Huopakattoremontti Rautalampi

Huopakattoremontti Rautalampi, tilaa meiltä saneeraustyöt, joiden ansiosta kattosi säilyy jopa vuosikymmenien ajan. Pitkäikäinen huopa on nimittäin varsin oiva valinta, kun hakusessa on katemateriaali, josta saa helppohoitoisen, hiljaisen sekä näyttävän kokonaisuuden. Vesitiivis ja kevyt huopa ei vaadi minimikaltevuusastetta tai raskaita tukirakenteita, joten se sopii niin tasakatoksi, satulakatoksi, pulpettikatoksi, harjakatoksi kuin kulmikkaaksi mansardikatoksikin. Laadukkaan ja hyvin huolletun huopakaton alla elämästään ehtii nauttia parhaimmillaan useampikin sukupolvi.

Onko siis katon mallinmuutostöistä, vesikatteen päivittämisestä tai ihan vain huopakattoremontista tulossa ajankohtainen projekti sinunkin kohdallasi? Jos vastasit myöntävästi tai edes harkitset asiaa, kutsu meidät apuun. Kattoalan kokeneina ammattilaisina asennamme kotisi tai kesämökkisi suojaksi näyttävän huopakaton – joskus jopa suoraan vanhan katteen päälle. Meiltä luontuvat luonnollisestikin kaikki vaadittavat pohjatyöt, kuten märkien eristeiden vaihto kuiviin, lahovaurioiden korjaus sekä uuden aluskatteen asennus toimimattoman tilalle. Kiinnitämme huomiomme myös esimerkiksi yläpohjan ilmanvaihtoon ja lisäämme tarvittaessa tuuletusta, jotta kosteusongelmilta vältyttäisiin jatkossa. Huopakattoremonttimme valmistuvat aina ajallaan, joten ei ihmekään, että koko Pohjois-Savo tuntee meidät laatupalvelustamme. Toiminta-alueemme kattaa myös Rautalammin lähipaikkakunnat. Olipa sijaintisi siis Kuopio, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Äänekoski tai jokin kaukaisempi saari, me saavumme apuun – jopa yli maakuntarajojen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rautalammilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rautalammilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rautalammin alueella!

Palahuopakattoremontti Rautalampi – katto kuntoon ammattilaisten avulla 

Palahuopakattoremontti Rautalampi, ammattilaistemme käsissä vaikeatkin vauriot saadaan kuriin nopeasti. Moniosaajamme tuntevat palahuopakattojen oikut sekä ominaisuudet. Jopa hyvinkin ikääntyneiden ja ränsistyneiden kattojen käsittely on meille tuttua. Heitä siis hyvästit sisäilmaongelmille, vedolle ja lämmönhukalle – jo pelkkä yläpohjan kosteiden eristeiden vaihto voi nostaa koko rakennuksen energialuokkaa toiselle tasolle. Ja kun lappeille vielä lisää parit aurinkopaneelit palahuopakattoremontin yhteydessä, on kaikki kattotöihin käytetyt kulutkin tienattu pian takaisin.

Meiltä voitkin tilata palahuopakattoremontin yhteydessä niiden välttämättömien kunnostustöiden lisäksi myös monet muut palvelut, joiden avulla saat kustomoitua uudesta katostasi juuri omannäköisesi kokonaisuuden. Me toteutamme katollasi monenlaiset temput aina uusien kattotuotteiden, kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden, asennuksesta läpivientien rakentamiseen – valitse myös niin katteen kuin kattotuotteidenkin värit vapaasti. Nyt jos koskaan on oikea hetki hankkia se haaveidesi kattoikkuna tai takan savupiipun hormi. Korvaamme myös ruostuneen sadevesijärjestelmän uudella ja varmistamme oikean kaadon.

Meille on tärkeää, että uusi katto toimii kokonaisuutena ja tavoitteenamme on, että katon uusi, näyttävämpi ulkonäkö myös nostaisi sen arvoa asuntomarkkinoilla. Jos toivot samaa, käänny meidän puoleemme Rautalammilla!

Huopakaton uusiminen Rautalampi, kotimaiselta kattoremonttipalvelulta paikallisiin sääolosuhteisiin istuva katto

Huopakaton uusiminen Rautalampi, meiltä ehtaa laatua sekä paikallisiin sääolosuhteisiin sopiva katto. Huopakaton uusimista suunnitellessa on tärkeä räätälöidä katto paitsi omien toiveiden, myös ympäristön vaatimusten mukaan. Kun Etelä-Suomessa sataa vielä vettä tai räntää, kinoksen kohoavat jo korkeina Pohjois-Savossa. Katot on siis rakennettava siten, että ne kestävät niin runsaslumiset talvet kuin kovemmatkin syysmyrskyt. Lumiesteiden tärkeyttä ei voi alleviivata tarpeeksi kaikkien turvallisuuden kannalta. Myös rännien on oltava kunnossa, kun lumet keväällä viimein sulavat. Eikä katon yleisestä laadusta tai kunnosta kannata tinkiä, mikäli toivoo katon suojaavan luontoäidin koettelemuksilta vielä tulevaisuudessakin. Huopakaton uusiminen onkin syytä toteuttaa ajoissa. Meiltä saat kattosi kuntoon kaikilla mausteilla.

Huopakaton kunnosta on syytä pitää huolta jatkossakin. Uutta kattoa ei kannata päästää rapistumaan, vaan tilata sille kaikki ne huoltotoimenpiteet, joiden avulla sille ei ehdi muodostua vuodoille otollisia olosuhteita. Jo puolivuosittain toteutettu katon puhdistus, pinnan tarkastus, läpivientien tiiveyden varmistus ja muut tärkeät toimet vievät pitkälle. Voit tilata meiltä myös muunlaisia palveluita aina sammaleentuhokäsittelystä lumepudotuksiin. Me tulemme avuksesi silloinkin, kun Rautalammilla riehuva myrsky kaataa puun lapetta vasten ja kaipaat myrskyvauriokorjauksia tarjoavaa kattopalvelua. Oli tilanne siis mikä tahansa, älä epäile olla yhteydessä meihin!

Palahuopakaton uusiminen Rautalampi meiltä myös piharakennusten katoille

Palahuopakaton uusiminen Rautalampi, meiltä, oli kyse millaisesta katosta tahansa. Palahuopakatosta kun voi rakentaa kattoja paitsi asuinrakennuksille, myös piharakennuksille. Jos siis toivoo, että autotallille, pihasaunalle, liiterille, varastolle tai grillikodalle on tarjolla riittävästi suojaa, kannattaa se varustella kunnon katolla.

Me asennamme uuden palahuovan niin pienille kuin isommillekin katoille, niiden muodoista tai rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta vankalla ammattitaidolla. Ja kaikissa kattotöissä onkin syytä luottaa ammattilaiseen – silloinkin, kun kyse on pienestä pihan perällä sijaitsevasta katosta, jonka alla ei asu kuin ehkä satunnainen saunatonttu. Kokemattomalle kaverille sattuu nimittäin helposti pieniä huolimattomuusvirheitä, joilla voi olla varsin ikävät seuraukset koko rakennuksen kannalta.

Toteutamme palahuopakaton uusimisen Rautalammilla myös aina avaimet käteen -palveluna. Tämä tarkoittaa, että huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka – jokaista haastavampaakin työvaihetta myöten. Poistumme paikalta vasta, kun kaikki on viimeistelty, paikat siivottu ja kasvoillasi tyytyväinen ilme. Tilaa siis uusi palahuopakattosi meiltä ja testaa laatupalvelumme itse!

Rautalammilla huopakattoremontit ja muut kunnostustyöt reiluun hintaan

Emme tarjoa vain laatupalvelua, vaan myös laatuhinnan kaikille palveluillemme. Meillä kattotöiden hinnoittelu tapahtuu aina projektikohtaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme yhden kokonaishinnan, johon sisältyy kaikki. Unohda siis piilokulut ja pyydä meidät Rautalammille tekemään tarjousta juuri sinun huopakattosi kunnostustöistä.

Projekti alkaa aina siitä, että kiipeämme katollesi arvioimaan esimerkiksi katon kokoa, kuntoa, läpivientien määrää sekä vaikeakulkuisuutta, jotka vaikuttavat niin työn vaativuuteen kuin materiaalien menekkiinkin. Mitä isommasta katsota on kyse, sitä enemmän joudumme käyttämään materiaaleja kuin työtuntejakin sen kunnostamiseen. Mitä vaikeammin katto on vaurioitunut, sitä enemmän pohjatöitä tulee tehdä alkuun ja niin edelleen.

Mikäli budjetin joustavuus huolettaa, voit hakea kaipaamiasi kattotöitä varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä hinnan työn osuudesta. Älä siis lykkää kriittistä katon kunnostusta vain kustannussyistä, vaan valitse meidät Rautalammilla, niin raha-asiat saadaan kyllä järjestykseen!