Huopakattoremontti Salla

Huopakattoremontti Salla, paras tapa suojata koti Lapin ajoittain haasteellisilta säiltä – anna meidän pistää vaurioitunut huopakattosi kuntoon. Näin sinun ei tarvitse jatkossa enää altistaa itseäsi tai perhettäsi homeelle. Tai pelätä rakenteiden kestävyyden puolesta raskaan hangen kerääntyessä lappeille.

Huopakatto eli bitumikatto tai kermikatto saattaa vaurioitua monestakin syytä, joita kaikkia ei voi välttää tai edes ennakoida parhaistakaan yrityksistä huolimatta. Mutta jokainen vaikuttaa voi kuitenkin siihen, kuka huopakattoremontin toteuttaa. Ammattilaisten käsissä haastavampikin homma sujuu saumattomasti, mutta kokemattomalle kaverille voi sattua ikäviä asennusvirheitä. Aikanaan sattunut asennusvirhe voi tarkoittaa vaikkapa sitä, että huopa on alun perinkin kiinnitetty kattoon liian lyhyillä huopanauloilla tai hakasilla. Tai läpivientien ja seinäliittymien kohdalla ylösnostot on toteutettu hätiköiden. Joskus vanhat kattoläpiviennit jäävät vaihtamatta muun huopakaton uusimisen yhteydessä tai niiden asennuksessa on käytetty esimerkiksi väärää asennussarjaa. Piippukin saattaa joltakulta jäädä pellittämättä tai aluskate kokonaan asentamatta.

Vaikka olemmekin pätevistä ammattilaisista koostettu kattoremonttipalvelu, pyrimme ensisijaisesti aina korjaamaan tai paikkaamaan vauriot, mutta mikäli se ei tuota enää mielekkäitä tuloksia, on huopakattoremontti paras ratkaisu. Meiltä saat ne Sallassa ja lähipaikkakunnilla niin taajamaa-alueella, tunturissa, keskellä metsää kuin vaikkapa etäisemmällä saarella. Salmivaara, Kursu, Iivari, Saija ja Kellonselkä kuuluvat nekin toiminta-alueeseemme – kuten koko muukin Lappi!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sallassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sallassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sallan alueella!

Palahuopakattoremontti Salla – me priorisoimme sinun ja kattosi tarpeet

Palahuopakattoremontti Salla, meiltä saat avun yllättävissäkin tilanteissa, katon vaurioituessa äkillisesti. Kattovuoto on harvoin tervetullut lisä kiireiseen arkeen. Moni välttää niitä viimeiseen asti oikeaoppisesti säännöllisillä huolloilla ja kuntotarkastuksilla. Mutta parhaista yrityksistä huolimatta, kaikkea ei voi kontrolloida. Palahuopakatto saattaa esimerkiksi jäädä kaatuvan puun alle tai kärsiä myrskyn repiessä huopia irti kiinnikkeineen päivineen. Ja jos myrskyvauriokorjaukset eivät riitä ratkaisemaan tilannetta, on palahuopakattoremontti monen katon ainoa pelastus.

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ongelmien ilmettyä siihen ryhtyy, sitä parempi. Ihan jo pelkästään kauttaaltaan varsin kulunut kate altistaa koko rakennuksen vuotovaurioille. Ja mitä vähemmän kosteutta rakenteisiin ehtii, sitä edullisempi ja helpompi projekti palahuopakattoremontista tulee. Jos esimerkiksi aluslaudoitusta ja eristeitä ei tarvitse uusia, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto.

Toimeen on siis syytä ryhtyä ihan viimeistään silloin, kun palahuopakatto alkaa näyttää merkkejä vuodoista – rakenteisiin ilmestyy homepilkkuja, sisäilma alkaa haista tai eristevillat vaikuttavat kastuneen. Sallassa saat sinun ja kattosi tarpeet täyttävän palahuopakattoremontin laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa!

Huopakaton uusiminen Salla huopakaton uusimiseen erikoistuneilta ammattilaisilta

Huopakaton uusiminen Salla, meiltä tyylikkäs, moneen ympäristöön sopiva ja ajaton huopakatto vanhan tilalle. Värin sekä kuvioinninkin saat valita vapaasti laajasta valikoimastamme. Huovasta saa rakennettua vieläpä monia eri mallisia kattoja aina mansardikatoista pulpettikattoihin ja harjakatoista satulakattoihin. Niin sanotusti hitsaamalla jopa tasakatosta saa täysin vesitiiviin. Olipa kotisi siis tyyliltään klassinen tai moderni, huopakaton uusimalla saat sovitettua uuden huopakaton osaksi kokonaisuutta.

Huopakaton uusiminen mahdollistaa huovan loisto-ominaisuuksien hyödyntämisen. Huopakatto kestää usein jopa vuosikymmenten ajan haasteellisempiakin olosuhteilta, joita Sallassa etenkin tavataan. Kovin loivalle katolle ei edes tarvitse asentaa lumiesteitä, sillä karhean pinnan aiheuttama kitka pidättelee kinoksia. Saman sirotepinnan ansiosta huopakatolla liikkuminenkin on turvallisempaa kuin esimerkiksi liukkaalla peltikatolla – asianmukaisista turvavaljaista on silti syytä huolehtia. Huopakaton pinta ei myöskään ruostu tai menetä väriään. Kaiken lisäksi helppohoitoisen huopakaton ylläpito ei vaadi suurempia toimenpiteitä – usein säännöllisillä huolloilla päästään jo pitkälle. Meiltä voit tilata Sallassa niin huopakaton uusimisen kuin kaikki uuden huopakaton huoltotoimenpiteetkin jatkossa – aina lumenpudotuksista katon harjaukseen ja sammaleentuhokäsittelystä läpivientien tiiveyden tarkastukseen!

Palahuopakaton uusiminen Salla lisäpalveluineen päivineen

Palahuopakaton uusiminen Salla, meidän kattoremonttipalvelumme toteuttamana huolettomasti alusta loppuun. Meillä se pienempikin palahuopakatto uusitaan nimittäin avaimet käteen -palveluna. Kannamme siis toisin sanoen vastuun koko projektista aina pihasi suojapressulla suojaamisesta vanhan katon purkuun ja loppusiivouksesta purkujätteiden oikeaoppiseen hävittämiseen.

Osana palahuopakaton uusimista voidaan uudelle katolle vaikkapa asentaa erilaisia kattotuotteita sekä läpivientejä. Meidän kauttamme voit tilata kaiken aina ränneistä kattotikkaisiin ja aurinkopaneeleista lumiesteisiin sekä pieneläinesteisiin valmiiksi lappeillesi asennettuna. Teemme niin toivoessasi kodistasi energiatehokkaamman lisäeristämällä yläpohjaa ja ehkäisemme vastaavien kosteusongelmien syntyä jatkossa uusilla tuuletusventtiileillä, joiden avulla ilmanvaihtokin paranee huomattavasti. Käsistään kätevät peltiseppämme, puuseppämme ja kirvesmiehemme voivat vaikkapa pellittää piipun ja asentaa hormin suojaksi piipunhatun. Tai asentaa uuden kattoikkunan lisäämään kodin luonnonvalon määrää. Kun siis tavoitteenasi on parantaa palahuopakaton uusimisen yhteydessä koko katon varustelua, käänny Sallassa meidän puoleemme!

Miten piharakennuksen ja omakotitalon huopakattoremontin hinnat eroavat toisistaan?

Meillä et maksa samaa hintaa pienen kesämökin huopakattoremontista ja suuren sukukartanon lappeiden saneerauksesta, sillä hinnoittelemme kaikki kattotyömme aina huolloista remontteihin ja vuotopaikkauksiin kattokohtaisesti. Myöskään mitään kiinteitä pakettihintoja ei ole tarjolla, vaan käytännössä saavumme yhteydenottosi jälkeen paikan päälle Sallaan ja kiipeämme tikapuita pitkin arvioimaan huopakattosi tilannetta. Toteuttamamme yleistarkastuksen avulla määrittelemme niin katon koon, kunnon, läpivientien määrän kuin muutkin kulujen kannalta merkitykselliset ominaisuudet. Tämän arvion pohjalta teemme sitten yksilökohtaisen tarjouksemme, johon sisältyy kaikki aina työvälineistä materiaaleihin, koneiden käyttöön sekä tietysti ammattiosaajiin.

Hinnalla pilattua hommaa huopakattoremontit eivät meillä kuitenkaan ole, vaikka ne harvoin lukeutuvat niihin kotitalouden edullisimpiin investointeihin. Mikäli budjetin riittävyys kuitenkin huolettaa, voit hakea kaikkiin toteuttamiimme kattotöihin rahoitusta nettisivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Huopakaton saneeraus on usein kuitenkin varsin kannattava investointi. Sen myötä nousee usein niin koko rakennuksen arvo kuin oma asumismukavuuskin. Pistä siis Sallassa kaikki pihapiirisi autotallien, saunojen, urheiluvälinevarastojen, grillikatosten sekä nukkuma-aittojen huopakatot remonttiin, kun aika koittaa!