Huopakattoremontti Tornio

Huopakattoremontti Tornio, meidän avullamme huippulaadukkaasti toteutetun huopakaton, olipa kyse sitten omakotitalon katon ongelmasta tai Perämeren rannalla sijaitsevan mökin vuotavasta lappeesta. Luomme vanhan huopakaton tilalle remontin avulla uuden, vielä entistäkin paremmin Lapin ajoittain haasteellisiin olosuhteisiin soveltuvan kokonaisuuden. Tulevaisuudessa lappeiden kestävyyttä ei enää tarvitse murehtia, vaikka lunta tupruttaisikin enemmän tai sade todella piiskaisi huovan pintaa. Panostamme niin ruostumattomiin ja muutoinkin säänkestäviin rakennusmateriaaleihin kuin oikeanlaisiin asennustekniikoihinkin – huovan ylösnostot toteutetaan huolellisesti jokaisen läpiviennin ympäriltä ja kiinnitykseen käytetään oikean pituisia huopanauloja. Näin vältämme asennusvirheet ja niistä johtuvat myöhemmät ongelmat, jotka koituvat yllättävän monen huopakaton tuhoksi.

Panosta siis ihmeessä osaamiseen, joka ei sinua petä. Meidän kokeneet konkarimme todella tietävät, miten huopakattoa kannattaa työstää ja mitä vaiheita huopakattoremonttiin kuuluu. Tokihan meidän kattoremonttipalvelultamme löytyy myös kaikki tarvittavat turvavälineet aina valjaista henkilönostimiin ja muihin työskentelytelineisiin. Meidän asiakkaanamme voit siis luottaa siihen, että huopakattoremontti valmistuu aina ajallaan sekä huippuarvosanoin.

Toiminta-alueeseemme kuuluu Tornion lisäksi myös koko muu Lappi. Lähipaikkakunnat, kuten Kemi, Rovaniemi, Ylitornio, Ranua, Karunki ja Tervola saavat nekin kaipaamansa huopakattoremontit meiltä. Pirauta siis kattoremonttipalvelulle, olipa kyseessä sitten pienen peltotien päässä, kaukana saaristossa tai keskellä metsää sijaitseva kohde!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Torniossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Torniossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tornion alueella!

Palahuopakattoremontti Tornio – ja niin vaikeatkin vauriot jäävät historiaan

Palahuopakattoremontti Tornio, kun palahuopakaton kunto herättää huolta, me autamme. Kattoremonttipalvelumme kovan luokan rautaisilta ammattilaisilta löytyy runsaasti kokemusta vaikeistakin palahuopakattojen vaurioista vöittensä alta. Me tarjoamme asiantuntevaa apua, olipa kyseessä sitten pikkuruinen vuoto tai laajempi kosteusvaurio. Jos homma hoituu pelkällä paikkauksella, hieno homma, mutta jos ilmassa on jo merkkejä vaikeasta vauriosta, ei pelkkä korjailu usein riitäkään. Näitä merkkejä voivat olla esimerkiksi erilaiset räystäsvuodot, sisäkaton märät läiskät, sisäilman tunkkainen haju, yläpohjan homepilkut tai kattohuovan pinnan kulumat.

Syitä palahuopakaton vaurioiden taustalla voi olla monia. Jo alun perin rakennusvaiheessa on saattanut sattua jonkin asteinen asennusvirhe. Ehkä alushuopa (eli aluskermi tai aluskate) on asennettu hutiloiden, joten pintahuovan vuodon myötä, kosteudella on suora pääsy rakenteisiin. Usein vuoto ilmestyy läpiviennin kohdalle – tällöin kyseessä saattaa olla esimerkiksi pellittämätön piippu tai väärää asennussarjaa käyttäen asennettu kattoikkuna.  Toki kate saattaa vaurioitua ihan vain korkean iän tuomien haasteiden takia – laadukkainkin huopa kuluu käytössä. Joskus esimerkiksi Torniossa riehuva myrsky kaataa puun lujalla voimalla lapetta vasten sitä vaurioittaen. Jälki voi olla niin ikävää, etteivät myrskyvauriokorjaukset enää ratkaisekaan tilannetta. Oli miten oli, meiltä löytyy kuitenkin kaivattu osaaminen tilanteessa kuin tilanteessa. Käänny siis Torniossa meidän kattoremonttipalvelumme puoleen, kun kaipaat laadukasta palahuopakattoremonttia!

Huopakaton uusiminen Tornio, laatupalvelu ja laadukkaat kattotuotteet takaavat laadukkaan kokonaisuuden

Huopakaton uusiminen Tornio, älä päästä kattoasi liian kehnoon kuntoon, vaan anna meidän uusia se ja luoda uudesta huopakatosta entistäkin toimivampi sekä näyttävämpi kokonaisuus. Samalla, kun kiipeilemme lappeilla kunnostustöiden tiimoilta, voimme myös varustella uuden kattosi erilaisilla kattotuotteilla sekä läpivienneillä. Kattavasta valikoimastamme löydät niin kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet, pieneläinesteet, aurinkopaneelit, kattovalokuvut kuin kattoluukutkin. Asennamme ne huolellisesti ja oikeaoppisesti valmiiksi uudelle huopakatollesi, jotta sinun ei tarvitse kutsua asennustöitä varten erikseen muita tahoja. Moniosaajamme, jotka taitavat niin peltisepän, puusepän kuin kirvesmiehenkin työt, voivat samalla esimerkiksi pellittää piipun, lisäeristää yläpohjan tai korjata mahdolliset lahovauriot. Kysy siis reippaasti lisää tarjoamistamme palveluista!

Valitsitpa sitten täysin uuden sadevesijärjestelmän tai asennutitpa lappeille kuinka monta kattoikkunaa tahansa, me hoidamme niin huopakaton uusimisen kuin kaikki lisävarusteluun liittyvät asennustyötkin aina avaimet käteen -palveluna. Vastaamme siis sekä tilaamiesi kattotuotteiden hankinnasta, pihasi suojauksesta suojapressulla, vanhan katon purusta, purkujätteiden hävityksestä että huolellisesta loppusiivouksesta. Mikäli siis toivot homman sujuvan sutjakkaasti, tilaa huopakaton uusiminen Torniossa meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Tornio – kovat konkarimme toteuttavat homman huolella

Palahuopakaton uusiminen Tornio – me emme tingi huolellisuudesta. Jätä siis tarkkuutta sekä aiempaa osaamista vaativa palahuopakaton uusiminen suosiolla meidän kokeneille konkareille ja vältä kokemattomille kavereille tyypillisemmät huolimattomuusvirheet. Niillä kun voi olla varsin graavejakin seuraamuksia. Valitettavan usein ne suuremmat vauriot saavat alkunsa varsin pikkuruisista vuotopaikoista. Näin ne myös saattavat jäädä täysin huomaamatta. Kosteusvaurio voi joskus ehtiä edetä jopa varsin pitkälle ennen kuin kukaan tajuaa, mistä on kyse. Mutta mitä varhaisemmassa vaiheessa tilanteeseen puututaan, sitä parempi. Jos kosteus ei ole ehtinyt vielä syvemmälle rakenteisiin, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan vaihto – eristeisiin tai aluslaudoitukseen ei tällöin tarvitse kajota lainkaan. Osaavat kattoalan ammattilaisemme tuntevat parhaat tavat puuttua kuhunkin tilanteeseen, joten käänny ihmeessä meidän puoleemme, mikäli et ole aivan varma oikeasta toimintatavasta.  

Älä tingi työn laadusta edes silloin, kun kyseessä on pienen piharakennuksen palahuopakaton uusiminen. Pihasaunojen, verstaiden, autotallien, varastojen ja grillikatosten palahuopakatot vaativan asuinrakennusten kattojen lailla ammattitason huolenpitoa pysyäkseen kunnossa. Ovathan nekin yhtä lailla alttiina Lapin sääolosuhteille Torniossa. Olipa kyseessä siis minkä kokoinen, muotoinen tai kuntoinen palahuopakatto tahansa, usko sen kunnostustyöt aina ammattilaisille!

Huopakaton saneeraus hintaan, joka sisältää kaiken

Huopakaton saneeraus on projekti, joka parhaimmillaan maksaa itsensä takaisin monessakin mielessä. Asumismukavuus paranee, lämmönhukka jää historiaan, katto kestää jatkossa paremmin koettelemuksia, jatkuvasta korjailusta voi luopua ja koko kohteen rahallinen arvokin nousee näyttävämmän huopakaton myötä. Pitkällä tähtäimellä rahaa siis säästyy, kun lämmitykseen tai jatkuviin paikkauksiin ei tarvitse käyttää varojaan enää entiseen tapaan.

Meillä huopakaton saneeraus Torniossa sisältää kaiken aina asiantuntevasta palvelusta kaikkiin materiaaleihin sekä koneiden käyttöön. Me myös kustomoimme hinnan projektikohtaisesti reiluuden nimissä. Jos siis toivot meiltä tarjousta huopakaton saneerauksesta, kutsu tiimimme käymään Torniossa kartoittamassa katon tilannetta. Työn vaativuuteen sekä esimerkiksi materiaalien tarpeeseen vaikuttavat nimittäin esimerkiksi katon koko, kunto, kaltevuus ja läpivientien määrä. Sekä tietysti se, mitä tehdään – remonttia, myrskyvauriokorjauksia vai pienempää kattohuoltoa. Riippumatta siitä, millaisesta projektista on kyse ja millaisissa hinnoissa liikutaan, voit hakea kaikille tarjoamillemme kattotöille rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Kaikki kattotyömme ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia. Mikset siis kutsuisi meitä Tornioon tekemään hinta-arviota ja selvittäisi, millaista summaa vastaan saat uuden huopakaton seuraaviksi vuosikymmeniksi!