Huopakattoremontti Tervo

Huopakattoremontti Tervo – Taitavat huopakate-eksperttimme saapuvat kutsustasi uusimaan kattosi. Kun siis hakusessa on kattoalan moniosaaja, jolle erilaiset huopakatot sekä niiden ongelmat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi työvuosien aikana karttuneen kokemuksen kautta, käänny meidän kattoremonttipalvelumme puoleen. Me laitamme vanhan huopakattosi uuteen uskoon luotettavasti sekä ennalta sovitusta aikataulusta poikkeamatta.

Huopakatolla työskentely vaati tarkkuutta sekä asianmukaista tietotaitoa. Vuotavan läpiviennin tiivistystä, pinnastaan kuluneen huopakatteen vaihtoa, reiän paikkausta tai jiirin saumausta ei opi pelkästään netin ihmemaailman opetusvideoiden avulla. Asennusvirheiden riski on suuri, jos katon kunnostus jää kokemattomammalle kaverille. Ja asennusvirheillähän voi olla varsin ikävät seuraukset – pienikin vuotokohta saattaa altistaa koko kohteen kosteudelle. Jos siis huomaat huopakaton kunnossa jotain huolta herättävää, älä kiipeile tikapuille itse tai palkkaa asialle ketään tutun tuttua rahansäästömielellä. Meiltä saat kaiken tarvittavan avun oli kyse sitten kokonaisvaltaisesta huopakattoremontista tai jostain pienemmästä kattotyöstä.

Toiminta-alueemme kattaa myös Tervon lähipaikkakunnat – Keitele, Pielavesi, Karttula, Suonenjoki ja Kuopio ovat kaikki tuttuja kohteita. Oikeastaan ihan koko Pohjois-Savo saa kaipaamansa avun kattoasioissa meiltä. Ihan jokaista saarikohdetta, metsikköä ja peltotietä myöten. Älä siis jätä mitään sattuman varaan, vaan tilaa paikalle oikeasti osaavat tekijät!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tervossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tervossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tervon alueella!

Palahuopakattoremontti Tervo – hyvinvoiva katto suojaa rakenteita säältä

Palahuopakattoremontti Tervo, meiltä, niin huomaat, kuin hyvinvoiva katto on säänkestävän rakennuksen perusta. Palahuopakattoremontin myötä saat nimittäin kotisi tai vaikkapa kunnostusta kaipaavan piharakennuksesi suojaksi katon, joka soveltuu Tervon ajoittain haasteellisiinkin ilmasto-olosuhteisiin. Palahuopakatto on pitkäikäinen, helppohoitoinen sekä kestävä. Piiskaava sade, sankemmat lumituiskut, paukkuva pakkanen ja porottava aurinko kuuluvat asiaan, joten palahuopakaton on se kaikki siedettävä suojaten samalla sen alapuolisia, lämpötilan sekä kosteuden vaihtelulle herkempiä rakenteita.

Ihan ikuinen ja täysin ongelmille immuuni ei sekään kuitenkaan ole. Ikä ja kova kulutus alkavat väistämättä näkyä jossain vaiheessa. Mitä laadukkainkin palahuopakatto saattaa myös rikkoutua esimerkiksi myrskyn kaataessa puun voimalla lappeita vasten. Onneksi moni vaurio saadaan korjattua myrskyvauriokorjauksilla ja epävoitoiseltakin tuntuva tilanne jää jälkeen viimeistään palahuopakattoremontin myötä.

Jos katosta ei törrötä puunrunkoa, mutta epäilet sen kuntoa muutoin, pidä silmät auki merkkien varalta. Palahuopakaton vaurioista kertovat muun muassa sisäkattoon ilmestynyt märkä läiskä, tunkkaiselta haiseva huoneilma, räystäslautojen vuotojäljet sekä yläpohjan homepilkut. Jos vesikatto päästää kosteutta lävitseen, on se vaaraksi koko rakennuksen hyvinvoinnille. Ja mikäli koko rakennuksen kunto on vaakalaudalla, vaikuttaa se niin kohteen arvoon kuin asumisen mielekkyyteenkin. Älä siis jää odottelemaan, vaan kutsu meidät Tervoon tarkastamaan palahuopakaton kuntoa tai toteuttamaan laadukas palahuopakattoremontti ajoissa!

Huopakaton uusiminen Tervo, kun haluat kattosi kuntoon varusteluja myöten

Huopakaton uusiminen Tervo, meiltä, kun haluat kattosi kuntoon tarvittavia kattotuotteita myöten. Ajaton huopakatto on helppo sovittaa mihin tahansa ympäristöön ja varustella kattotuotteilla, jotka tekevät siitä entistäkin toimivamman kokonaisuuden. Loivempi tai täysin tasainen huopakatto ei tarvitse huovan röpelöisen pinnan ansiosta lumiesteitä, sillä kitkaa riittää jo omasta takaa, mutta jyrkempiprofiilisen pulpettikaton, harjakaton tai mansardikaton räystäille on tärkeää sellaiset asentaa, jotta kinokset eivät tipu yllättäen niskaan. Samoin jyrkemmällä katolla liikkumisen turvallisuutta voi edistää erilaisin kattotikkain ja kattosilloin. Tasaisemman katon kohdalla onkin taas tärkeää huolehtia siitä, että sade- ja sulamisvedet valuvat asianmukaista reittiä alas. Jos siis rännien kunnossa on mainittavaa, tilaa meiltä vaikka kokonaan uusi sadevesijärjestelmä osana huopakaton uusimista.

Kattoremonttipalvelumme valikoimaan kuuluu myös muita palveluita, joista niin sinä kuin uusi huopakattosikin hyödytte varmasti. Esimerkiksi lämmityskulut saa kuriin, kun tilaa yläpohjaan hieman lisäeristettä. Ja sähkölaskun loppusummaan voi vaikuttaa vaikkapa uusilla aurinkopaneeleilla. Jos jokin huone on jäänyt hieman varjoisemmalle puolelle rakennusta, voidaan luonnonvalon määrää lisätä esimerkiksi kattoikkunan tai kattovalokuvun avulla. Jos epäilet piipun tiiveyttä, tilaa meidän peltisepiltämme piipun pellitys.

Kysy siis reippaasti lisää lisäpalveluistamme sekä valikoimamme kattotuotteista ja kattoläpivienneistä. Asianmukaiset kunnostus- ja asennustyöt Tervossa helposti siinä samassa huopakaton uusimisen kanssa!

Palahuopakaton uusiminen Tervo ja kaikki muutkin kattotyöt avaimet käteen -palveluna

Palahuopakaton uusiminen Tervo, sekä kaikki muut kattosi kaipaamat huolto- ja kunnostustyöt avaimet käteen -palveluna. Älä siis turhaan murehdi sitä, mistä hankkisit palahuopakaton uusimiseen tarvittavat rakennusmateriaalit tai miten kuljettaisit paikalle turvalliseen työskentelyyn vaaditut rakennustelineet. Me hoidamme niin valmistelut kuin hankinnatkin. Suojaamme katon ympäristön suojapressulla, jonka päälle puramme vanhan katon, jotta laudanpätkiä ei löytyisi myöhemmin pitkin pihaa. Toteutamme tarvittavat pohjatyöt katon yksilöllisen tilanteen mukaan ja levitämme uuden, valitsemasi värisen palahuovan paikoilleen. Sitten asennetaan tilaamasi kattotuotteet ja tiivistetään läpiviennit. Paikalta poistumme vasta, kun kohteen loppusiivous on tehty ja vanhan katon purusta syntyneet jätteet hävitetty asianmukaisesti.

Kun palahuopakatto on uusittu, muistathan huoltaa sitä säännöllisesti. Me toteutamme Tervossa lukuisia erilaisia palahuopakaton huoltoja aina perushuolloista lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyyn. Kattoremonttipalvelumme ammattilaiset voivat tarvittaessa myös paikata yksittäiset vuodot ja toteuttaa myrskyvauriokorjaukset. Investoi siis kattosi hyvinvointiin, niin saat nauttia elostasi lappeiden alla vielä pitkään!

Hinta huopakaton saneeraukselle ja muille kattotöille muodostetaan katon yksilöllisten ominaisuuksien pohjalta

Kun tilaat Tervossa meidän kattoremonttipalvelultamme minkä tahansa kattotyön aina huopakaton saneerauksesta perushuoltoon, lasketaan hinta katon yksilöllisten ominaisuuksien ja tarpeiden pohjalta. Jos siis tarjous rännien puhdistuksesta tai vuotopaikkauksesta kiinnostaa, kutsu meidät ensin käymään. Meidän on ensin nähtävä, miten isoa, kaltevaa, kulunutta tai vaurioitunutta kattoa lähdemme työstämään – onko kyse piharakennuksen vai kartanon huopakatosta. Kunnostustöistä syntyviin kuluihin vaikuttaa nimittäin niin työskentelyyn kuluva aika kuin vaaditun materiaalinkin määrä. Lopullinen tarjouksemme kuitenkin sisältää kaiken, joten vältyt yllättäviltä piilokuluilta.

Valitettavasti huopakattotyöt harvoin kuitenkaan lukeutuvat niihin kotitalouden edullisimpiin investointeihin, joten, mikäli budjetin riittävyys huolettaa, voit hakea verkkosivujemme kautta joustavaa rahoitusta kulujen kattamiseen. Kaikki katolla tekemämme työt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, mikä on sekin hyvä pitää mielessä budjetoidessa.

Jos siis huopakatto Tervossa todella kaipaa huoltoa, paikkausta, korjausta tai remonttia, älä jätä hommaa sikseen, vaikka rahanmeno huolettaisikin. Kattotyöt ovat investointi tulevaan ja monesti maksavat itsensä jopa takaisin!