Huopakattoremontti Saariselkä

Huopakattoremontti Saariselkä, meidän tiimimme asentaa pohjoisen olosuhteisiin soveltuvat, vesitiiviit sekä näyttävät huopakatot vanhojen ja vuotavien tilalle. Moni valitsee huopakaton toivoessaan hiljaista, tyylikästä, kestävää, moneen ympäristöön soveltuvaa, ruostumatonta, helppohoitoista, turvallista, kevyttä ja vieläpä varsin pitkäikäistä kattoa kotinsa suojaksi. Huopa on nimittäin kaikkea tätä sekä paljon muuta. Elastisuutensa ansiosta huopaa voi hyödyntää niin pienten erämökkien kuin suurten kartanoidenkin kattoremonteissa. Siitä voi rakentaa katon sekä modernille että perinteisemmällekin katolle – värin, kuvioinnin ja muodon voi valita vapaasti. Huovasta saa niin tyylikkäitä mansardikattoja, harjakattoja, pulpettikattoja, satulakattoja kuin täysin vesitiiviitä tasakattojakin.

Mutta ikuinen sekään ei ole. Kun huopakatto vaurioituu, ei kannata jäädä odottelemaan ihmeitä, vaan ryhtyä toimeen heti tilanteen havaittuaan. Pienistäkin vuodoista kasvaa nimittäin nopeasti koko katon kattavia, harmaita hiuksia aiheuttavia vaivoja kosteuden levitessä rakenteissa. Mikäli paikkailu ja korjailu todetaan riittämättömiksi ratkaisuiksi, on huopakattoremontti usein se ainoa vaihtoehto.

Meidän kattoremonttipalvelumme toiminta-alueeseen kuuluu monen onneksi koko Lappi, joten niin Saariselkä kuin monet sen lähipaikkakunnatkin – esimerkiksi Inari, Vuotso, Kakslauttanen, Lokka ja Petkula – saavat kaipaamansa kattoavun kauttamme. Me saavumme vaikeammankin matkan päähän saarikohteisiin, tunturiin tai vaikkapa keskelle metsää. Kilauta siis meille reippaasti kauempaakin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Saariselällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Saariselällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Saariselän alueella!

Palahuopakattoremontti Saariselkä – reagoi reippaasti ja vältä vaurioiden eteneminen

Palahuopakattoremontti Saariselkä, kun vaurio katolla ilmenee, me selvitämme sen syyn ja ratkaisemme perimmäisen ongelman. Yleensä palahuopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi joko sisäkatossa havaitun vesivuodon, sisäilmaongelmien, vaikeiden kulumien tai homevaurioiden myötä. Tilanteen tausalla voi olla esimerkiksi asennusvirhe, savupiipun pellityksen puute, huonosti tiivistetty muu läpivienti tai aluskatteen puuttuminen. Toki myös ympäristöolosuhteet aiheuttavat haasteita. Kova tuuli saattaa kiskoa kattohuovat irti kiinnikkeineen, lumikinos jonkun kattotuotteen mukanaan alas lappeilta valuessaan ja myrsky kaataa puun kattoa vasten. Ikääntyneempi katto vaurioituu uudempaa helpommin elastisuuden ehtyessä.

Meiltä saat avun niin akuuteissa kuin jo pitkään harmaita hiuksia aiheuttaneissa tilanteissakin. Jos siis ilmassa on merkkejä katon vaurioista – tunkkainen homeen haju, sisäkaton vuotojäljet, katteen selvästi repsottavat reunat tai reikä lappeessa – ota Saariselällä yhteys meidän kattoremonttipalveluumme. Me toteutamme palahuopakattoremontin luotettavasti ja työn laadusta tinkimättä. Ja mitä varhaisemmassa vaiheessa pääsemme tilanteeseen puuttumaan, sitä parempi. Jos kosteutta ei ole päässyt lainakaan vielä eristeisiin tai aluslaudoitukseen, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto. Tartu siis tilaisuuteen jo tänään!

Huopakaton uusiminen Saariselkä, on paljon muutakin kuin pelkkien uusien lappeiden rakennustoimenpide

Huopakaton uusiminen Saariselkä, sekä uudelle huopakatolle asennettavat kattotuotteet ja läpiviennit meidän kattoremonttipalvelultamme. Huopakaton uusiminen voi olla nimittäin paljon muutakin kuin pelkkien uusien lappeiden rakennusta. Meiltä tilattuna se pitää sisällään kaikki ne toimenpiteet, joita meiltä toivot. Eli siis esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksen, piipun pellityksen, piipunhatun asennuksen tai vaikkapa TV-antennin paikan vaihdoksen. Riveistämme löytyy kokeneita peltiseppiä, puuseppiä sekä kirvesmiehiä, joten voit esittää erikoisempiakin toiveita, jotka toteutamme osana huopakaton uusimista.

Huolehdimme esimerkiksi uuden huopakaton kokonaisvaltaisesta varustelusta. Meiltä voit tilata vaikkapa uudet kattotuotteet ja läpiviennit, joista on ihan todellista hyötyä katon hyvinvoinnin kannalta. Ehjät sadevesijärjestelmä ohjaa sulamisvedet pois katolta niin, etteivät ne valu alas seiniä pitkin. Kattosillat, lapetikkaat ja palotikkaat helpottavat katolla liikkumista silloinkin, kun kelit eivät suosi. Aurinkopaneelien avualla hyötyy yöttömästä yöstä ihan rahallisestikin. Erilaiset kattoikkunat sekä valokuvut takaavat sen, että voit nauttia luonnonvalosta myös sisätiloissa. Tuuletusventtiilien avulla voidaan parantaa ilmanvaihtoa, lumiesteillä välttää äkilliset vyöryt ja pieneläinesteillä ehkäistä rakenteiden hiiri-invaasio. Mikäli siis toivot uudesta huopakatostasi monipuolisempaa kokonaisuutta, tilaa kauttamme uudet kattotuotteet ja läpiviennit osana huopakaton uusimista Saariselällä!

Palahuopakaton uusiminen Saariselkä ammattitaidolla ja avaimet käteen -palveluna

Palahuopakaton uusiminen Saariselkä, meiltä, kun toivot projektin sujuvan jouhevasti. Me nimittäin tarjoamme kaikki toteuttamamme kattotyöt aina avaimet käteen -palveluna. Näin et joudu itse huolehtimaan projektin yksityiskohdista tai yhdestäkään työvaiheesta. Meiltä löytyy kaikki ne työvälineet, telineet, nosturit, suojatarvikkeet, kuljetuskalusteet sekä tietysti Suomen parhaat palahuopakattojen tekijät, joiden avulla palahuopakaton uusiminen hoituu sujuvasti. Huolehdimme niin ympäristön suojauksesta suojapressulla, vanhan katon purusta, pohjatöistä, kastuneiden eristysten vaihdosta, läpivientien tiivistyksestä, uusien kattotuotteiden asennuksesta, palahuopien oikeaoppisesta saumauksesta, loppusiivouksesta sekä purkujätteiden asianmukaisesta hävityksestä. Edes ympäristön haasteet eivät haittaa työskentelyämme. Vaikkei tarjolla olisi edes sähköä, voimme käyttää omaa aggregaattia tai vaihtoehtoisesti akkutyövälineitä.

Palahuopakaton uusiminen alkaa aina katon yleistarkastuksella. Saavumme siis Saariselälle, jotta tekniset asiantuntijamme voivat arvioida niin nykyisen katon kaltevuuden, koon, kunnon kuin läpivientien määränkin. Kaikki edellä mainitut tekijät vaikuttavat nimittäin suoraan niin työskentelyn vaativuuteen, projektin kestoon kuin esimerkiksi rakennusmateriaalien määrän tarpeeseen. Jos budjetti ei tunnu riittävän, voit hakea rahoitusta kaikille tarjoamillemme toimenpiteille helposti verkkosivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä työn osuudesta. Pyydä siis tarjousta palahuopakaton uusimisesta, niin päästään alkuun!

Kaikki huopakattotyöt ja kaikkien huopakattojen työt

Olipa kyse sitten suuren omakotitalon huopakatosta tai pienen piharakennuksen huopakatosta, me autamme ongelmien sattuessa. Kattoremonttipalvelultamme voit tilata Saariselällä niin autotallien, pihasaunojen, piha-aittojen, hiihtomajojen, suksivarastojen kuin grillikatostenkin huopakattoremontit. Sekä monet muut huopakattotyöt aina huolloista vuotopaikkauksiin ja myrskyvauriokorjauksista katon kuntotarkastuksiin. Me emme jätä sinua pulaan kiperämmässäkään tilanteessa. Emmekä silloinkaan, kun kyse on pihan perällä viruvan varaston lahoavista lappeista.

Me olemme siis se taho, jonka pyydät apuusi Saariselällä kaivatessasi turvallista lumenpudotusta. Tai sammaleentuhokäsittelyä. Tai ennakoivia katon yleishuoltoja, jotka tulisi oikeastaan toteuttaa noin puolivuosittain – mieluiten keväällä ja syksyllä. Kun katteen pinta, läpivientien kunto, kattotuotteiden kiinnitys ja yläpohjan vointi kartoitetaan riittävän usein, on vaurioiden tilannetta helpompi seurata. Ja kun asialla on vielä huopakaton tutkimiseen tottunut alan ammattilainen, ei mitään jää huomaamatta.

Siispä älä venytä penniä ja yritä selvitä kattotöistä itse edes pienempien huopakattojen kohdalla. Kokemattomalle tekijälle sattuu vaativissa huopakattotöissä helposti huolimattomuusvirheitä, jotka kostautuvat ajan kuluessa. Kun siis tarve on ilmeinen, käänny Saariselällä suosiolla meidän puoleemme!