Huopakattoremontti Sodankylä

Huopakattoremontti Sodankylä, paras palvelus, jonka voit kehnoon kuntoon ajautuneelle huopakatolle tehdä – tilaa se meidän kattoremonttipalvelultamme! Mikäli yläpohjan kunto on kärsinyt, aluskate puuttuu tai vanha kate on yksinkertaisesti vain tullut monen kuluman myötä tiensä päähän, ei pelkällä paikkailulla enää ratkota tilannetta. Jos huopakatto olisikin pinnalta parsittu kasaan, mutta pintahuovan alta ei löytyisikään kunnollista aluslaudoitusta eli raakaponttilaudoitusta tai katelevytystä, ei uusi pintahuopakaan kiinnity välttämättä kunnolla. Kun vielä kiinnitykseen valitut naulatkin ovat vielä liian lyhyitä, saattavat ne irrota, minkä seurauksena lappeeseen jää reikiä. Ja reikien kauttahan kosteus tunkeutuu syvälle rakenteisiin, minne sillä ei pitäisi olla pääsyä. Alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) tulisi tässä vaiheessa pysäyttää kosteuden kulku, mutta mikäli se on jostain syystä jäänyt puuttumaan tai on muutoin huonokuntoinen, saattaa rakenteisiin kertyneen kosteuden aiheuttama tuho olla varsin ikävää. Sisäilma alkaa haista tunkkaiselta homevaurioiden myötä ja lämpö karkaa kastuneiden eristeiden lävitse. Tämä tietysti vaikuttaa niin asumismukavuuteen, lämmityskulujen suuruuteen kuin monesti jopa koko rakennuksen arvoonkin.

Sodankylässä kaikki kipeästi huopakattoremonttia syystä tai toisesta kaipaavat katot saavat tarvitsemansa avun meiltä. Toteutamme huopakattoremontit kokemuksen tuomalla varmuudella ja toimimme myös Sodankylän lähipaikkakunnilla. Puoleemme voivat kääntyä siis niin Savukoski, Kemijärvi, Salla, Rovaniemi, Kittilä kuin koko muukin Lappi. Saavumme jopa vaikeakulkusen hiekkatien päähän, tunturin huipulle, saarikohteeseen tai keskelle metsää!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sodankylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sodankylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sodankylän alueella!

Palahuopakattoremontti Sodankylä – mutta milloin ja minkä tähden?

Palahuopakattoremontti Sodankylä, sitoutunut ammattilainen paikantaa katon vauriot ja puuttuu niihin asianmukaisella tavalla. Aina erilaiset vuodot eivät näy päällepäin. Etenkään alhaalta käsin tähyillessä. Tästä syystä moni odottaakin merkkejä palahuopakaton vauriosta, olla esimerkiksi sisäilmaongelmat, räystäslaudoituksen homepilkut tai sisäkattoon ilmestynyt märkä läntti. Tosiasiassa tilanteeseen olisi kuitenkin tärkeä puuttua jo ennen kuin kosteus ehtii tehdä tietään asuintiloihin. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vaurion etenemiselle laitetaan piste, sitä parempi niin kukkaron kuin mielenrauhankin kannalta. Jos eristeistä ja aluslaudoituksesta ei löydy merkkejä vuodosta, riittää usein pelkän pintahuovan ja alushuovan vaihto, eikä syvemmälle tarvitse kajota. Kutsu siis tiimimme käymään Sodankylään, jos edes epäilys katon vaurioiden mahdollisuudesta herää.

Kattoremonttipalvelumme on koostettu sitoutuneista sekä varsin kokeneista alan ammattilaisista. Pätevinä kavereina siis tiedämme, miten toimia kussakin tilanteessa ja millaisista muutoksista juuri sinun huopakattosi mahdollisesti hyötyisi. Palahuopakattoremontin avulla saat päivitetty vanhasta ja vuotavasta palahuopakatostasi näyttävämmän sekä monin tavoin käytännöllisemmän kokonaisuuden, olipa kyse sitten aikanaan sattuneesta asennusvirheen aiheuttamasta vuodosta, pelkästä kulumasta tai esimerkiksi myrskyn kaataman puun aiheuttamista vaurioista. Käänny siis meidän puoleemme Sodankylässä katon tilanteen tiimoilta!

Huopakaton uusiminen Sodankylä, jotta kotisi ei jäisi ilman säänkestävää kattoa

Huopakaton uusiminen Sodankylä, meiltä Lapin ilmastoon suunniteltu kattokokonaisuus.  Huopa eli bitumi, kermi, bitumikermi tai kansankielellä pahvi on katemateriaali, joka soveltuu moneen ympäristöön ajattoman ulkonäkönsä sekä kestävyytensä ansiosta. Se sietää niin kesähelteitä, auringon porotusta, piiskaavaa sadetta, kovaa tuulta, raskaita lumikinoksia kuin seisovaa vettäkin, kun asennus on toteutettu oikein. Huopa ei myöskään ruostu tai menetä väriään, joten se todella pysyy pitkään lähes uuden veroisena. Kaiken lisäksi huopakatot ovat vieläpä hiljaisia sekä helppohoitoisia – sateen ropinaa ei sisälle kuulu.

Kun huopakaton uusimisen yhteydessä vielä tilaa uudelle huopakatolleen kaikenlaisia kattotuotteita sekä uudenlaisia läpivientejä, jotka tekevät siitä käytännöllisemmän kokonaisuuden, on lopputuloksena usein moniin olosuhteisiin soveltuva katto. Voimme asentaa huopakaton uusimisen yhteydessä lappeille lumiesteitä, kattotikkaita, kattosiltoja tai muita kattotuotteita, jotka tekevät siitä turvallisemman. Aurinkopaneelien ja yläpohjan lisäeristeiden tarkoitus on sen sijaan parantaa kotisi energiatehokkuutta. Tavallaan sähköä voi säästää myös esimerkiksi lisäämällä luonnonvalon määrää uusilla kattoikkunoilla ja kattovalokuvuilla. Yläpohjan ilmanvaihto paranee tuuletusventtiilien myötä ja pieneläinesteet pitävät kutsumattomat kuokkavieraat poissa. Kaikki nämä sekä lukuisat muut kattotuotteet voit tilata meiltä Sodankylässä helposti huopakaton uusimisen ohessa!

Ammattitaitoiset kattoasiantuntijamme ottavat vastuun koko huopakattoremontin prosessista. Ensimmäisenä he aloittavat purkamalla vanhan katon huolellisesti, minkä jälkeen seuraa katon alapuolisten rakenteiden tarkastus. Huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet korjataan tai uusitaan tarvittaessa, ja samalla vaihdetaan kastuneet eristeet.

Kun on aika siirtyä uuden huopakaton asennukseen, ammattilaisemme suorittavat vaadittavat ylösnosto- ja läpivientityöt täsmällisesti. He huolehtivat myös peltisepäntöiden tekemisestä, kuten reunapellitykset ja piipunpellitykset. Kattoremontin viimeistelyyn kuuluu kattotuotteiden asennus, mukaan lukien vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Erikoistuneet tekijämme ovat valmiina kaikkia huopakattoremontin osa-alueita varten, oli kyse sitten kirvesmiestöistä, peltitöistä tai huopien asennuksesta. Tämä takaa sen, että huopakattoremontti toteutetaan tehokkaasti, ammattimaisesti ja huolellisesti – kaikki tämä tapahtuu yhden katon alla.

Palahuopakaton uusiminen Sodankylä ammattilaisiltamme, jotka tuntevat oikeat toimintatavat

Palahuopakaton uusiminen Sodankylä, jätä se ammattilaistemme huoleksi, vaikka naapurin Jarkko suostuisikin tekemään homman halvemmalla. On nimittäin hyvin todennäköistä, että Jarkolta uupuu jonkin verran kokemusta, jota tulisi kuitenkin löytyä rutkasti, mikäli aikoo ryhtyä kunnostamaan palahuopakattoa. Palahuopakaton uusiminen on nimittäin tarkkaa puuhaa, jossa sattuu helposti huolimattomuusvirheitä. Ja huolimattomuusvirheet tapaavat kostautua myöhemmin varsin ikävällä tavalla.

Kun kutsut meidät apuun Sodankylään, saat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Palahuopakattojen uusiminen on meille tuttua puuhaa. Taidamme siis oikeat asennustavat, emmekä tingi materiaalien laadussa. Ja kun ammattilainen vielä hoitaa asennustyöt, pysyvät tuotteiden ja materiaalien takuutkin voimassa. Meiltä löytyy myös kaikki turvalliseen työskentelyyn tarvittavat välineet sekä henkilönostimet, joten sinun ei tarvitse kuin kutsua tiimimme paikalle.

Toteutamme palahuopakaton uusimisen aina avaimet käteen -palveluna, mikä tarkoittaa, että huolehdimme käytännössä jokaisesta työvaiheesta aina pihan suojauksesta, vanhan katon purkutöihin ja aluskatteen asennuksesta kattotuotteiden kiinnitykseen, kohteen loppusiivoukseen sekä purkujätteiden hävitykseen. Moniosaajamme taitavat myös peltisepäntyöt sekä kirvesmiestyöt. Tilaa siis laatupalvelu meidän ammattilaisiltamme Sodankylässä!

Erilaiset huopakattotyöt ja niiden hinnoittelu Sodankylässä

Meiltä löytyy runsaasti osaamista huopakattoasioissa, joten kykenemme puuttumaan monenlaisiin katto-ongelmiin myös Sodankylässä. Huopakaton saneerauksen lisäksi toteutamme esimerkiksi myrskyvauriokorjaukset tilanteessa, jossa tuuli on kiskonut huovat irti katosta tai puu ruhjonut lappeita kaatuessaan. Tokihan paikkaamme myös vuodot, jotka syntyvät muiden mekanismien seurauksena. Ja tarjoamme jatkoa ajatellen vielä huoltopalvelua – putsaamme lappeet ja rännit, pudotamme lumet katolla, huolehdimme sammaleentuhokäsittelystä, varmistamme läpivientien tiiveyden sekä tarkastamme kattotuotteiden riittävän kiinnityksen.

Kaikki huopakattotyöt hinnoittelemme aina projektikohtaisesti – olipa kyse sitten pienen piharakennuksen kattohuollosta tai massiivisen omakotitalon huopakattoremontista. Ammattilaisemme kiipeävät katollesi toteuttamaan yleistarkastusta, jonka ohessa määritellään muun muassa katon koko, muoto, kunto, läpivientien määrä sekä muut tekijät, jotka vaikuttavat työstä syntyviin kuluihin. Emme siis kykene arvioimaan hintaa ennalta, vaan meidän on poikettava Sodankylään. Sen kuitenkin lupaamme, että hintamme ovat reilut ja kilpailukykyiset. Tokihan voit vielä hakea kattotöitä varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennyksen mahdollisuutta!