Huopakattoremontti Polvijärvi

Huopakattoremontti Polvijärvi, ota huopakattosi vaivat vakavasti ja kutsu meidän kattoremonttipalvelumme apuun ajoissa. Kaikki huopakattoremontin eri vaiheet ovat meidän kattoasiantuntijoidemme varmoissa käsissä. Jokaiseen huopakattoremontin osa-alueeseen meillä on omat erikoisosaajamme, olipa kyse kirvesmiehen tehtävistä, peltitöistä tai huopien asennuksesta. Tämän ansiosta huopakattoremontti toteutetaan kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti ja huolellisesti – kaikki nämä vaiheet tehdään yhden ja saman katon alla. Uuden huopakaton asennuksessa meidän ammattilaisemme suorittavat kaikki vaadittavat ylösnosto- ja läpivientityöt, peltisepäntöiden, kuten reunapellitysten ja piipun pellitysten, asennuksen unohtamatta. Kattoremontin loppuvaiheessa asennetaan vielä kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Kun katto voi huonosti, eikä ole tilanteen tasalla, voi tilanne eskaloitua nopeastikin ja katto kärsiä vakaviakin vaurioita, jos ongelmat jätetään huomiotta. Kosteus saattaa heikentää niin sisäilman laatua kuin rakenteiden kestävyyttäkin. Mikäli eristeet kastuvat, häviää lämpö niiden läpi kohti taivaita ja lämmityskulutkin nousevat siinä samassa. Ränsistynyt huopakatto vaikuttaa myös koko rakennuksen yleisilmeeseen ja näin ollen saattaa myös laskea sen rahallista arvoa. Pitkään jatkuessaan ongelmat voivat jopa ajaa kohteen täysin asuinkelvottomaan kuntoon.

Onneksi Polvijärveltä löytyy apua huopakaton ongelmiin. Meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa huopakattoremontit silloin, kun vuotopaikkauksilla ei vuotoja enää saadakaan kontrolliin. Jos vuotoihin puututaan ajoissa, saattaa riittää jopa pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) päivittäminen uuteen, eikä aluslaudoitukseen tai eristekerroksiin tarvitse koskea. Hyvin harvoissa tilanteissa huopakattoremontti voidaan toteuttaa asentamalla uusi huopa vanhan päälle, mutta tämä mahdollisuus tulee selvittää aina tilannekohtaisesti.

Jos siis haluat eroon pitkään vaivanneista huopakaton ongelmista ja kohentaa näin asumismukavuuttasi, tilaa meiltä huopakattoremontti Polvijärvellä. Tai muilla lähipaikkakunnilla – toiminta-alueeseemme kuuluu nimittäin koko Pohjois-Karjala aina jokaista sen metsää, peltotietä ja saarikohdetta myöten. Koli, Kontiolahti, Outokumpu, Ylämylly ja Joensuu ovat kaikki meille tuttuja alueita, joissa toteutamme huopakattoremontit luotettavasti sekä aikataulussa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Polvijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Polvijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Polvijärven alueella!

Palahuopakattoremontti Polvijärvi – älä jätä huomiselle palahuopakaton vauriota, jonka voit hoitaa kuntoon jo tänään

Palahuopakattoremontti Polvijärvi – älä jätä huomiselle palahuopakaton vauriota, jonka voit hoitaa kuntoon jo tänään. Äläkä myöskään palkkaa hommaan ketään, jolle palahuopakattotyöt eivät ole entuudestaan tuttuja. Asennusvirheet voivat nimittäin koitua varsin kohtalokkaiksi koko rakennuksen kannalta. Vääränlaisten huopanaulojen tai läpivientien asennusvirheiden käyttö usein kostautuu – irrotessaan naulat jättävät katteeseen reiät ja läpivienti alkaa vuotaa, ellei se ole täysin tiivis. Myös puutteellisesti toteutetut katteen ylösnostot altistavat koko rakennuksen kosteudelle. Ja jos alushuopa puuttuu, ei kosteuden kulkua syvemmälle pysäytä mikään.

Onneksi Polvijärveltä löytyy kuitenkin rautaisia ammattilaisia, jotka voivat puuttua ongelmiin nopeasti. Monesti palahuopakaton vaivat syntyvät pitkän ajan kuluessa, esimerkiksi ikääntyneen katon menettäessä joustavuutensa tai pinnoitteen kuluessa. Mutta joskus tarve palahuopakattoremontille voi olla akuuttikin. Esimerkiksi myrsky saattaa kaataa puun voimalla lapetta vasten, ja jos myrskyvauriokorjaukset eivät riitä tilanteen ratkaisemiseksi, on palahuopakattoremontti ainoa vaihtoehto.

Meiltä saat laadukkaat palahuopakattoremontit Polvijärvellä – sekä tarvittaessa myös palahuopakattojen huollot, myrskyvauriokorjaukset ja vuotopaikkaukset. Rautaiset kattoalan asiantuntijamme tietävät, mitä tehdä kussakin tilanteessa ja myös toteuttavat nämä vaadittavat toimenpiteet. Älä siis aikaile, vaan kutsu meidät apuun, kun sitä tarvitset!

Huopakaton uusiminen Polvijärvi takaa säänkestävän katon vuodesta toiseen

Huopakaton uusiminen Polvijärvi, ammattilaistemme avulla mahdollistaa uudesta huopakatosta nauttimisen vuodesta toiseen. Huopa on nimittäin kestävä, pitkäikäinen ja vieläpä varsin helppohoitoinen katemateriaali, josta voi rakentaa mitä mielenkiintoisempi kattoja, sopiihan huopa osaksi niin modernia kuin perinteisempääkin rakennustyyliä. Vaihtoehtoja riittää värien ja kuviointienkin puolesta – tarjolla on murretumpaa, luonnonläheisempää sekä kirkkaampaa sävyä. Ja koska huopakate on joustavaa, useat eri mallitkin ovat mahdollisia. Moni onkin tottunut näkemään niin huovasta rakennettuja mansardikattoja, harjakattoja, pulpettikattoja, satulakattoja kuin täysin vesitiiviitä tasakattojakin. 

Huopakatto soveltuu myös hyvin Polvijärven sääolosuhteisiin. Huopa ei nimittäin ruostu tai menetä väriään. Loivemmalle huopakatolle ei tarvitse välttämättä asentaa huopakaton uusimisen yhteydessä esimerkiksi lumiesteitä, sillä karhea pinta luo riittävän kitkan. Saman kitkan ansiosta huopakatolla kulkeminen on myös varsin turvallista. Ja katteen pehmeyden ansiosta se vaimentaa vieläpä ääniä, joten sateen ropina ei juuri kuulu sisätiloihin.

Jos siis huopakaton uusiminen tuntuu ajankohtaiselta ja haluat päivittää vanhan, kuluneemman huopakattosi näyttävämpään, kenties eri väriseen, käänny meidän puoleemme. Uusimme huopakatot Polvijärvellä vankalla ammattitaidolla!

Palahuopakaton uusiminen Polvijärvi voi tarkoittaa myös uusia kattotuotteita ja läpivientejä

Palahuopakaton uusiminen Polvijärvi, tarjoaa mahdollisuuden myös varustella uuden katon mielensä mukaisesti – tilaa siis meiltä niin toivomasi läpiviennit kuin kattotuotteetkin. Osana palahuopakaton uusimista voimme asentaa katolle esimerkiksi uudet lumiesteet tai kenties ehjät rännit ruostuneiden tilalle. Pieneläinten aiheuttama päänvaiva jää historiaan pieneläinesteiden avulla. Valoa voimme lisätä pimeämpiin asuintiloihin vaikkapa uudella kattoikkunalla tai kattovalokuvulla. Ja auringosta saat varmasti kaiken irti aurinkopaneelien avulla. Uudella palahuopakatolla liikkumista turvaavat puolestaan erilaiset kattosillat ja lapetikkaat. Yläpohjan puutteelliseen ilmastointiin voi puuttua tuuletusventtiilein.

Tarjoamme palahuopakaton uusimisen yhteydessä katon lisävarustelun ohella myös monia lisäpalveluita, joista oletamme kattosi Polvijärvellä hyötyvän suuresti. Käsistään kätevät pelti- ja puuseppämme sekä kirvesmiehemme toteuttavat niin piipun pellitykset, TV-antennin siirrot kuin yläpohjan lisäeristyksetkin, mikäli niin toivot. Kysy siis reippaasti palveluntarjonnastamme ja kerro meille palahuopakattoasi koskevista huolistamme, niin luomme toimintasuunnitelman kattosi kokonaishyvinvoinnin parantamiseksi!

Avaimet käteen -palvelu ja reilu hinta huopakattotöille meiltä

Huopakattojen maine on kirinyt laajalle ja nykyään Polvijärvellä nähdään erilaisia huopakattoja paitsi asuinrakennusten, myös esimerkiksi piharakennusten suojana. Autotallit, pihasaunat, vierasmökit, varastot ja grillikatokset kestävät paremmin erilaisia luontoäidin koettelemuksia, kun niitä suojaa laadukas huopakatto. Toki joskus se laadukkainkin huopakatto kaipaa remonttia. Ja silloin Polvijärvellä on syytä kääntyä meidän puoleemme – oli kyse minkä kokoisesta tai kuntoisesta katosta tahansa. Me toteutamme sen nimittäin laadukkaana avaimet käteen -palveluna, joka kattaa niin pihan suojauksen suojapressulla, vanhan katon purun, uusien kattotuotteiden asennuksen, kohteen loppusiivouksen kuin purkujätteiden hävityksenkin.

Meiltä saata myös piharakennusten huopakattoremontit reiluun hintaan, sillä ne hinnoitellaan aina katto- ja projektikohtaisesti. Eli sen mukaan, mitä tehdään ja millaisella katolla. Kutsu siis meidät käymään, niin voimme kiivetä lappeille arvioimaan, paljonko aikaa ja materiaaleja meidän on varattava huopakattosi uusimista varten. Ja näin myös tehdä tarjouksemme.

Jos kustannukset tuntuvat ylittävän budjettisi, voit hakea verkkosivuillamme rahoitusta huopakattotöitä varten. Ja jälkikäteen tietysti myös kotitalousvähennystä kaikista tekemistämme toimenpiteistä. Luota siis kattosi Polvijärvellä meidän osaaviin käsiimme – se kannattaa!