Huopakattoremontti Pihtipudas

Huopakattoremontti Pihtipudas, uusi elämä kaikenlaisilla huopakatoille. Me emme petä, vaikka pintahuopa repeäisi tai puu kaatuisi myrskyssä voimalla lapetta vasten. Jos siis pelkkä huopakaton paikkailu ja korjailu ei enää riitä, kutsu meidän ammattilaisemme paikalle. Mieluummin nyt kuin myöhemmin. Huopakaton ongelmat nimittäin saattavat edetä nopeastikin pienistä ja ärsyttävistä päänvaivoista suuremmiksi katastrofeiksi. Jopa sellaisiksi, jotka vaikuttavat jo asumismukavuuteen ja koko rakennuksen arvoon. Jos taas tilanne saadaan kontrolliin ajoissa, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli toiselta nimeltään aluskatteen tai aluskermin) vaihto, eikä villaeristeisiin tai aluslaudoitukseen tarvitse kajota lainkaan.

Olipa kyseessä siis iän tuoma kuluma, aikanaan sattunut graavimpi asennusvirhe, myrskyvaurio tai jokin muu vuodon aiheuttanut mekanismi, meiltä löytyy keinot tilanteen ratkaisemiseksi. Sano hyvästi kosteusvaurioiden seurauksensa syntyvälle lämmönhukalle sekä sisäilmaongelmille ja tilaa Pihtiputaalla laadukas huopakattoremontti meiltä. Koko Keski-Suomi tuntee kattoremonttipalvelumme ammattitaitoisesta työotteestamme sekä laajasta palveluvalikoimastamme, joka tavoittaa myös monet lähipaikkakunnat. Niin Kinnula, Kivijärvi, Viitasaari, Kyyjärvi kuin Kannonkoski saavat huopakattoremonttinsa meidän kauttamme. Jokaista kaukaisempaakin metsämökkiä ja saaristokohdetta myöten!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pihtiputaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pihtiputaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pihtiputaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pihtipudas – ammattilaisen käsissä syntyy laadukasta jälkeä

Palahuopakattoremontti Pihtipudas, kun kaipaat katollesi kokeneita tekijöitä, kannattaa apua pyytää meidän kattoremonttipalvelultamme. Paljon nähneet ja tehneet ammattilaisemme ovat erikoistuneet juuri huopa- ja palahuopakattoremontteihin, joten voit olla varma, että vasara pysyy kädessä tiukankin paikan tullen ja jälki vastaa odotuksiasi.

Me tiedämme, minkä pituisia huopanauloja kutakin palahuopakattoremonttia varten on syytä varata – liian lyhyet kun saattavat irrota ja jättää jälkeensä pelkät katteen reiät. Panostamme myös materiaalien säänkestävyyteen Pihtiputaan ilmasto-olosuhteet tuntien, joten nauloja valitessamme varmistamme ruostumattomuuden. Myös läpivientien tiivistys on ammattilaisillemme tuttua puuhaa. Käytämme esimerkiksi kattoikkunoiden asennukseen poikkeuksetta oikeanlaista asennussarjaa ja toteutamme ylösnostot huolellisesti.

Moniosaajamme taitavat myös monenlaiset kirvesmiesten, peltiseppien ja puuseppien työt, joten palahuopakattoremontin yhteydessä voidaan toteuttaa vaikkapa piipun pellitys. Kysy rohkeasti myös muista lisäpalveluistamme.

Äläkä unohda uuden katon ylläpitoa myöskään palahuopakattoremontin jälkeen. Meiltä voit tilata Pihtiputaalla myös säännölliset sekä kausiluontoiset kattohuollot. Teemme kaikenlaista aina katon ja rännien puhdistuksesta turvallisiin lumenpudotuksiin sekä sammaleentuhokäsittelyihin. Ja tarvittaessa toteutamme myös esimerkiksi myrskyvauriokorjaukset sekä vuotopaikkaukset. Toisin sanoen, meidän kattomme alta löydät kaiken, mitä omasi kaipaa!

Huopakaton uusiminen Pihtipudas ja sen lisävarustelu siinä ohessa

Kattoammattilaisemme suorittavat huopakattoremontin kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti. Työvaiheisiin kuuluu vanhan katon purkaminen, mahdollisten alusrakenteiden, kuten huonokuntoisten ja lahonneiden aluslaudoitusten sekä muiden puurakenteiden korjaus ja uusiminen. Kastuneiden eristevillojen vaihtotyöt tehdään tarpeen mukaan, samoin kuin muut eristystyöt.

Kattoremontissa asennetaan myös uudet kattohuovat, suoritetaan ylösnosto- ja läpivientityöt sekä tehdään peltisepäntöitä, kuten reunapellitykset ja piipunpellitys. Lisäksi kattoammattilaiset asentavat kattotuotteita, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat, varmistaen katon toimivuuden ja kestävyyden. Huopakaton uusiminen Pihtipudas, meidän kattoremonttipalvelultamme Suomen vaihteleviin olosuhteisiin soveltuva katto. Huopakaton säänkestävyys on kiinni paitsi sen tiiveydestä ja eheydestä, monesti myös varustelusta. Huopakatolle voi asentaa lukuisia erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä, joiden asennus tulisi tehdä tarkasti sekä asiantuntevan ammattilaisen toimesta. Me voimme hoitaa asennustyöt huopakaton uusimisen yhteydessä, joten kerro reippaasti, millaista varustelua uudelle katollesi toivoisit!

Vaikka lumet eivät loivemmalta huopakatolta tapaa vyöryä alas holtittomasti huovan karhean pinnan ansiosta, on tilanne toinen jyrkemmän katon kohdalla. Lumiestein kinoksia voi onneksi kontrolloida. Jotta kinosten sulaessa sulamisvedet pääsisivät asianmukaisesti alas katolta, kannattaa varmistaa, että sadevesijärjestelmä on ehjä ja toimii. Mikäli ränneissä huomataan ruostetta, voimme uusia ne – tai vaikka koko sadevesijärjestelmän.  Pieneläinesteiden avulla estää pieneläinten vapaan kulun rakenteisiin, kun taas kattotikkaat sekä kattosillat mahdollistavat katolla turvallisen liikkumisen esimerkiksi katolla työskenteleville. Kesällä porottavasta auringosta voi ottaa kaiken ilon irti uusilla aurinkopaneeleilla. Tai vaikkapa kattoikkunoilla ja kattovalokuvuilla, joiden kautta sisätiloihin tulvii ihanasti luonnonvaloa. Ja mikäli ilmanvaihdossa on parantamisen varaa, pyydä meiltä tuuletusventtiilit esimerkiksi pitämään yläpohjan eristeet kuivina. Kaikki tämä ja paljon enemmän huopakaton uusimisen yhteydessä Pihtiputaalla meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Pihtipudas – omiin tarpeisiisi kustomoitu katto avaimet käteen -palveluna

Palahuopakaton uusiminen Pihtipudas, meillä voit varustelun lisäksi kustomoida itse myös uuden huopakattosi värin ja kuvioinnin. Valikoimastamme löytyy niin murrettuja kuin kirkkaampiakin sävyjä, jotka luovat koko kohteelle raikkaan, uuden ilmeen! Tilaa siis palahuopakaton uusiminen Pihtiputaalla meiltä, niin saat pääsi päälle juuri sellaisen katon, josta olet aina haaveillut!

Toteutamme toiveidesi mukaisen palahuopakaton uusimisprojektin aina avaimet käteen -palveluna, joten kerrottuasi meille toivomistasi kattovarusteista ja ilmoitettuasi haluamasi katteen värin, voit jättää loput meidän huoleksemme. Teemme kaikki kattosi kaipaamat toimenpiteet jokaista palahuopakaton uusimiseen liittyvää työvaihetta myöten. Hankimme tilaamasi kattotuotteet sekä muut tarvittavat materiaalit ja saavumme paikalle Suomen osaavimmat kattoalan ammattilaisten kera. Huolehdimme myös vaadittujen työvälineiden ja esimerkiksi henkilönostimien kuljetuksesta Pihtiputaalle. Ennen palahuopakaton uusimisen aloitusta levitämme pihamaalle suojapressun, jonka ansiosta kukkapenkit eivät kärsi vaurioita. Teemme huolellista työtä purkaessamme vanhaa palahuopakattoa niiltä osin kuin välttämätöntä ja aloitamme uuden asennuksen vasta, kun eristeistä ei löydy enää lainkaan kosteutta tai puurakenteista hometta. Kun kaikki on valmista ja uusi katto jokaista tilaamaasi kattotuotetta sekä läpivientiä myöten asennettu paikoilleen, toteutamme vielä lopputarkastuksen, loppusiivouksen ja hävitämme purkujätteet. Näin laadukasta palvelua on siis tarjolla Pihtiputaalla, kun tilaat palahuopakaton uusimisen meiltä!

Jokainen Pihtiputaan huopakatto kuntoon – autotallien ja pihasaunojen huopakattoja myöten

Huopakatto on paitsi näyttävä ja helposti kustomoitavissa, hiljainen, turvallinen sekä vieläpä helppohoitoinen. Huopa ei ruostu tai haalistu ja oikein asennettuna kestääkin monenlaiset olosuhteet. Tämä pitkäikäinen katemateriaali on oiva valinta myös esimerkiksi erilaisten piharakennusten suojaksi. Mikäli sinunkin pihapiiristäsi Pihtiputaalla löytyy pihasaunoja, autotalleja, varastoja, nukkuma-aittoja tai muita piharakennuksia, joita koristaa huopakatto, muistathan tarkastaa niidenkin kunnon säännöllisesti. Meidän kattoremonttipalvelultamme voit tilata kaiken kokoisten ja muotoisten huopakattojen kuntotarkastukset sekä remontit.

Hinnoittelemme huopakattoremontit ja muut huopakaton kunnostustyöt aina kattokohtaisesti. Eli siis huomioimme tarjousta rakentaessamme niin katon kunnon, koon, kaltevuuden, läpivientien määrän kuin muutkin merkitykselliset tekijät. Kaikilla näillä on nimittäin suora vaikutus niin remontointihommiin kuluvaan aikaan kuin materiaalimääräänkin.

Jos kaipaat helpotusta budjetointiin, voit hakea huopakattoremontti varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennyksen mahdollisuutta.

Mikäli siis hinta juuri sinun huopakattosi uusimistöille kiinnostaa, kutsu meidät Pihtiputaalle tekemään katon yleistarkastusta. Kattotöitä ei kannata lykätä vain suurten kustannusten pelossa, sillä monesti odottelu vain kostautuu. Siispä, ota yhteyttä jo tänään – raha-asioilla on tapana järjestyä!