Huopakattoremontti Teuva

Huopakattoremontti Teuva, jätä jäähyväiset vanhan katon vaivoille meidän huopakattojen vaivoihin erikoistuneiden ammattilaistemme avulla. Sisäkattoon syntyneet märät läntit, huoneilman tunkkainen haju, eristeiden kastumisesta seuraava lämmönhuka, yläpohjan puurakenteiden homepilkut sekä muut asumismukavuuteen negatiivisesti vaikuttavat tekijät ovat pian vain osa historiaa. Parhaimmillaan laadukas huopakattoremontti nostaa koko rakennuksen rahallista arvoa ja näin jopa maksaa itsensä takaisin.

Mikäli edes epäilet huopakaton vuotavan tai muutoin vaurioituneet, kutsu kattoremonttipalvelumme paikalle Teuvaan. Me kiipeämme lappeille arvioimaan tilannetta. Mikäli kuntotarkastuksessamme jotain huolta herättävää nousisi esiin, pyrimme ensin selvittämään paikkauksen tai korjauksen mahdollisuutta. Jos ne todetaan riittämättömiksi, on huopakattoremontti usein se seuraava ja monesti myös ainoa vaihtoehto. Mutta ei onneksi lainkaan huono sellainen.

Huopakattoremontin myötä kotisi tai kesämökkisi saa täysin uuden ilmeen. Naapuritkin jo ihmettelevät, kun vanhat repsottavat reunat ovat tiessään ja tilalla näyttävä, oman mielesi mukaan kustomoitu huopakatto. Toteutamme huopakattoremontteja myös Teuvan lähipaikkakunnilla. Olipa kotikuntasi siis Jurva, Kurikka, Jalasjärvi, Karijoki tai Kauhajoki, voit kutsua meidät remonttihommiin. Oikeastaan ihan koko Etelä-Pohjanmaa saa kaikki kaipaamansa kattoalan palvelut meiltä. Kilauta siis vaikka kaukaa saaresta tai keskeltä metsää – me saavumme kyllä apuun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Teuvassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Teuvassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Teuvan alueella!

Palahuopakattoremontti Teuva – juuri sitä, mitä vaikeasti vaurioitunut palahuopakatto kaipaa

Palahuopakattoremontti Teuva, ammattilaistemme varhainen puuttuminen voi pelastaa monelta vaivalta tulevaisuudessa. Jos kosteus ei ole tehnyt vielä tietään syvemmälle rakenteisiin, eivätkä eristeet tai puurakenteet ole siis vielä kastuneet, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto. Tämä on tietysti rahallisesti järkevämpää kuin tilanteeseen puuttuminen vasta sen eskaloiduttua.

Valitettavan usein palahuopakaton vaurioiden paikannus voi kuitenkin osoittautua haasteelliseksi. Joskus ne saapuvat ryminällä – esimerkiksi puun kaatuessa lapetta vasten myrskyssä – mutta usein kyse on kuitenkin pienen pienestä vuotokohdasta, jota kokematon ei välttämättä edes havaitse. Pienistä puroista kasvaa kuitenkin suuri joki. Aikanaan on saattanut sattua esimerkiksi asennusvirhe, joka on alkanut aiheuttaa päänvaivaa vasta myöhemmässä vaiheessa. Mikäli palahuopakate on esimerkiksi kiinnitetty liian lyhyillä huopanauloilla tai vaikkapa kaikkien suositusten vastaisesti hakasilla, jotka irtoavat katteesta täysin, saattaa pintaan jäädä monta pikkuruista reikää, joiden kautta vettä tihkuu pintahuovan alle. Mikäli alushuopakin on jäänyt asentamatta tai asennettu puutteellisesti, ei kosteuden kulkua pysäytä mikään.

Hyvin usein palahuopakattoremontin tarpeen taustalla on ihan vain vuosien kulutuksen myötä syntynyt vuoto. Onhan palahuopakatto alttiina Teuvan vaihteleville säille ympärivuotisesti. Mutta oli syy palahuopakaton ongelmaan mikä tahansa, meiltä saat laadukkaan ja aisantuntevan palahuopakattoremontin!

Huopakaton uusiminen Teuva, meiltä laadukasta palvelua saa reiluun hintaan

Huopakaton uusiminen Teuva, meidän asiakkaanamme nautit niin laadukkaasta palvelusta kuin reiluista hinnoistakin. Et siis joudu maksamaan itseäsi kipeäksi, kun tilaat huopakaton uusimisen meidän kattoremonttipalvelultamme. Me nimittäin kustomoimme hinnan aina projektikohtaisesti – katon koon, kaltevuuden, kunnon, sen tarvitsemien muutosten sekä muiden kuluihin vaikuttavien tekijöiden mukaan. Emme siis tarjoa kiinteitä hintoja, jotka eivät olisi kenenkään edun mukaisia, vaan luomme tarjouksemme vasta kattosi nähtyämme. Tämän lisäksi jokaista toteuttamaamme kattotyötä varten voit hakea myös rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Ethän unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Huopa on monessakin mielessä oiva katemateriaali, jonka edullisuus tapaa yllättää. Se sopii hyvin eri kokoisten ja muotoisten kattojen suojaksi. Edes lappeiden jyrkkyys ei ole ongelma – huovasta voi rakentaa niin mansardikattoja, pulpettikattoja, harjakattoja, satulakattoja kuin tasakattojakin. Huopakaton muita etuja ovat sen kestävyys, monipuolisuus ja pitkäikäisyys. Helppohoitoista sekä ruostumatonta huopakattoa ei siis tarvitse olla jatkuvasti kunnostamassa, putsailemassa tai uusimassa, vaan kerran kunnolla tehty työ ja säännöllinen ylläpito riittävät. Tilaa meiltä huopakaton uusiminen Teuvassa ja säästä kaikki rikkinäisen katon toistuvaan korjailuun valuvat rahat!

Palahuopakaton uusiminen Teuva ja uuden katon asianmukainen varustelu

Palahuopakaton uusiminen Teuva, meidän kattoremonttipalvelultamme uusi katto kaikilla toivomillasi kattotuotteilla ja läpivienneillä. Tarjoamme nimittäin palahuopakaton uusimisen yhteydessä lukuisia lisäpalveluita. Joukostamme löytyy niin taitavia peltiseppiä, puuseppiä kuin kirvesmiehiäkin, joten pyydä ihmeessä samalla vaikkapa sitä piipun pellitystä, piipunhatun asennusta tai yläpohjan lisäeristystä. Valikoimamme kattaa myös lukuisat kattotuotteet ja läpiviennit, jotka asennamme suoraan paikoilleen uusituille lappeillesi.

Jos siis pitkään jo haaveissa on ollut sisätilojen luonnonvalon määrän lisääminen, pyydä meitä palahuopakaton uusimisen yhteydessä asentamaan vaikkapa kattovalokupu tai kattoikkuna. Jyrkemmälle palahuopakatolle kannattaa talvea varten asentaa lumiesteet, niin välttyy äkillisiltä lumivyöryiltä. Kesällä taas auringosta saa kaiken irti aurinkopaneeleilla. Olipa sää millainen tahansa, katolla on helppo kulkea, kun lappeilta löytyy ehjät ja lujasti kiinnitetyt kattotikkaat ja kattosillat. Pieneläinten kattobileille voi laittaa lopun pieneläinesteillä ja sulamisveden oikeaoppisen valumisen alas lappeilta varmistaa uudella sadevesijärjestelmällä.

Voit siis todella tilata meidän kattoremonttipalvelulta palahuopakaton uusimisen yhteydessä useammankin lisävarusteen tai lisäpalvelun katollesi. Sen sijaan siis, että kutsuisit paikalle kaikki Teuvassa kattopalveluita tarjoavat urakoitsijat, voit hoitaa homman kuin homman vain yhden toimijan avulla!

Olipa kyse minkälaisen huopakaton saneerauksesta tahansa, Teuvassa saat uuden katon meiltä avaimet käteen -palveluna

Meidän kattoremonttipalvelumme moniosaajat tekevät Teuvassa paljon muutakin, kuin vain huopakattojen saneerauksia. Toteutamme muun muassa erilaisia vuotopaikkauksia, myrskyvauriokorjauksia sekä kattohuoltoja. Kysy siis tiimiltämme lisää esimerkiksi lumenpudotuksista, sammaleentuhokäsittelystä tai puolivuosittaista perushuolloista – meiltä hoituu kaikki.

Toteutamme niin suuremmat kuin pienemmätkin huopakattotyöt aina avaimet käteen -palveluna – olipa kyse minkä kokoisesta, muotoisesta tai kuntoisesta katosta hyvänsä.  Autotallin, pihasaunan, grillikatoksen ja pihavaraston huopakatot ongelmat selätämme siis myös tottuneella otteella alusta loppuun. Huolehdimme jokaisesta projektiin liittyvästä yksityiskohdasta ja työvaiheesta.

Ennen kattotöiden aloitusta suojaamme pihan suojapressulla, hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit ja vastaamme henkilönostimien paikalle kuljetuksesta. Sitten käärimmekin hihat ja ryhdymme hommiin Suomen ammattitaitoisimpien kattoalan asiantuntijoiden porukalla. Puramme vanhat huopakerrokset uusien tieltä ja sitten toteutetaan tarvittavat pohjatyöt. Varmistamme, ettei uuden katteen alle jää kytemään kosteutta ja alamme vasta sitten rakentaa uutta sekä tiivistämään läpivientejä. Huopakaton valmistuttua kiinnitämme lappeille vielä ne tilaamasi kattotuotteet, siivoamme paikat ja hävitämme syntyneet purkujätteet. Tilaa siis jokaisen pihapiirin piharakennuksen ja asuinrakennuksen huopakaton saneeraukset, huollot sekä paikkaukset Teuvassa meiltä!