Huopakattoremontti Pyhätunturi

Huopakattoremontti Pyhätunturi, me kunnostamme niin tunturimökkien kuin omakotitalojenkin huopakatot. Ja huomioimme tietysti aina Lapin ajoittain haasteellisten olosuhteiden asettamat vaatimukset huopakatoille – tutuiksi tulevat nimittäin niin runsaslumiset talvet, myrskyiset syksyt kuin kuumat kesäpäivätkin. Asennustöissäkään emme laista huolellisuudesta tai rakennusmateriaalien laadusta. Toteutamme huovan ylösnostot oikeaoppisesti ja hyödyntäen esimerkiksi kattoikkunan tai ilmastointipiipun asennukseen oikeanlaista asennussarjaa. Näin varmistamme, että läpivienneistä saadaan tiiviit. Kattohuovat kiinnitämme riittävän pitkillä ja ruostumattomilla huopanauloilla, – emme hakasilla tai pelkällä liimalla – jotta ne pysyvät paikoillaan. Mikäli liian lyhyet kiinnikkeet irtoavat, jää katteen pintaan reikiä. Ja jos luotetaan pelkkään liimapintaan, saattaa huopakate lämmetessään alkaa valua.

Kokeneina kattoalan konkareina me todella tiedämme, mitä huopakattoremontti vaatii ja osaamme varautua projektia varten esimerkiksi turvavaljailla sekä henkilönostimilla. Itse toteutuksessa panostamme huolellisuuteen sekä huopakaton kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kattoammattilaisemme huolehtivat huopakattoremontin kaikista vaiheista. He aloittavat vanhan katon purkamisella, tarkastavat katon alapuoliset rakenteet ja tarvittaessa vaihtavat kastuneet villat sekä korjaavat tai vaihtavat huonokuntoisen aluslaudoituksen sekä muut puurakenteet.

Uuden huopakaton asennuksen yhteydessä kattoammattilaiset suorittavat ylösnosto- ja läpivientityöt tarkasti ja kokeneella otteella. Peltisepäntöitä, kuten reunapellityksiä ja piipunpellityksiä, ei unohdeta, ja lopuksi asennetaan vielä kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat. Meiltä löytyy vankat osaajat kaikkiin huopakaton asennuksen osa-alueisiin… kirvesmies- sekä puutöihin, peltitöihin, huopien asennukseen. Näin huopakattoremontti saadaan päätökseen ammattitaidolla ja huolella yhden katon alta.

Huopakattoremonttimme valmistuvat aina ajallaan ja huippuarvosanoin, joten ei liene ihmekään, että koko Lappi tuntee meidät asiantuntevasta otteestamme. Me saavumme toteuttamaan huopakattoremontin tarvittaessa niin taajamaa-alueelle, keskelle metsää, saarelle kuin kauas tunturin laelle saakka. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Pyhätunturin lisäksi myös muut lähipaikkakunnat, kuten Luosto, Sodankylä, Kemijärvi, Savukoski ja Salla, joten pirauta vaikka pidemmänkin matkan päästä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhätunturilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhätunturilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhätunturin alueella!

Palahuopakattoremontti Pyhätunturi – kattoalan konkarimme ratkaisevat kiperämmätkin ongelmat

Palahuopakattoremontti Pyhätunturi, käänny meidän puoleemme, kun pelkään palahuopakattosi kunnon puolesta. Sitoutunut kattoalan ammattilainen auttaa, kun räystäsvuoto, sisäkaton märkä läiskä, sisäilmaongelmat, yläpohjan homepilkut tai kattohuovan kulumat alkavat aiheuttaa päänvaivaa. Toisinaan syys palahuopakaton oireiluun saattaa olla peräisin aikanaan sattuneesta asennusvirheestä. Jos alushuopa on jäänyt asentamatta, ei kuluneen pintahuovan läpäisevää kosteutta pysäytä mikään. Mikäli taas piippu on jäänyt pellittämättä, saattaa piipun juureen ilmestyä pienen pieni lovi, jonka kautta kosteutta kulkeutuu syvemmälle rakenteisiin. Toki kate saattaa vaurioitua ihan vain korkean iän tuomien haasteiden tähden – elastisuuden kadotessa, on palahuopakatto alttiimpi vaurioille. Ja jos myrskyssä vielä kaatuu puu lujalla voimalla sitä vasten, voi tuho olla huomattavaa.

Toisinaan pienemmät vuodot voidaan paikata ja myrskyvauriot kunnostaa myrskyvauriokorjauksin, mutta laajempialaiset kulumat ja syvemmälle rakenteisiin ulottuvat ongelmat voivat altistaa koko rakennuksen kosteusvauriolle. Pahimmillaan siinä samassa kärsii niin asumismukavuus, katon kestävyys kuin rahallinen arvokin. Älä siis jää odottamaan tilanteen eskaloitumista edelleen, vaan puuttua palahuopakaton vaivoihin aina mahdollisimman ripeästi. Jos eristeisiin tai aluslaudoitukseen ole päässyt kosteutta, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto, mikä on tietysti lompakkoystävällisempi ratkaisu kuin kaikenkattava palahuopakattoremontti. Jos siis edes epäilys palahuopakattoremontin tarpeellisuudesta herää, kutsu meidät tarkistamaan katon kunto Pyhätunturille!

Huopakaton uusiminen Pyhätunturi, kun haluat uuden huopakaton kattotuotteilla ja läpivienneillä varusteltuna

Huopakaton uusiminen Pyhätunturi, me toteutamme kokonaisvaltaisen kattoremontin ja varustelemme uuden kattosi erilaisilla kattotuotteilla sekä läpivienneillä. Voit tilata meiltä niin kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet, pieneläinesteet, aurinkopaneelit, kattovalokuvut kuin kattoluukutkin. Asennamme ne aina valmiiksi uudelle huopakatollesi, jotta sinun ei tarvitse kutsua asennustöitä varten erikseen muita tahoja. Moniosaajamme, jotka taitavat niin peltisepän, puusepän kuin kirvesmiehenkin työt, voivat samalla esimerkiksi pellittää piipun tai lisäeristää yläpohjan. Hoidamme kaiken alusta loppuun.

Meillä huopakaton uusiminen hoidetaan aina avaimet käteen -palveluna. Eli siis et joudu itse edes hankkimaan näitä uusia kattotuotteitasi, vaan saat me hoidamme sen puolestasi. Me myös esimerkiksi suojaamme pihasi suojapressulla, huolehdimme vanhan katon purusta, purkujätteiden hävityksestä sekä vieläpä toteutamme huolellisen loppusiivouksen. Näin varmistamme, että huopakaton uusiminen hoituu asiakkaamme kannalta mahdollisimman vaivattomasti.

Laadukas ja kokonaisvaltainen palvelumme sisältyy aina hintaan, jonka kustomoimme kattokohtaisesti. Jos siis toivot meiltä tarjousta huopakaton uusimisesta, kutsu tiimimme käymään Pyhätunturilla. Käyntimme yhteydessä arvioimme niin katon kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää kuin muitakin kulujen kannalta merkityksellisiä tekijöitä. Riippumatta siitä, millaisissa hinnoissa liikutaan, voit hakea kaikille tarjoamillemme kattotöille rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Palahuopakaton uusiminen Pyhätunturi todellisilta huippuosaajilta

Palahuopakaton uusiminen Pyhätunturi – jätä katon kunnostustyöt meille ja vältä asennusvirheet. Niitä nimittäin sattuu kokemattomalle kaverille monesti täysin huomaamattakin. Palahuopakaton uusiminen on nimittäin varsin tarkkaa puuhaa, eikä sitä ihan noin vain Internetin tee-se-itse -opastusvideoista opikaan. Ja valitettavasti virheillä on usein varsin kauaskantoiset ja toisinaan jopa dramaattiset seuraukset. Pienikin vuotopaikka voi laukaista koko rakennuksen laajuisen kosteusongelman, jonka kunnostus vaatiikin sitten jo isomman tukun kahisevaa. Sekä tietysti aikaa.

Tilaa siis meiltä palahuopakaton uusiminen ja unohda tikkailla tasapainoilu. Silloinkin, kun kyseessä on pienempi piharakennuksen palahuopakatto. Pihasaunojen, verstaiden, autotallien, varastojen ja grillikatosten palahuopakatot vaativan asuinrakennusten kattojen lailla ammattitason huolenpitoa. Silloinkin, kun jäävät vähemmälle käytölle. Älä siis jätä edes sitä pihan perän liiteriä oman onnensa nojaan, jos et toivo sen katteen pienen repsottavan aiheuttavan pian suurempaa päänvaivaa. Me uusimme kaiken kokoiset ja muotoiset palahuopakatot Pyhätunturilta – aina mansardikatoista pulpettikattoihin ja harjakatoista satulakatoihin – katon koosta ja kunnosta riippumatta!

Huopakaton saneerauksella kestävä ja kaunis katto

Huopakaton saneeraus takaa sen, että voit nauttia yhteiselosta kattosi kanssa vielä pitkään – ovathan huopakatot varsin pitkäikäisiä ja kestävät oikeanlaisella huolenpidolla jopa vuosikymmeniä haasteellisemmissakin olosuhteissa. Uusittu huopakatto on myös entistä näyttävämpi. Väri- ja kuviointivaihtoehtoja riittää, joten huopakatosta voi kustomoida juuri omannäköisensä. Valitse vapaasti sävy, joka erottuu joukosta tai vaihtoehtoisesti sulautuu kauniisti osaksi ympäröivää Pyhätunturin luontoa. Katon raikas, päivitetty ilme kääntää varmasti katseita. Parhaimmillaan jopa koko rakennuksen arvo nousee, jos huovan reunat eivät repsota ja rännit kuki ruosteesta.

Meidän kattoremonttipalvelumme tarjoaa huopakaton saneerauksen lisäksi monenlaisia muitakin palveluita, joista kattosi hyötyy suuresti. Toteutamme erilaiset myrskyvauriokorjaukset ja vuotopaikkaukset sekä vieläpä huollotkin – niin säännölliset kuin kausiluontoisetkin. Pyydä meitä siis talvisin huolehtimaan lumenpudotuksista ja syksyllä karkottamaan sammaleet sammaleentuhokäsittelyllä. Tai ihan vain tarkastamaan katon kunto, vaikkei mitään ongelmia olisikaan. Me autamme kaikissa kattoasioissa Pyhätunturilla!