Huopakattoremontti Simo

Huopakattoremontti Simo, meiltä uudet katot, jotka kestävät niin Lapin kovia pakkasia kuin Pohjolanlahdelta rannikolle puskevaa viimaakin. Hyödynnämme nimittäin uutta kattoa rakentaessamme säänkestäviä rakennusmateriaaleja. Lujat rakenteet jaksavat kannatella paksumpaakin lumivaippaa, huolella saumatut huovat pitävät katon vesitiiviinä ja ruostumattomat huopanaulat kestävät läpi myrskyisämpienkin vuosikymmenten. Myöskään asennushommissa emme lipsu, vaan kokeneina konkareina panostamme oikeanlaisiin asennustekniikoihin – jokaista huovan ylösnostoa myöten. 

On nimittäin yllättävän yleistä, miten moni muutoin laadukas huopakatto kärsii aikanaan sattuneiden asennusvirheiden seurauksista. Liian lyhyet huopanaulat saattavat kohota irti katosta, jättäen jälkeensä pelkät reiät. Hutiloiden asennettu alushuopa (tunnetaan myös nimillä aluskate ja aluskermi) ei tarjoa rakenteille riittävää suojaa pintahuovan läpi tunkeutuvalta kosteudelta. Toisaalta massiivinenkin vuoto saattaa saada alkunsa väärää asennussarjaa käyttäen asennetusta kattoikkunasta.

Vältä siis huolimattomuusvirheet sekä niiden aiheuttama päänvaiva ja kutsu meidät toteuttamaan kaipaamasi huopakattoremontti Simossa. Huopakattoihin erikoistuneina ammattilaisina todella tiedämme, mitä katollasi teemme. Toiminta-alueeseemme kuuluu ihan koko Lappi – eli myös Kemi, Tornio, Rovaniemi, Ranua ja Tervola. Olipa kyseessä sitten tunturimökki, saaristossa sijaitseva pihasauna tai mutkaisen tien päähän pystytetty omakotitalo, me saavumme paikalle, kun huopakattoremontin aika on käsillä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Simossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Simossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Simon alueella!

Palahuopakattoremontti Simo – vanhan katon tilalla uusi, paranneltu versio

Palahuopakattoremontti Simo, meidän ammattilaisiltamme räystäsvuodon, vaikean palahuopakatteen kuluman, sisäilmaongelman tai yläpohjan homevaurioiden yllättäessä. Kartoitamme tilanteen ja pyrimme ensisijaisesti aina korjaamaan tai paikkaamaan katon. Mikäli paikallisemmilla kunnostustöillä ei päästä kuitenkaan enää puusta pitkälle, on palahuopakattoremontti usein ainoa vaihtoehto.

Syynä vaikeaan kattovuotoon voi olla esimerkiksi puun kaatuminen katetta vasten. Tai katon korkeasta iästä johtuvat kulumat, joita syntyy helposti huovan menetettyään joustavuutensa. Ihan pienikin reikä tai repeämä riittää altistamaan koko rakennuksen kosteudelle. Pienestä vaarattomasta reiästä saattaa saada alkunsa jopa asumismukavuutta heikentäväksi kosteusongelma. Älä siis jää odottelemaan tilanteen etenemistä, vaan tartu toimeen heti, kun huomaat merkkejä palahuopakaton oireilusta, jotta sisäilmaongelmat eivät alkaisi vaikuttaa asumismukavuuteen tai rakennuksen hintaan.

Meidän rautaiset ammattilaistemme toteuttaman palahuopakattoremontin myötä pääset nauttimaan uudesta, entistä paremmasta katosta. Voit tilata tiimiltämme palahuopakattoremontin yhteydessä esimerkiksi uudet läpiviennit ja kattotuotteet. Valikoimastamme löydät esimerkiksi erilaisia kattosiltoja, kattotikkaita, kattoikkunoita, kattovalokupuja, lumiesteitä ja pieneläinesteitä – aurinkopaneeleja unohtamatta. Kaikki tämä Simossa yhdeltä palveluntarjoajalta!

Huopakaton uusiminen Simo – jos palvelun laatu on sinulle tärkeää, valitse meidät

Huopakaton uusiminen Simo, meiltä, niin saat selätettyä haastavammatkin tilanteet. Voit heittää hyvästit vakavammillekin vaurioille ja olla varma siitä, että suuremmatkin projektit valmistuvat sovitussa ajassa. Haluamme priorisoida hyvää asiakaskokemusta ja tarjota sinulle mahdollisimman laadukasta palvelua. Näin ollen toteutamme huopakaton uusimisen aina avaimet käteen -palveluna.

Meillä et maksa kiskurihintaa tai turhia lisäkuluja, vaan loppusumma kattaa kaiken aina palveluista materiaaleihin ja kuljetuskuluihin. Tästä syystä se myös kustomoidaan projektikohtaisesti. Mikäli siis toivot meiltä tarjousta huopakaton uusimisesta, kutsu tiimimme Simoon toteuttamaan katon yleiskunnon arviota. Selvitämme katon kunnon, koon, kaltevuuden, läpivientien määrän sekä muut hinnoittelun kannalta merkitykselliset tekijät. Lopullisessa tarjouksessamme näkyvät siis se, mitä tehdään ja millaisella katolla – onko kyse pienen piharakennuksen huopakaton uusimisesta vai valtavan kartanon huopakattoremontista. Jos budjetti kuitenkin huolettaa, voit hakea kaikille tarjoamillemme kattotöille rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Ethän unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Kun olemme päässeet sopuun hinnasta, voimme aloitta huopakattosi uusimisen. Tarjouksen hyväksyttyäsi voit jättää kaikki kattoosi liittyvät huolet meille, me vastaamme jokaisesta projektiin liittyvästä työvaiheesta aina pihan suojaamista, vanhan katon purkua, uusien kattotuotteiden asennusta, syntyneiden purkujätteiden hävitystä ja kohteen loppusiivousta myöten. Jos siis kaipaat laadukasta palvelua reiluun hintaan Simossa, tilaa huopakaton uusiminen meiltä!

Ammattitaitoiset kattoasiantuntijamme suorittavat huopakattoremontin jokaisen työvaiheen tehokkaasti ja huolellisesti. He aloittavat purkamalla vanhan katon ja tarkastavat tämän jälkeen katon alapuoliset rakenteet. Tässä yhteydessä he korjaavat tai uusivat tarvittaessa huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet sekä vaihtavat kastuneet eristeet.

Uuden huopakaton asentaminen on seuraava askel, jolloin kattoammattilaisemme hoitavat ylösnosto- ja läpivientityöt ammattitaidolla. Lisäksi he suorittavat tarvittavat peltisepäntöitä, kuten reunapellitykset ja piipun pellitykset. Remontin lopullisena työvaiheena he asentavat kattotuotteet: vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Huopakattoremontin jokaiseen osa-alueeseen meiltä löytyy oman alansa erikoisosaaja, oli sitten kyse kirvesmiehen töistä, peltitöistä tai huopien asennuksesta. Näin huopakattoremontti toteutuu sujuvasti, kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti, kaikki toimenpiteet suoritettuna yhden katon alla.

Palahuopakaton uusiminen Simo kokeneilta kattoalan konkareilta

Palahuopakaton uusiminen Simo – meidän ammattilaisemme tietävät, miten homma tehdään. Olipa kyseessä millainen palahuopakatto tahansa. Simonkin naapurustot ovat pullollaan erilaisia rakennelmia, joita koristavat eri kokoiset ja muotoiset palahuopakatot. Eikä ihmekään – onhan palahuopa varsin monipuolinen, erilaisiin ympäristöihin soveltuva sekä ajaton kattomateriaali. Palahuopakate sopii elastisuutensa ansiosta esimerkiksi mansardikattojen, pulpettikattojen, harjakattojen ja satulakattojen rakentamiseen. Sen kestävyys ja pitkäikäisyys takaavat monta hyvää yhteistä vuosikymmentä, kunhan kattoa vain huoltaa asianmukaisesti.

Me uusimme myös piharakennusten palahuopakatot Simossa. Olivatpa ne minkä kokoisia tai mallisia tahansa. Autotallien, pihasaunojen, grillikatosten ja varastojen työstäminen on meille tuttua puuhaa. Me saumaamme, tiivistämme, paikkaamme, pellitämme piiput, lisäeristämme yläpohjan ja uusimme homeiset kattoikkunat pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Riveistämme löytyy niin kokeneita peltiseppiä, puuseppiä kuin kirvesmiehiäkin, joten voit kysyä lisää myös muista tarjoamistamme palveluista, joita toteutamme palahuopakaton uusimisen yhteydessä!

Kaikki huolto-, kunnostus- ja saneeraustyöt, joita huopakatto Simossa kaipaa, yhden katon alta

Sen lisäksi, että toteutamme koko Lapin seudun laadukkaimmat huopakattoremontit, tarjoamme asiakkaillemme myös lukuisia muita palveluita, joiden avulla huopakatto pidetään toimintakuntoisena mahdollisimman pitkään. Saat meiltä avun esimerkiksi tilanteessa, jossa Simossa pauhaava kova tuuli on repinyt huopalaattoja irti kiinnikkeineen. Tai heitellyt oksia lappeita vasten voimalla. Ammattilaistemme toteuttamat myrskyvauriokorjaukset riittävät ratkomaan monet ongelmat. Voimme myös paikata yksittäiset katteen reiät vuotopaikoin. Ja korvata lappeilta alas vyöryneen lumen mukana irronneet kattotuotteet uusilla.

Myrskyvauriokorjausten ja vuotopaikkausten ohella kattoremonttipalvelumme myös huoltaa huopakatot niiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Talvisin huolehdimme turvallisista lumenpudotuksista ja kesällä häädämme lappeet vallanneet sammaleet sammaleentuhokäsittelyllä. Ainakin puolivuosittain olisi suositeltavaa toteuttaa huopakaton perushuolto. Perushuoltoon lukeutuvat esimerkiksi katon pinnan ja rännien puhdistus bioroskista, kattotuotteiden riittävän kiinnityksen varmistaminen, läpivientien tiiveyden tarkistaminen sekä yläpohjan kunnon arvio. Näin monet vaivat voidaan ennaltaehkäistä ja jopa välttää kokonaan.

Olitpa vailla siis millaisia huopakaton palveluita tahansa, käänny Simossa meidän puoleemme. Meiltä saat kaiken, mitä huopakattosi kaipaa, helposti yhden katon alta!