Huopakattoremontti Ruka

Huopakattoremontti Ruka, taidolla ja omistautuneella otteella kaikkien huopakattojen uusimistyöt. Meidän avullamme pääset eroon rikkinäisestä ja monia kiusallisia vaivoja aiheuttavasta huopakatosta. Heitä siis hyvästit sisäilmaongelmille, lämmönhukalle tai olohuoneen sisäkattoon ilmestyneelle kosteusvauriolle ja tilaa uusi, energiatehokkaampi sekä kaikin tavoin turvallisempi huopakatto rakenteiden suojaksi. Päivitämme niin homeiset puuosat kuin kastuneet eristevillatkin, jotta pinnan alle ei jää kytemään mitään.

Huopakattoremonttia ei kannata kuitenkaan odotuttaa vuotoihin saakka, mikäli mahdollista – jos vanhan huopakaton käyttöikä on ylittynyt, on se parempi uusia, vaikka vaurioita ei vielä olisikaan ehtinyt ilmaantua. Tällöin riittää usein pelkkä pintahuovan ja aluskatteen, eli alushuovan/aluskermin vaihto ja vanhat villaeristeet sekä aluslaudoitukset voidaan jättää uuden katon alle.

Jos hupakaton kunto epäilyttää, kutsu meidät Rukalle toteuttamaan yleistarkastusta ja määrittelemään kattosi kannalta paras toimintatapa. Toteutamme kaikki huopakattotyöt aina kattokohtaisen kuntoarvion pohjalta. Mikäli sen yhteydessä huomataan, että kattoa vaivaavat pienemmät vuodot, voidaan ne mahdollisesti paikata. Jos kyse on taas kokonaisvaltaisemmasta kulumasta tai suuremmasta vauriosta, on mielekkäämpää ryhtyä huopakattoremonttiin. Me toteutamme huopakattoremontit niin taajamaa-alueilla, tuntureissa kuin keskellä metsääkin – toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjois-Pohjanmaa. Kuusamo, Käylä, Vasarapesä, Määttälänvaara ja Jyrkänkoski saavat siis nekin uudet huopakatot meiltä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rukalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rukalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rukan alueella!

Palahuopakattoremontti Ruka – jokaista kattotuotetta ja läpivientiä myöten

Palahuopakattoremontti Ruka, sekä kaikki uudelle palahuopakatolle asennettavat kattotuotteet ja läpiviennit. Älä siis turhaan tilaa erikseen vesikouruja ja kattotikkaita, sillä meiltä saat ne osana palahuopakattoremonttia. Kun kerran katollasi jo kiipeilemme, voimme samassa yhteydessä asentaa sen uuden kattoikkunan tai ne kauan kaivatut pieneläinesteet. Voit pyytää moniosaajiamme myös pellittämään tai muuraamaan piippusi ja lisäeristämään vetoisan yläpohjan. Mikset samalla tilaisi myös niitä aurinkopaneeleita ja lumiesteitä? Asiakkaanamme voit valita jopa uuden palahuopakatteesi värin ja kuvioinnin.

Voimme siis paitsi uudistaa vanhan ja ränsistyneen palahuopakaton yleisilmettä, myös parantaa sen varustelua, mikä tekee katosta toimivamman sekä turvallisemman kokonaisuuden. Koko rakennuksen arvo tapaa nousta asuntomarkkinoilla laadukkaan palahuopakattoremontin myötä. Ja asumismukavuuskin kohenee siinä sivussa. Palahuopakattoremontti on siis investointi sekä omaan hyvinvointiin että tulevaisuuteen. Rukalla saat sen meidän moniosaajiltamme, joille tuttuja ovat niin peltisepän kuin kirvesmiehen työt. Tilaa meiltä palahuopakatto, jota kadehtivat niin naapurit kuin ohikulkijatkin!

Huopakaton uusiminen Ruka, koska hyvästä ei kannata luopua

Huopakaton uusiminen Ruka, kun vanha huopakatto on jo ehtoopuolella, me vaihdamme sen uuteen. Hyödynnämme huopakattotöissä aina oikeita tekniikoita ja Itä-Suomen sääoloihin soveltuvia materiaaleja, jotta kovemmatkaan lumituiskut tai helteisemmätkään kesäpäivät eivät aiheuttaisi ongelmia. Huopakattonauloissa panostamme esimerkiksi ruostumattomiin materiaaleihin ja huopaa valitessamme varmistamme oikean asennustekniikan, jotta katosta saadaan vesitiivis.

Huopa on kuitenkin monestakin syytä hyvä katemateriaali. Se kestää lujana läpi rajuilmat, ei ropise sateella, mahdollistaa monenlaiset kattomallit, sopii moneen ympäristöön ja näyttää vieläpä tyylikkäältä kaikkine kattovarusteineen. Huopakattoja nähdään niin klassisempien kuin modernimpienkin kohteiden suojana. Huovasta saa rakennettua nimittäin kauniita mansardikattoja, tyylikkäitä pulpettikattoja, jyrkkiä harjakattoja kuin tiiviitä tasakattojakin, kun vain valitsee oikean asennustekniikan ja huolehtii niin katteen ylösnostoista kuin liittymäkohtien tiivistämisestäkin.

Olipa kyseessä siis pikkuruinen piharakennuksen katto tai suurempi omakotitalon katto, huopakaton uusiminen kannattaa. Pitkäikäisestä huovasta voi nauttia vielä tulevaisuudessakin, kun työ on tehty huolellisesti ja katetta huoltaa säännöllisesti jatkossa. Tilaa Rukalla huopakaton uusiminen meidän huopakattotöihin erikoistuneilta ammattilaisiltamme, niin saat varmasti oikeaoppisesti asennetun huopakaton!

Palahuopakaton uusiminen Ruka ja kaikki muut kattosi kaipaamat kunnostustyöt meiltä

Palahuopakaton uusiminen Ruka, sekä kaikki muut kunnostustoimenpiteet, joista kattosi hyötyy helposti yhden katon alta meidän kattoremonttipalvelultamme. Voit siis jättää huoleksemme niin palahuopakaton uusimisen, lisävarustelun, paikkaukset kuin huollonkin Rukalla. Meiltä saat avun, kun katteeseen ilmestyy reikä, josta pitäisi päästä eroon. Tai kun lumet pitäisi pudottaa turvallisesti alas lappeilta, jotta ne eivät vyöry sieltä alas omin päin. Jopa silloin, kun kova myrskytuuli kaataa puun kattoa vasten tai kiskoo kattolaattoja irti kiinnikkeineen.

Kun palahuopakatto on uusittu tai äkillisesti ilmestyneet myrskyvauriot korjattu, voimme jatkaa sen parissa erilaisten säännöllisten kattohuoltojen merkeissä. Kun palahuopakatteen pinta sekä rännit puhdistetaan puolivuosittain, samalla tarkistetaan läpivientien tiiveys, kattotuotteiden kiinnitys ja yläpohjan kunto, ei yllätyksiä pääse syntymään. Lappeille ei pääse kerääntymään märkää bioroskaa, joka toimisi ideaalina kasvualustana sammaleelle tai yläpohjan laudoitukseen ehdi muodostua homepilkkuja kenenkään huomaamatta. Palahuopakaton tilan seuranta on helpompaa ja suuremmilta ikäviltä yllätyksiltä säästytään, kun vaurioiden syntyä ennaltaehkäistään. Tilaa siis meiltä Rukalla palahuopakaton uusiminen ja kattohuollot vaikkapa samassa paketissa!

Huopakattoremontti ja palahuopakaton uusiminen Rukalla vaihe vaiheelta

Kaikki kattotyöt, jotka meiltä Rukalla tilaat – aina myrskyvauriokorjauksista vuotopaikkauksiin sekä suurempiin huopakattoremontteihin – toteutetaan poikkeuksetta avaimet käteen -palveluna. Näin sinun ei tarvitse huolehtia kattotöihin liittyvistä yksityiskohdista, vaan voit keskittyä elämässäsi olennaisempiin asioihin. Kattoalan ammattilaisina me kyllä tiedämme, mitä teemme ja kaiken, mitä teemme, teemme kunnolla.

Jokainen huopakattotyö saa alkunsa kattavasta katon yleistarkastuksesta, jonka yhteydessä määritellään myös projektin hinta. Meillä hinta perustuu aina kunkin katon yksilöllisiin ominaisuuksiin ja tarpeisiin. Käytännössä siis arvioimme työstä aiheutuneet kulut, jotka puolestaan riippuvat pitkälti siitä, minkä kokoista, kuntoista ja tyyppistä kattoa kunnostetaan. Vaikka hintamme eivät juuri päätä huimaakaan, voit hakea jokaista huopakattoremonttia ja vuotokorjausta varten kuitenkin rahoitusta verkkosivujemme kautta. Kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia! 

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, keräämme kasaan niin tarvittavat rakennusmateriaalit, työvälineet sekä Suomen parhaista kattoalan asiantuntijoista koostetun tiimimme ja aloitamme projektin suojaamalla katon ympäristön suojapressulla. Tälle suojapressulle sitten puramme vanhan huopakaton siltä osin kuin se on remontin tai kunnostustöiden kannalta välttämätöntä. Sen tilalle asennamme uudet lappeet kattotuotteineen ja lopuksi vielä siivoamme pihan, hävitämme purkujätteet ja toteutamme huolellisen lopputarkastuksen. Kun siis toivot kaiken sujuvan sutjakkaasti, tilaa kaikki huopakattosi tai palahuopakattosi kunnostustyöt Rukalla meiltä!