Huopakattoremontti Sonkajärvi

Huopakattoremontti Sonkajärvi, pääset kokemaan oikein asennetun sekä remontoidun huopakaton tarjoamat hyödyt. Jos vanhasta katosta aika jo jättää eikä korjailu enää auta, tilaa meiltä huopakattoremontti Sonkajärvellä. Kustomoimme juuri sinun kotisi tyyliin soveltuvan huopakaton, joka kohentaa koko rakennuksen yleisilmettä. Pian ymmärrät itsekin, miksi niin monet yhä tänäkin päivänä suosivat huopakattoja rakentaessaan – eikä vain Sonkajärvellä, vaan myös lähipaikkakunnilla. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjois-Savo eli myös maakunnan muut kaupungit, kuten vaikkapa Sukeva, Iisalmi, Peltosalmi, Jyrkkä ja Vieremä jokaista pientä peltotietä, metsää sekä saarikohdetta myöten. Kutsu siis reippaasti kattoremonttipalvelumme toteuttamaan huopakattoremonttia pidemmänkin matkan päähän!

Kattotyöspesialistimme ovat valmiit ottamaan huopakattoremontin haltuunsa alusta loppuun. He aloittavat prosessin purkamalla vanhan katon, minkä jälkeen kääntyvät katon alapuolisia rakenteita kohti. Tässä vaiheessa heidän silmänsä havaitsevat tarvittavat korjaukset tai uusinnat, kuten huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet, sekä vaihtavat kastuneet eristeet.

Uuden huopakaton asennus edellyttää monenlaisia tehtäviä, ja ammattilaisemme toteuttavat ylösnosto- ja läpivientityöt huolellisesti. He eivät unohda myöskään peltisepäntöitä, kuten reunapellityksiä ja piipunpellityksiä. Kattoremontin loppuvaiheessa he asentavat vielä kattotuotteet: vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Meiltä löytyy erikoisosaajat kaikkiin huopakattoremontin tarpeisiin, olipa kysymys kirvesmiehen töistä, peltitöistä tai huopien asennuksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että huopakattoremontti saadaan suoritettua alusta loppuun ammattitaitoisesti ja huolellisesti – kaikki nämä vaiheet toteutetaan yhden katon alla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sonkajärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sonkajärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sonkajärven alueella!

Palahuopakattoremontti Sonkajärvi – vastaus moniin ongelmiin

Palahuopakattoremontti Sonkajärvi, sitoutuneilta ja palahuopakatot tuntevilta ammattilaisiltamme. Palahuopakatto on niin sanottu huopakaton alalaji. Huopakatot tavataan yleensä jakaa kahteen ryhmään; tiivissaumaisiin ja epäjatkuviin katteisiin. Palahuopakate on epäjatkuvaa katetta. Sen asennustekniikka eroaa tiivissaumaisen huopakatteen asentamisesta jonkin verran. Palahuopakattoremontteja tekevän tulee myös olla perillä esimerkiksi palahuopakattojen vaativista minimikaltevuusasteista – ne kun kaipaavat jyrkemmän profiilin siinä missä oikein rakennettu tiivissaumakate voi olla täysin vedenpitävä ilman minkäänlaista kallistuskulmaa.

Me toteutamme laadukkaat palahuopakattoremontit Sonkajärvellä tottunein ottein. Kattoremonttipalvelumme on nähnyt ja tehnyt paljon. Yllättävät tilanteet eivät siis enää yllätä meitä. Olipa syy katon vaivoihin mikä tahansa, me tiedämme miten toimia. Me jäljitämme aikanaan sattuneen asennusvirheen – selvitämme, oliko kyse liian lyhyistä huopanauloista vai puutteellisesti toteutetuista katteen ylösnostoista – ja autamme, kun puu kaatuu myrskyssä voimalla palahuopakattoa vasten. Toki aina vauriot eivät synny näin dramaattisesti, vaan joskus kyse on ihan vain silkasta kulumasta. Joka tapauksessa vaurioitunut palahuopakatto on riski koko rakennukselle, joten pirauta meille ja tilaa palahuopakattoremontti, niin pääset kerralla eroon monesta päänvaivasta!

Huopakaton uusiminen Sonkajärvi ja sen ohessa myös monet muut muutokset

Huopakaton uusiminen Sonkajärvi, sekä sen ohessa uuden katon varustelukin ammattityönä kattoremonttipalvelultamme. Katolla työskennellessämme voimme nimittäin samalla asentaa monen monta erilaista kattotuotetta tai vaikkapa läpivientiä. Niiden avulla katosta luodaan paitsi näyttävämpi myös turvallisempi sekä toimivampi kokonaisuus.

Kattosillat, lapetikkaat ja palotikkaat helpottavat katolla liikkumista, kun taas pieneläinesteet ehkäisevät jyrsijöiden turhaa edestakaisin kulkemista. Lumiesteet ehkäisevät lappeille kertyneiden kinosten holtitonta alas vyöryä ja sadevesikouruja pitkin valuvat sitten sulamisvedet, kun hanget keväällä alkavat kutistua. Aurinkopaneelien ansiosta voi säästää sähkölaskuissa, kun kesällä porottaa, minkä lisäksi kodin energiatehokkuuteen voi vaikuttaa myös vaikkapa yläpohjan lisäeristyksin. Kattovalokuvut ja kattoikkunat taas lisäävät luonnonvalon määrää sisätiloissa. Voit myös pyytää meitä siirtämään jotain kattotuotetta – esimerkiksi TV-antennia – toiseen paikkaan.

Sonkajärvellä tämän kaiken saat siis todella yhden katon alta ja helposti huopakaton uusimisen yhteydessä. Meidän moniosaajamme nimittäin taitavat niin kirvesmiesten, peltiseppien kuin puuseppienkin työt. Kysy siis reippaasti lisää vaikkapa piipun pellityksestä tai muista tarjoamistamme palveluista!

Huopakattojen suosio lähti nousuun 1950 luvun aikoihin. Vuosikymmenien saatossa huopakatto eli bitumikatto, kermikatto, bitumikermikatto tai pahvikatto on kehittynyt sekä muuttanut hieman ulkomuotoaan. Perinteinen huopakatto oli pikeä, joka imeytettiin huopakattoon ja käsiteltiin auringolta suojaa tarjoavalla sirotteella. Nykypäivänä asennustekniikoita on paranneltu ja huopaa löytyy myös lukuisissa eri malleissa sekä väreissä, joten tyylikkyys on taattu. Huovan suosioon ovat osaltaan vaikuttaneet myös sen hiljaisuus, kestävyys, pitkäikäisyys, ruostumattomuus sekä helppohoitoisuus. Huovalla on myös turvallista liikuskella sen karhean pinnan ansiosta. Lisäksi siitä saa rakennettua erilaisiin kohteisiin ja rakennustyyleihin soveltuvia kattoja – aina mansardikatoista pulpettikattoihin sekä harjakatoista satulakattoihin ja jopa tasakattoihin. Sisätaitteen, kattolyhdyt ja seinäliittymätkään eivät aiheuta ongelmia.

Palahuopakaton uusiminen Sonkajärvi meiltä ajallaan ja jokaista työvaihetta myöten huolellisesti

Palahuopakaton uusiminen Sonkajärvi – mikäli katto alkaa oireilla, toimi ripeästi ja kutsu meidät paikalle remonttipuuhiin. Tilanteeseen on syytä puuttua heti, kun huomaa jotain epäilyttävää. Varsin usein vuodot saapuvat vaivihkaa, mutta yleensä jotain merkkejä on havaittavissa. Viimeistään silloin, kun sisäilma haisee tunkkaiselle, räystäslaudassa näkyy vuotojälkiä tai yläpohjan rakenteista kosteutta, on syytä kutsua paikalle alan ammattilainen. Tilanteet etenevät nopeasti. Vaurioitunut huopakatto vaikuttaa usein asumismukavuuteen ja pahimmillaan jopa laskee koko rakennuksen rahallista arvoa.

Jos palahuopakaton uusiminen toteutetaan ajoissa, saattaa riittää pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) uusiminen. Eristeisiin tai aluslaudoitukseen ei tarvitse kajota, mikäli niihin ei ole päässyt kosteutta. Tämä tietysti säästää niin aikaa kuin rahaakin.

Ennen palahuopakaton uusimista saavumme aina Sonkajärvelle kartoittamaan tilannetta. Luomme toimintasuunnitelman palahuopakaton vauriot nähtyämme ja otamme vetovastuun koko projektista – meillä kun on käytössä kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu. Me siis hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit, suojaamme pihan suojapressulla ja alamme sitten toteuttaa kaikkia niitä pohjatöitä, jotka palahuopakaton uusimiseen kuuluvat. Näitä voivat olla esimerkiksi huonokuntoisten tai lahovaurioituneiden otsalautojen ja aluslaudoituksen vaihto sekä kastuneiden villaeristeiden uusiminen. Kun vanha katto on purettu ja kosteat rakenteet päivitetty kuiviin, alamme asentaa uutta alushuopaa, pintahuopaa sekä toivomiasi kattotuotteita. Lopuksi vielä varmistamme katon tiiveyden, siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet. Näin laadukkaasta palvelusta pääset siis nauttimaan, kun tilaat palahuopakaton uusimisen Sonkajärvellä meiltä!

Sonkajärvellä huopakaton saneeraus parhaaseen hinta-laatusuhteeseen meiltä

Kattoremonttipalvelumme on sitoutunut tarjoamaan Sonkajärvellä kaikki huopakattotyöt reiluun hintaan. Näin siksi, että mielestämme jokaisella tulisi olla oikeus asustella ehjän katon alla kukkaron pulleudesta riippumatta. Ja jotta raha ei todella aiheutuisi esteeksi kenellekään, voi meidän verkkosivujemme kautta hakea rahoitusta helposti sekä nopeasti kaikkiin tarjoamiimme kattotöihin. Ja kun vielä muistaa kotitalousvähennyksen anomisen, ei budjettikaan tunnu niin hurjalta.

Mikäli sinua kiinnostaa juuri oman huopakattosi saneerauksen tai muun kunnostustyön hinta, kutsu tiimimme ensin arviointikäynnille Sonkajärvelle. Me nimittäin kustomoimme tarjouksemme aina projektikohtaisesti – katon kunnon, koon, korkeuden, kaltevuuden, läpivientien määrän sekä muut olennaisesti kuluihin vaikuttavat tekijät huomioiden. Kyse on siis paljolti siitä, mitä tehdään ja millaisella katolla. Remontoidaanko isoa omakotitalon kattoa vai huolletaanko pienemmän piharakennuksen kattoa?

Olipa kyse sitten autotallin huopakaton vuotopaikkauksesta, kesämökin huopakaton myrskyvauriokorjauksesta tai mistä tahansa muusta kattotyöstä, käänny Sonkajärvellä meidän puoleemme ja kysy reippaasti hintaa. Meiltä saat laadukkaat huopakattotyöt edullisesti!