Huopakattoremontti Siikajoki

Huopakattoremontti Siikajoki – meiltä ammattiapu huopakaton uusimiseen. Emme jätä sinua pulaan minkäänlaisten vaurioiden edessä tai heitä hanskoja tiskiin tiukan paikan tullen. Olipa huopakattosi siis päässyt kuinka kehnoon kuntoon tahansa, voit Siikajoella kääntyä meidän puoleemme.

Me osaamme kokeneina kattoalan ammattilaisina kertoa sinulle, milloin huopakaton vuotokohta voidaan vielä paikata, ja missä vaiheessa on sitten parempi toteuttaa laajempi huopakattoremontti. Paikallisemmat vauriot voidaan nimittäin taltuttaa pienin korjauksin, mutta koko huopakatteen pinnan käytyä sieltä täältä kehnoon kuntoon, kannattaa suosiolla ryhtyä remonttiin.

Kun siis huopakattoremontti todetaan syystä tai toisesta ajankohtaiseksi tai jopa ainoaksi vaihtoehdoksi, kutsu meidät apuun Siikajoelle. Uusimme vanhat, kuluneet tai jopa täysin tuhoutuneet huopakatot laadusta tinkimättä. Vankka kokemuksemme takaa, ettei ote lipsu ja homma tulee hoidettua aina ajallaan.

Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjois-Pohjanmaa, joten voit kutsua meidät myös Siikajoen naapurikuntiin. Ruukki, Sakari, Tuomioja, Koskenkangas ja Paakari ovat kaikki tarjoamamme avun piirissä. Saavumme vaikkapa kaukaiselle saarelle, taajamaan ulkopuolelle, pienen hiekkatien päähän tai keskelle metsää. Ota siis rohkeasti yhteyttä etäisemmästäkin lokaatiosta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siikajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siikajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siikajoen alueella!

Palahuopakattoremontti Siikajoki on juuri sitä, mitä moni katto kaipaa

Palahuopakattoremontti Siikajoki, kun kattoa ei saada enää muilla keinoin kuntoon, meidän ammattilaisemme auttavat. Mikäli pintahuovan ja alushuovan (joka tunnetaan myös nimillä aluskate ja aluskermi) alle on päässyt kosteutta, on se saatava pois sieltä. Jos kosteus ei haihdu tai valu pois yläpohjasta, alkaa se pian homehduttaa puurakenteita ja saattaa jopa kastella eristevillat vieden niiltä kyvyn eristää lämpöä. Pian sisätiloissa haisee tunkkaiselta, eikä olohuone lämpiä yrittämälläkään. Seuraavaksi laskee koko rakennuksen arvo.

Syitä erilaisiin vaurioihin on monia. Vuosien vieriessä palahuovan elastisuus katoaa, joten se ei enää palaudu entiseen tapaansa. Myrskyssä kaatuva puu saattaa sekin murjoa kattoa oikein kunnolla. Vuotokohtia on voinut syntyä myös, jos läpiviennin tiivistys on jäänyt puolitiehen tai piippu pellittämättä. Toki taustalla saattaa olla myös aikanaan sattunut asennusvirhe. Tai jopa useampi sellainen. Paljon nähneinä ja tehneinä olemme törmänneet muun muassa palahuopakattoihin, joiden kattoikkunat on asennettu väärää asennussarjaa käyttäen sekä kattoihin, joista puuttuu kokonaan aluskate. Myös esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen tai hakasten käyttö kostautuu usein jälkikäteen kiinnikkeiden irrotessa huovan pinnasta.

Jätä siis suosiolla palahuopakattoremontti meidän osaaviin käsiimme Siikajoella sen sijaan, että kokeilisit onneasi tee-se-itse -opetusvideoiden avulla, niin vältyt huolimattomuusvirheistä seuraavilta vaurioilta. Ne voivat nimittäin osoittautua varsin katastrofaalisiksi.

Huopakaton uusiminen Siikajoki vaivattomasti ja edullisesti

Huopakaton uusiminen Siikajoki, meiltä, niin säästyt lisäkuluilta ja lisävaivalta. Sinun ei tarvitse kuin kutsua meidät paikalle ja kertoa havainnoistasi sekä uutta kattoasi koskevista toiveistasi. Me hoidamme loput. Meidän kattoremonttipalvelullamme huopakaton uusimisen hintaan sisältyy nimittäin kaikki. Et maksa ekstraa materiaaleista tai työtunneista. Voit unohtaa myös kaikki piilokulut ja ylihinnoitellut rakennuspaketit. Me tarjoamme reilun, projektikohtaisesti kustomoidun hinnan ja avaimet käteen -palvelun.

Huopakaton uusimisen aloitamme aina tarkastuskäynnillä, jonka yhteydessä arvioidaan muun muassa katon koko, kaltevuus, kunto, läpivientien määrä, muutosten tarve sekä muut tekijät, joilla on suora vaikutus työstä kertyviin kuluihin. Tarkastuksemme jälkeen koostamme räätälöidyn tarjouksemme. Jos loppusumman suuruus huolettaa, voit hakea verkkosivujemme kautta halutessasi jousota tuovaa rahoitusta. Budjetti ei siis ole este tai edes hidaste. Ja muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden!

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, huolehdimme tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnasta ja esimerkiksi työskentelyyn vaadittujen rakennustelineiden kuljetuksesta Siikajoelle. Projektin alussa piha suojataan suojapressulla ja sitten alkaakin vanhan huopakaton purku sekä uuden asennus. Paikalta poistumme vasta kaiken valmistuttua – eli kun loppusiivous tehty, purkujätteet hävitetty ja sinun kasvojasi koristaa tyytyväinen hymy. Mikäli siis vastaava laatupalvelu kiinnostaa, käänny Siikajoella meidän puoleemme!

Palahuopakaton uusiminen Siikajoki – anna meidän asentaa uudelle katollesi myös kaipaamasi kattotuotteet

Palahuopakaton uusiminen Siikajoki, meiltä uudelle katollesi myös kaipaamasi kattotuotteet ja läpiviennit. Ammattilaistemme joukosta löytyy nimittäin kokeneita kirvesmiehiä, peltiseppiä ja puuseppiä, jotka kykenevät toteuttamaan lappeilla monet temput peruskorjausten ohessa. Kun siis kerran kiipeämme tikkaille palahuopakaton uusimista varten, voimme samalla esimerkiksi asentaa uuden sadevesijärjestelmän, pieneläinesteet, kattotikkaat, kattosillat tai lumiesteet vanhojen tilalle. Niiden avulla kaikkien paitsi jyrsijöiden on helpompi kulkea katolla, eivätkä sadevedet valu alas pitkin seiniä tai lumikinokset vyöry niskaan oven paukahtaessa kiinni.

Palahuopakaton uusimisen yhteydessä toteutettu piipun pellitys varmistaa, ettei kosteus pääse ainakaan enää jatkossa tunkeutumaan rakenteisiin piipun juuren kautta. Piipunhattu puolestaan suojaa hormia. Pimeisiin huoneisiin saat mukavasti lisävaloa, kun pyydät konkareiltamme kattoikkunan tai kattovalokuvun asennusta. Kodin energiatehokkuus paranee usein aurinkopaneeleiden asennuksen tai yläpohjan lisäeristyksen myötä. Ja yläpohjan ilmanvaihto tuuletusventtiilien avulla.

Tilaa siis meiltä omiin tarpeisiisi kustomoitu palahuopakatto Siikajoella. Asiakkaanamme voit vaikuttaa varustelun lisäksi myös esimerkiksi katemateriaalin väriin ja kuviointiin. Sinä päätät, me toteutamme!

Siikajoella kaikki huopakaton palvelut aina saneerauksista huoltoihin ja myrskyvauriokorjauksiin

Ennakointi on tärkeää niin liikenteessä kuin huopakattoasoissakin. Moni ongelma voidaan ennalta ehkäistä, mikä on usein huomattavasti edullisempi ratkaisu kuin jatkuva tulipalojen sammuttelu. Paras tapa ehkäistä vaurioiden synty ja eteneminen on huolehtia huopakaton säännöllisistä huolloista. Kun katolla käydään säännöllisesti ja niin sen pinta, rännit, läpiviennit, kattotuotteet kuin yläpohjankin kunto tarkastetaan riittävän usein, ei yllätyksiä pääse syntymään. Mahdolliset alkavat vauriot huomataan ajoissa ja niihin voidaan puuttua ennen tilanteen eskaloitumista. Puolivuosittain toteutettujen huoltojen avulla huopakattosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa pitkään.

Toki toisinaan vuotoja pääsee syntymään huolellisestakin huollosta huolimatta. Tällöin pyrimme aina estämään tilanteen etenemisen asianmukaisilla vuotopaikkauksilla. Jos vauriot ovat Siikajoella riehuneen myrskyn tai muun rajuilman aiheuttamia, saat meiltä kaipaamasi myrskyvauriokorjaukset. Toisin sanoen, käänny kaikenlaisten kattojen ja kaikenlaisten katon ongelmien kanssa aina meidän puoleemme. Meidän talomme tarjoaa niin säännölliset huollot kuin muutkin ratkaisut sinun talosi huopakaton ongelmiin Siikajoella!