulevaan.

Vararikkoon uusi huopakatto ei sinua kuitenkaan vie. Meillä huopakaton uusiminen hinnoitellaan nimittäin aina projektikohtaisesti. Kaikilla Tyrnävän huopakattoremonteilla ei siis ole samaa hintalappua, vaan laskun loppusummaan vaikuttavat niin katon koko, kunto, kaltevuus, läpivientien määrä kuin monet muutkin tekijät. Nyrkkisääntönä on, että mitä isommasta ja vaikeammin vaurioituneesta huopakatosta on kyse, sitä enemmän kertyy kuluja niin materiaaleista kuin kunnostustöihin käytetystä ajastakin. Joka tapauksessa meillä vältät piilokulut ja maksat vain tehdystä työstä. Lopullinen hintamme kattaakin sitten ihan jokaisen naulan ja otsanaulan.

Mikäli hinta kuitenkin huolettaa, voit hakea huopakattotöitäsi varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta – äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä. Tärkeintä on, että et jää vanhan katon alle asustelemaan, vaan kutsut meidät apuun Tyrnävälle, kun tilanne sitä vaatii. Me emme halua jättää sinua pulaan vain budjettisyistä!