Huopakattoremontti Rautjärvi

Huopakattoremontti Rautjärvi, me pelastamme kattosi pahastakin jamasta osaavalla kattotiimillä. Rautaisina kattoalan ammattilaisina vaikealtakaan vaikuttava tilanne ei meitä hätkäytä. Jopa vaikeamminkin vaurioituneen katon remontti hoituu aina sovitussa aikataulussa sekä työn laadusta tinkimättä. Samalla pääset kerralla eroon kaikista viheliäisitä vaivoista.

Huopakattoremonttia ei kannata lykätä liian kauas tulevaan, jos sen tarve on ilmeinen. Kun kosteus on löytänyt tiensä vesikatteen läpi yläpohjaan, on vaurioiden leviämistä vaikea kontrolloida. Ensin vuoto aiheuttaa eristevillojen kastumisen ja jollain aikavälillä puurakenteiden lahoamisen, mikä tietenkin vaikuttaa suoraan sisäilman laatuun, katon lämmöneristävyyteen sekä sitä kautta myös asumismukavuuteen. Mitä pidempään kosteusvaurioita katsotaan sormien lävitse, sitä dramaattisemmat ovat usein seurauksetkin. Pahimmassa tapauksessa vaikea kosteusvaurio voi ajaa jopa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon tai vaikkapa romauttaa katon.

Mikäli siis katon korjailusta on tullut jo tapa, jolla ei päästä edes mielekkäisiin lopputuloksiin, ota Rautjärvellä yhteys meihin. Eikä huolta, vaikka asuisit vähän kauempana, koko Etelä-Karjala saa tarvitsemansa avun kattoasioissa meidän moniosaajiltamme. Toteutamme huopakattoremontit myös Rautjärven lähipaikkakunnilla. Vaikka avun tarpeessa olisivat Änkilä, Koitsanlahti, Melkoniemi, Sarajärvi, Ristimäki sekä esimerkiksi Simpelejärven eri saarikohteet, ei apua tarvitse lähteä etsimään muualta – me hoidamme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rautjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rautjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rautjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Rautjärvi – kunnon katto pääsi päälle

Palahuopakattoremontti Rautjärvi, meiltä kunnon katto pääsi päälle. Palahuopakaton kosteusongelma on saattanut saada alkunsa vesikatteen vuodon sijaan myös esimerkiksi toimimattomasta aluskatteesta. Aluskatteen tarkoitus on olla toinen suojakerros pintahuovan lisäksi. Mutta jos aluskate ei toimi tarkoituksenmukaisesti, saattaa kosteus päästä vääriin osiin rakenteita.

Toisaalta palahuopakaton remontti voi olla ajankohtainen, vaikka katolla sen suurempia vaurioita todettaisikaan. Sen avulla ikääntynyt, haalistunut ja muutoin vain hompsuinen katto saa uuden, näyttävän ilmeen. Palahuopakattoremontin yhteydessä katolle voidaan myös asentaa erilaisia kattotuotteita, joiden avulla katosta luodaan kokonaisuudessaan käytännöllisempi sekä turvallisempi. Sinä päätät, millaisen katon haluat ja me toteutamme toiveesi. Meiltä saat niin kattoikkunat, valokuvut, savupiiput sekä muut läpiviennit. Erilaisia kattotuotteitakin löytyy aina kattotikkaista lumiesteisiin ja aurinkopaneeleihin – jopa kokonaan uusi sadevesijärjestelmä. Asiakkaanamme voit jopa valita itse uuden katteesi värin. Saisiko olla vaikkapa näyttävä punainen tai jokin maanläheisempi, Suomen maalaismaisemaan istuva sävy?

Tällainen hyvin toteutettu sekä katon tarpeiden mukaan kustomoitu palahuopakattoremontti voi parhaimmillaan jopa maksaa itsensä takaisin, kun katon uusi ilme nostaa koko rakennuksen arvoa. Investoi siis viisaasti ja tilaa uusi kattosi Rautjärvellä meiltä!

Huopakaton uusiminen Rautjärvi alusta loppuun vaihe vaiheelta

Huopakaton uusiminen Rautjärvi, meillä aina avaimet käteen -periaatteella. Mutta mitä ihmettä se oikein tarkoittaa? No käytännössä sitä, että kun projektin yksityiskohdista ja tavoitteista on sovittu, voit jättää koko homman meidän huoleksemme. Tehotiimimme huolehtii niin materiaalien hankinnasta, tarvittavien rakennustelineiden kuljetuksesta sekä kohteen sääsuojauksesta. Huopakaton uusiminen alkaa aina huolella toteutetuista pohjatöistä, jotka saattavat sisältää katon tilanteesta riippuen esimerkiksi kosteiden eristevillojen uusimisen, lahovaurioiden korjauksen tai rikkinäisen aluskatteen päivittämisen toimivaan. Tilanteessa, jossa toteamme yläpohjan ilmanvaihdon puutteelliseksi, voimme myös lisätä sen tuuletusta. Kun vanha katto on purettu ja tarvittavat toimenpiteet tehty, voidaan alkaa asentamaan uutta aluskatetta, eli alushuopaa sekä huopakatetta. Pidämme huolen, että läpivientien ylösnostot, sekä katon virheettömän toiminnan kannalta muut osa-alueet on varmasti tehty oikein. Sitten aloitamme kiinnittämään niitä tilaamiasi kattotuotteita. Ja kun kaikki on valmista, toteutamme lopputarkastuksen, siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet oikeaoppisesti. Palautamme avaimet vasta, kun voimme olla varmoja siitä, että lopputulos miellyttää sinua – onhan huopakattosi meidän käyntikorttimme.

Huopakaton uusimien lisäksi voit tilata meiltä myös katon vuotopaikkaukset ja kausiluontoiset sekä säännölliset kattohuollot. Olemme apunasi myös, vaikka kattoa vasten kaatuisikin myrskyssä puu – myrskyvauriokorjaukset ovat nekin erityisalaamme. Toisin sanoen voit siis jättää huopakattosi Rautjärvellä meidän huoleksemme, oli tilanne mikä tahansa!

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi, jokaiselle katolle

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi, tärkeä toimenpide katosta riippumatta – tilaa se ajallaan meiltä! Itä-Suomi on kaunista seutua, mutta kelit saattavat ajoittain haastaa niitä laadukkaimpiakin kattoja. Vaurioita eivät kärsi suinkaan vain omakoti- ja paritalot, kesämökit tai muut asuinrakennukset, vaan piharakennuksienkin huopakatot ovat ajoittain kovilla. Autotallin, pihasaunan, nukkuma-aitan, varaston sekä liiterin katon kunto jää kuitenkin monilta tarkistamatta – jäähän koko rakennuskin vähemmälle käytölle arjessa. Vuoto voi kuitenkin aiheuttaa ihan yhtäläistä tuhoa katolla rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta ja siksi piharakennustenkin palahuopakatot on syytä uusia, kun tilaisuus sitä vaatii. Mieluusti ennen kuin se autotallin katto romahtaa uuden katumaasturin niskaa.

Me emme jätä sinua pulaan piharakennustenkaan kattovaivojen yllättäessä. Myös rantasaunan, venevajan ja grillikatoksen palahuopakaton uusiminen hoituu varmalla osaamisella. Parempi siis, ettet lähde itse kiipeilemään katolle tai palkkaa hommaan ketään muutakaan nikkarointiharrastelijaa rahansäästöä tavoitellen. Huolimattomuusvirheitä sattuu helposti ja niillä saattaa olla kauaskantoisia seuraamuksia koko rakennuksen kannalta. Jätä siis suosiolla palahuopakaton kunnostus Rautjärvellä meille, oli katto kuinka pikkuruinen tahansa!

Tilaa huopakattoremontti reiluun hintaan ja anna meidän rakentaa sinulle mieluisasi katto

Monipuolinen huopakate on varastanut monien sydämen myös Rautjärvellä. Kevyt, hiljainen, edullinen ja vesitiivis kate mahdollistaa monenlaiset kattoprofiilit. Katon mallia voidaan muuttaa vaikkapa tasakatosta harjakattoon tai pulpettikatosta mansardikattoon helposti.

Meiltä saat uuden huopakaton poikkeuksetta reiluun ja kilpailukykyiseen hintaan, jota et halua sivuuttaa. Muodostamme hinnan kattotöille aina projektikohtaisesti – sen mukaan, millaisia muutoksia katolle tehdään ja paljonko työhön kuluu aikaa sekä materiaaleja. Voidaksemme tehdä tällaisia arvioita, on meidän kuitenkin ensin arvioitava lähtökohdat ja selvitettävä esimerkiksi katon koko, jyrkkyys, vaikeakulkuisuus, kunto sekä läpivientien määrä. Päätähuimaavista loppusummista ei ole kuitenkaan kyse. Jos budjettisi on kuitenkin ollut viime aikoina tiukalla, voit hakea kattotöitä varten rahoitusta verkkosivujemme kautta. Muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden. Selvitä siis hinta oman kattosi uusimiselle kutsumalla meidät käymään Rautjärvellä!