Huopakattoremontti Savukoski

Huopakattoremontti Savukoski, kun vanha huopakatto on aika laittaa uusiksi, meiltä saat ammattitaitoista osaamista. Huopakattoremontti on paikallaan silloin, kun korjaukset ja paikkaukset eivät enää ratkaise ongelmia, vaan tarvitaan jo järeämpiä keinoja. Toimeen on syytä ryhtyä viimeistään silloin, kun ilmassa leijuu tunkkainen tuoksu, yläpohjasta löytyy hometta tai katto on kauttaaltaan kulunut. Vaurioitunut huopakatto altistaa nimittäin koko rakennuksen kosteudelle. Pahimmillaan ajan kuluessa rapistuvan rakennuksen arvokin laskee dramaattisesti.

Huopakattoremontin myötä voit heittää hyvästit monille pitkään kiusaa aiheuttaneille vaivoille. Jopa ikäville sisäilmaongelmille ja rahaa syövälle lämmönhukalle. Asumismukavuuskin kohenee siinä sivussa. Toisin sanoen kyse on siis investoinnista sekä omaan että kodin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tee siis katollesi palvelus, josta kiität vielä itseäsi myöhemmin ja kutsu meidät Savukoskelle toteuttamaan laadukas huopakattoremontti, kun sen aika on. Mieluusti aina hyvissä ajoin. Jos kosteus ei ole ehtinyt vielä aluslaudoitukseen tai eristeisiin asti, riittää usein vain pinta- ja alushuovan (eli aluskermin) vaihto. Tämä on tietysti kokonaisvaltaista remonttia edullisempi vaihtoehto.

Toiminta-alueeseemme kuuluu Savukosken lisäksi koko muu Lappi, maakunnan jokaista metsää, tunturia ja saarikohdetta myöten. Toisin sanoen meiltä avun saavat myös Pelkosenniemi, Kemijärvi, Saija, Lokka ja Sodankylä. Pirauta siis pidemmänkin matkan päästä, kun huopakaton kunto alkaa huolettaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savukoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savukoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savukosken alueella!

Palahuopakattoremontti Savukoski – meiltä Lapin olosuhteisiin sopiva katto, joka kestää kovemmatkin koettelemukset

Palahuopakattoremontti Savukoski, meiltä palahuopakatto, joka sopii Lapin ilmastoon ja kestää läpi vaikeammatkin kaudet. Lappeet, joiden ruostumista ei tarvitse huolehtia tai haalistumista pelätä. Pitkäikäisen katteen, joka pysyy kunnossa helpolla ylläpidolla, eikä ropise sateen sattuessa. Monipuolinen ja elastinen palahuopa on nimittäin kaikkea tätä ja paljon muuta. Siitä voi rakentaa tyylikkäitä, eri muotoisia ja erilaisiin ympäristöihin sopivia kattorakennelmia aina pulpettikatoista harjakattoihin ja satulakatoista mansardikattoihin, kunhan vain palahuovan vaativa minimijyrkkyysaste otetaan huomioon.

Palahuopakattoremontin yhteydessä uudelle katolle voidaan asentaa esimerkiksi paljon erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä, jotka tekevät siitä vielä entistäkin säänkestävämmän kokonaisuuden. Jotta talvisin kertyvät kinokset eivät aiheuttaisi ikävää tuhoa vyöryessään lappeilta alas, voidaan palahuopakatolle asentaa esimerkiksi lumiesteet. Mikäli päänvaivaa on koitunut erityisesti jyrsijöiden aiheuttamista vaurioista, saattavat pieneläinesteet olla paikoillaan. Jos taas ajatuksena on parantaa yläpohjan yleistä kuntoa, kannattaa alkaa harkita lisäeristystä tai tuuletusventtiilien asennusta.

Meiltä saat Savukoskella palahuopakattoremontin yhteydessä kaikki kattotuotteet aina kattosilloista aurinkopaneeleihin sekä läpiviennit kattoikkunoista kattoluukkuihin. Riveistämme löytyy myös käsistään käteviä peltiseppiä, puuseppiä sekä kirvesmiehiä, joten tilaa samalla vaikkapa piipun pellitys tai lahovaurioiden korjaus. Vain taivas on rajana, kun palahuopakattoremonttia suunnitellaan!

Huopakaton uusiminen Savukoski katon koosta ja kattotöitä kaipaavan rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta

Huopakaton uusiminen Savukoski, olipa kyse minkä pihapiirin rakennuksen katosta tahansa. Kattovaurioilta eivät välty nimittäin edes piharakennukset. Myrsky saattaa kaataa puun myös autotallia, pihavajaa, varastoa, rantasaunaa tai grillikatosta vasten, eivätkä myrskyvauriokorjauksetkaan riitä pelastamaan jokaista tilannetta. Toisinaan pieni, huomaamaton läpiviennin vuoto ehtii kasvaa valtavaksi vaivaksi katseilta piilossa. Joskus taas asennusvirheen seurauksena pintahuopaan ilmestynyt irronneen huopanaulan pään kokoinen reikä saattaa olla alkua mittavalle vuodolle. Ja jos aluskate puuttuu, ei kosteuden kulkua rakenteisiin estä mikään.

Onneksi moniosaajamme taitavat niin asuin- kuin piharakennustenkin huopakattojen uusimisen. Meidän kattoremonttipalvelullemme voit siis kilauttaa aina, olipa kyse millaisista vaurioista tahansa. Kokeneina konkareina tiedämme, mitä toimia missäkin tilanteessa kaivataan.

Älä siis lähde itse kokeilemaan huopakaton uusimista tai mitään paikallisempaakaan kunnostustoimenpidettä, vaikka kyse olisi ihan pikkuruisestakin katosta. Jättämällä homman ammattilaisten huoleksi voit välttää juurikin ne huolimattomuusvirheet, jotka ovat syynä moniin kattojen ongelmiin. Onneksi Savukosken ja koko Suomen osaavimpiin kattoalan ammattilaisiin lukeutuvat tekijämme, ovat lähellä sekä valmiita auttamaan tosipaikan tullen, joten sinun ei tarvitse kiipeillä tikkailla!

Palahuopakaton uusiminen Savukoski aina kunkin katon yksilöllisen tilanteen mukaan

Palahuopakaton uusiminen Savukoski, sujuu helposti ja huolettomasti, kun projektia varten palkkaa meidän taitavat tekijämme. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse nimittäin huolehtia yhdestäkään pikkuseikasta, vaan voit jättää vastuun jokaisesta palahuopakaton uusimiseen liittyvästä työvaiheesta luotettavalle tiimillemme. Tilaa siis palahuopakaton uusiminen meiltä ja nauti avaimet käteen -palvelustamme, johon kuuluu niin tarvittavien rakennusmateriaalien hankinta, pihan suojaus, kohteen loppusiivous, syntyneiden purkujätteiden hävitys kuin monet muutkin työvaiheet.

Jokaisen palahuopakaton uusiminen alkaa aina kattotarkastuksella, jonka yhteydessä kiipeämme katollesi ja arvioimme niin palahuopakaton kokoa, kuntoa, kaltevuutta, läpivientien määrää kuin muita olennaisia tekijöitä. Koska jokainen tilanne on erilainen, selvitämme myös, riittääkö esimerkiksi pelkästään palahuopakaton osittainen kunnostus, vai pitääkö koko katto päivittää jokaista eristettä ja kattotuotetta myöten. Palahuopakaton uusimisen loppusumma muodostuu sitten näiden keräämiemme tietojen pohjalta. Mikäli siis tarjous kiinnostaa, kutsu meidät Savukoskelle katsomaan, millaisesta palahuopakatosta on kyse. Muista hakea rahoitusta verkkosivujemme kautta budjetin ollessa tiukka. Sekä myös kotitalousvähennystä, sillä ovathan kaikki toteuttamamme työt kotitalousvähennyskelpoisia.

Kun huopakattoa huolletaan säännöllisesti, ei sitä tarvitse remontoidakaan jatkuvasti

Emmehän me voi kontrolloida luontoäidin tekemisiä tai sitä, vaurioituuko huopakatto pahasti esimerkiksi Savukoskella riehuvan myrskyn seurauksena. Mutta siihen voimme vaikuttaa, miten valmis huopakatto on erilaisiin koitoksiin. Säännöllisillä huopakaton huolloilla katto kestää paremmin kosteutta, tuulta ja vaikkapa lumen painoa. Kun rakenteiden kuntoa sekä esimerkiksi lappeiden puhtautta pidetään yllä riittävän usein, vältetään monet ikävät yllätykset. Esimerkiksi sammal tekee ikävää jälkeä, jos se pääsee leviämään huopakatolle ja poraamaan juuriaan syvälle huovan pintaan. Sammal kukoistaa usein juuri katoilla, joille on kerääntynyt runsaasti märkää ja ravinteikasta roskaa, joten mikäli huopakatto sekä rännit puhdistetaan riittävän usein, voidaan välttää myös mättäiden aluevaltaus. Katon harjaus ja läpivientien tiiveyden sekä kattotuotteiden kiinnityksen tarkastus tekevät siis ihmeitä.

Me toteutamme Savukoskella myös kaikenlaiset huopakaton huoltotoimenpiteet aina säännöllisistä huolloista lumenpudotuksiin ja muihin enemmän kausiluontoisiin. Sekä tarvittaessa myös ne vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset. Käänny siis kaikissa kattoasioissa aina reippaasti meidän kattoremonttipalvelumme puoleen!