Huopakattoremontti Tervola

Huopakattoremontti Tervola, ammattilaistemme avulla rakenteiden suojana on pian uusi laadukas huopakatto, joka on paras turva, mitä kodilleen voi tarjota. Sekä loistava investointi kodin tulevaisuuteen. Huopakatto nimittäin ehkäisee kosteutta tunkeutumatta syvälle rakenteisiin vain, mikäli se on ehjä. Pienikin vuotokohta tai kuluma saattaa vaarantaa koko rakennuksen hyvinvoinnin. Onneksi monet vuodot voidaan paikata ja viat korjata, kun tilanteeseen puututaan ajoissa. Ja jos paikkailu tai korjailu ei riittäisikään tuottamaan toivottua tulosta, on aina mahdollista toteuttaa se huopakattoremontti.

Huopakaton kohdalla remontin tarpeellisuudesta voivat kertoa monet merkit. Esimerkiksi yläpohjasta löytyvä kosteus tai homepilkut ja niiden nostattama tunkkainen haju. Sekä tietysti räystäslautoihin tai sisäkattoon ilmestyneet selvät merkit vuodoista. Huopakattoremonttia toteuttaessamme me etsimmekin kosteutta myös pintaa syvemmältä, jotta uuden katteen alle ei jäisi muhimaan mitään yllättävää. Jos kyse on kuitenkin pelkästä kauttaaltaan kuluneesta vesikatteesta, eikä kosteus ole päässyt vielä sen läpi, riittää usein pelkästään pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) päivittäminen – eristeisiin tai aluslaudoitukseen ei tarvitse tällöin kajota.

Tervola, lähipaikkakunnat – kuten Kemi, Tornio, Kerola, Rovaniemi sekä Simo – ja koko muukin Lappi tuntevat meidän kattoremonttipalvelumme laadukkaista huopakattoremonteista. Apumme tavoittaa jopa kaukaiset saaristokohteet, pienet metsämökit ja tuntureiden huiput. Kutsu meidät käymään jo tänään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tervolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tervolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tervolan alueella!

Palahuopakattoremontti Tervola – olipa syy katon vaivoihin mikä tahansa, meiltä löytyy ratkaisut

Palahuopakattoremontti Tervola, meiltä apu kaikkiin katon ongelmiin. Palahuopakatolle tyypillisimpien vaurioiden taustalla saattaa nimittäin olla useita eri syitä. Jos asennustyöt on aikanaan toteutettu hieman hutiloiden, on siinä samassa saattanut sattua asennusvirhe tai parikin, jotka myöhemmin kostautuvat. Koko rakennuksen kannalta graaveja asennusvirheitä ovat esimerkiksi alushuovan puuttuminen, puutteellisesti toteutetut ylösnostot ja hakasten tai liian lyhyiden huopanaulojen käyttö katteen kiinnitysvaiheessa. Asennusvirheiden lisäksi syy vuotoon voi olla esimerkiksi Tervolassa riehuneen myrskyn aiheuttamat myrskyvauriot, joita ei ollakaan saatu myrskyvauriokorjauksin kuntoon. Esimerkiksi puu saattaa kaatua niin voimalla lapetta vasten, ettei sitä voi enää korjata. Tai tuuli repiä huopapaloja irti kiinnikkeineen. Tokihan sään lisäksi myös aika ja käyttö vievät palahuopakatolta joustavuutta, mikä voi johtaa myöhemmin kulumiin, reikiin tai repeämiin.

Monet vaivat voi välttää varhaisen puuttumisen lisäksi ennakoimalla. Kun palahuopakattoa huolletaan riittävän usein, ei vuodoille ja vaurioille otollisia olosuhteita pääse syntymään. Näin palahuopakattoremontin tarvettakin voi lykätä kauas tulevaan. Kutsu siis meidät Tervolaan pitämään lappeita ja rännejä puhtaana sekä tarkastamaan kattotuotteiden riittävä kiinnitys ja läpivientien tiiveys. Ja mikäli palahuopakattoremontti todetaan tarpeelliseksi, anna meidän hoitaa se, olipa syy mikä tahansa!

Huopakaton uusiminen Tervola sekä kattotuotteet ja läpiviennit koristamaan uutta kattoa

Huopakaton uusiminen Tervola, meiltä uusia kattotuotteita myöten. Huopa on jo valmiiksi kestävä, pitkäikäinen, tyylikäs, Lapin olosuhteisiin soveltuva, ruostumaton sekä hiljainen katemateriaali, josta saa rakennettua mitä upeampia kattoja erilaisille rakennuksille. Uusi huopakatto on siis varmasti näyttävä kokonaisuus. Vielä entistäkin säänkestävämmän ja toimivamman siitä saa erilaisten lisävarusteiden ja lisätoimenpiteiden myötä. Meiltä voitkin tilata huopakaton uusimisen yhteydessä värisuoran erilaisia kattotuotteita sekä läpivientejä, joista niin sinä kuin kattoiskin hyödytte varmasti.

Asennamme Tervolassa huopakaton uusimisen yhteydettä esimerkiksi uudet lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat, kattoikkunat, pieneläinesteet, rännit tai aurinkopaneelit suoraan paikoilleen. Ne parantavat osaltaan katon turvallisuutta ja takaavat, ettei Lapin korkeista kinoksista tai rankoista vesisateista muodostu haittaa. Toki tarjoamme myös mahdollisuuden huopakaton lisäeristykseen ja piipun pellitykseen. Tai vaikka sen TV-antennin paikan vaihtoon. Kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista ja kustomoi huopakaton uusimisen myötä syntyvästä uudesta huopakatostasi juuri omannäköisesi kokonaisuus niin väriä kuin varustelua myöten!

Palahuopakaton uusiminen Tervola hintaan, johon kuuluu koko projekti

Palahuopakaton uusiminen Tervola, meiltä, niin vältät piilokulut. Meillä nimittäin kilpailukykyinen hinta sisältää ihan kaiken palahuopakaton uusimiseen liittyvän – aina laadukkaasta palvelusta jokaiseen katolle asennettavaan kattotuotteeseen. Ja koska jokainen uusimisprojekti on erilainen sekä katto eri mallinen, kokoinen ja kuntoinen, emme voi tarjota mitään kiinteää hintaa, jolla hoituisi jokainen kunnostustyö. Mikäli siis toivot meiltä tarjousta palahuopakaton uusimiselle, kutsu ammattilaisemme ensin käymään Tervolaan ja toteuttamaan kattava katon yleistarkastus. Sen avulla meidän on helppo määritellä esimerkiksi paljonko aikaa ja varoja tulee työntekoa varten varata.

Vaikka hintamme varsin edullisia ovatkin, voi monen budjetti olla tiukka. Tällöin ei kannata kuitenkaan lykätä palahuopakaton uusimista jonnekin tulevaan, vaan hakea ennemmin verkkosivujemme kautta rahoitusta, niin et joudu enää kärvistelemään vuotavan katon alla ja kompensoimaan asumismukavuuttasi. Parhaimmillaan palahuopakaton uusiminen jopa maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa. Muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden!

Parasta, mitä rahalla Tervolassa saa, on meidän laadukas avaimet käteen -palvelumme, joka merkitsee siis sitä, ettei sinun tarvitse evääkään hetkauttaa kattosi eteen meidän saavuttuamme. Me huolehdimme niin rakennustelineiden paikalle kuljetuksesta, pihan suojapressulla suojauksesta kuin esimerkiksi loppusiivouksesta ja syntyneiden purkujätteiden hävityksestä. Jätä siis kattosi meidän osaaviin käsiimme ja odota uuden palahuopakattosi valmistumista vaikka riippumatossa!

Meiltä myös jokaisen kodin tai kesämökin piharakennuksen huopakattoremontti

Omakotitalosi tai kesämökkisi lisäksi pihapiiristä saattaa löytyä esimerkiksi runsas määrä erilaisia piharakennuksia, joiden katot ovat huopaa. Eikä ihmekään, sillä elastinen ja monenlaiset kattoprofiilit mahdollistava huopa soveltuu mitä parhaiten myös esimerkiksi autotallin, pihasaunan, varaston tai vaikkapa grillikatoksen suojaksi. Olipa kyseessä sitten harjakatto, pulpettikatto, satulakatto, mansardikatto tai täysin tasainen tasakatto. Ja löytyipä rakennelmasta kuinka monta mutkaa, kattolyhtyä tai seinäliittymää tahansa.

Laadukkainkaan huopakatto ei valitettavasti ole ikuinen tai kaiken kestävä. Se kärsii vaurioita niin ajan kuluessa kuin ympäristön koettelemustenkin seurauksena. Piharakennustenkin huopakatot ovat siis toisinaan remonttia vailla. Ja kun tämä tarve ilmenee, on Tervolassa syytä kääntyä meidän kattoalan ammattilaistemme puoleen!

Meille tutuksi ovat tulleet paitsi piharakennusten huopakattojen huollot, paikkailu ja myrskyvauriokorjaukset myös niiden huopakattoremontit. Hoidammekin homman kotiin kunnialla katon koosta, kunnosta ja mallista huolimatta. Älä siis jätä piharakennusta oman onnensa nojaan, vaan kutsu meidät apuun Tervolassa!