Huopakattoremontti Pietarsaari

Huopakattoremontti Pietarsaari, ammattilaistemme toteuttamana kattoremontti ratkaisee haasteellisemmatkin tilanteet. Vaivasipa kattoasi kuinka suuri tai laajalle levinnyt vuoto tahansa, huopakattoremontti pelastaa. Jos siis paikkaustoimet eivät tunnu johtavan mihinkään itsepintaisista yrityksistä huolimatta, käänny Pietarsaaressa meidän puoleemme.

Kattoremonttipalvelumme kokeneet kattoalan asiantuntijat ja erityisesti huopakattoihin erikoistuneet moniosaajat ovat nähneet sekä tehneet paljon. Repeämät, reiät, repsottavat reunat, kuluneet sirotepinnat, yläpohjan rakenteiden homepilkut, kastuneet eristevillat, vaikeat sisäilmaongelmat ja jopa lahovauriot ovat meille tuttua kauraa. Joten, kun lupaamme, että laitamme huopakattosi kuntoon, me myös teemme sen. Aina ajallaan ja työn laadusta tinkimättä.

Toimimme myös Pietarsaaren lähipaikkakunnilla, – oikeastaan toiminta-alueeseemme kuuluu joko Pohjanmaa – joten tiimimme voi kutsua paikalle kauemmaskin. Me saavumme varmuudella paikalle, olipa kotipaikkauntasi sitten Kruunupyy, Uusikaarlepyy, Alaveteli, Jepua tai Kumpula ja sijaintisi keskellä metsää, saarikohteessa tai kiemurtelevan peltotien päässä. Kutsu meidät paikalle ajoissa, niin vältätä tilanteen eskaloitumisen ja säästät selvää rahaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pietarsaaressa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pietarsaaressa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pietarsaaren alueella!

Palahuopakattoremontti Pietarsaari – pelastaa kotisi niin myrskyvaurioiden kuin asennusvirheidenkin aiheuttamalta tuholta

Palahuopakattoremontti Pietarsaari, meiltä apu niin akuuteissa kuin stabiilimmissakin tilanteissa. Olipa kyse sitten vaikeasta ja äkillisesti syntyneestä myrskyvauriosta tai hitaammin edenneestä tilanteesta palahuopakaton vain yksinkertaisesti vanhetessa. Kun myrskyvauriokorjaukset eivät enää pelasta kattoa, joka on vaurioitunut pahasti puun kaatuessa sitä vasten tai tuulen kiskoessa huopapaloja irti kiinnikkeineen, me toteutamme palahuopakattoremontin. Silloinkin, kun ikääntynyt katto on menettänyt joustavuutensa ja jonain päivänä vain antaa periksi.

Olipa kyse sitten suuremmasta tai pienemmästä vauriosta – osittaisesta tai kokonaisvaltaisesta palahuopakattoremontista – asialle on aina syytä palkata alan ammattilainen. Palahuopakattotyöt tapaavat olla nimittäin äärimmäisen vaativia. Pienikin virhearvio voi kostautua katalalla tavalla myöhemmin. Esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen käytön myötä katteeseen saattaa jäädä ikävät reiät naulojen irrotessa. Jos ylösnostot taas tehdään huolimattomasti, ei läpivienneistä saadakaan vesitiiviitä. Toisinaan törmäämme myös tilanteisiin, joissa aluskate on jäänyt kokonaan asentamatta. Tällaiset asennusvirheet voit onneksi välttää kutsumalla palahuopakattoremonttihommiin Pietarsaaren ja koko Suomen parhaat kattoalan ammattilaiset. Me korjaamme vanhat asennusvirheet, mutta emme luo uusia!

Huopakaton uusiminen Pietarsaari on kustomoitu palvelu juuri sinulle

Huopakaton uusiminen Pietarsaari, me kustomoimme sekä kunnostusprosessin että uuden kattosi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jos siis arviointikäyntimme yhteydessä toteamme, ettei katto ole ehtinyt vielä vaurioitua kauttaaltaan, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja aluskatteen (ei aluskermin tai alushuovan) vaihto – eristeisiin tai aluslaudoitukseen ei tällöin tarvitse kajota. Huopakaton osittainen uusiminen siis saattaa riittää.

Kartoitamme huopakaton kunnon lisäksi ensimmäisen käyntimme yhteydessä myös, millaisista muutostöistä ja lisävarusteluista kattosi hyötyisi. Kuulemme mielellämme myös sinun toiveesi. Ehkä olet haaveillut jo pitkään kattoikkunan tai kattovalokuvun tuomasta lisävalosta. Tai havainnut, että ruostunut sadevesijärjestelmä tulisi päivittää uuteen. Kaltevampi huopakatto hyötyy usein lumiesteistä, kun taas loivemmalle niitä ei välttämättä tarvitse asentaa, sillä huovan karhea pinta luo riittävästi kitkaa. Katolla kulkevien turvallisuutta voi puolestaan edistää esimerkiksi kattosilloin ja kattotikkain, sillä huopakattokin saattaa olla toisinaan liukas. Pieneläinesteillä voi onneksi tehdä jyrsijöiden liikkumisesta hankalaa.

Mikäli ongelmia on aiheuttanut jo toistamiseen yläpohjaan kertyvä kosteus, saattaa ilmastoinnin lisäämisestä tuuletusventtiilein olla hyötyä. Yläpohjaan kun lisää vielä eristystä, paranee koko rakennuksen energiatehokkuus. Mikäli kosteusongelmat ovat taas saaneet alkunsa piipunjuuresta, on piipun pellityksestä monesti apua. Toisin sanoen, kutsu meidät käymään Pietarsaareen, niin teemme arvion siitä, millaisista läpivienneistä, kattotuotteista tai lisätöistä huopakattosi mahdollisesti hyötyisi, niin toteutamme ne kaikki huopakaton uusimisen yhteydessä!

Kattoammattilaisemme suorittavat huopakattoremontin kokonaisvaltaisesti, sisältäen vanhan katon purkutyöt, mahdolliset alusrakennetyöt, kuten huonokuntoisten ja lahonneiden aluslaudoitusten sekä muiden puurakenteiden korjaus ja uusiminen. Kastuneiden eristevillojen vaihtotyöt tehdään tarvittaessa, minkä lisäksi toteutetaan muut eristystyöt. Kattohuopien asennus, ylösnosto- ja läpivientityöt huolehditaan, samoin kuin peltisepäntyöt kuten reunapellitykset ja piipunpellitys. Lopuksi asennetaan kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat. Pyydä tarjous!

Palahuopakaton uusiminen Pietarsaari – aina yhtä laadukas avaimet käteen -palvelu

Palahuopakaton uusiminen Pietarsaari, sekä kaikki muutkin tarjoamamme kattotyöt toteutetaan aina avaimet käteen -palveluna. Näin varmistamme sen, että jokainen työvaihe tulee tehtyä asianmukaisesti ja lopputulos miellyttää. Me siis huolehdimme paitsi palahuopakaton uusimiseen liittyvästä katteen vaihdosta ja tarvittavista pohjatöistä, myös esimerkiksi kattotuotteiden sekä rakennusmateriaalien hankinnasta – rakennustelineiden paikalle kuljetusta tietysti unohtamatta. Lisäksi aina ennen palahuopakaton uusimisprojektin aloitusta suojaamme pihapiirin suojapressulla. Ja projektin lopuksi vielä siivoamme kohteen ja hävitämme syntyneet purkujätteet.

Laatupalvelustamme nauttivat paitsi Pietarsaaren kesämökit ja omakotitalot myös muut pihapiirin rakennukset aina autotalleista grillikatoksiin ja varastoista pihasaunoihin. Jos rakennuksen katto on huopaa tai palahuopaa, me kunnostamme sen katon koosta, kunnosta tai muodosta huolimatta.

Tarjoamme myös muita tarpeellisia kattotöitä Pietarsaaren alueella. Meiltä voit tilata niin kattohuollot, katon kuntotarkastukset, vuotopaikkaukset kuin myrskyvauriokorjauksetkin. Kaipasitpa siis turvallista lumenpudotusta, sammaleentuhokäsittelyä tai ihan vain katon säännöllistä puhdistusta, käänny meidän kattoremonttipalvelumme puoleen!

Niin työ kuin hintakin kustomoidaan aina sen mukaan, millaisesta huopakattoremontista on kyse

Kuten todettu, me remontoimme kaiken kokoiset huopakatot Pietarsaaressa, minkä lisäksi vieläpä kustomoimme jokaisen huopakattoremonttiprojektimme aina kunkin katon yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ja näin ollen emme voi pyytää standardia hintaa huopakattoremonteista, vaan hinnoittelukin tulee toteuttaa aina projektikohtaisesti. Tämä siis tarkoittaa, että kun ensi kertaa kiipeämme huopakatollesi arvioimaan, millaisia muutoksia meidän tulisi tehdä, miten pahasti rakenteet ovat vaurioituneet ja millainen katto ylipäätään on kyseessä, kartoitamme samalla myös sen, miten paljon materiaaleja sekä työtunteja projektin toteutukseen tarvitsemme.

Jokin huopakatto voi olla vaikeampi remontoida sen kaltevuudesta johtuvan vaikeakulkuisuuden myötä, jolloin työskentely on hitaampaa ja joudutaan toteuttamaan mahdollisesti henkilönostimia apuna käyttäen. Toinen ehkä niin moneen kerrokseen rakennettu tai täynnä läpivientejä, että jiirien ja taitteiden tiivistys vie enemmän aikaa. Ja ison omakotitalon tai kartanon huopakaton remontointiin tietysti kuluu myös enemmän materiaaleja kuin esimerkiksi pienen pihavajan kohdalla.

Yhtä kaikki meidän asiakkaanamme voit hakea rahoitusta jokaista huopakattoremonttia varten. Tutustu rahoitusmahdollisuuteen tarkemmin verkkosivuillamme. Ja muista hakea toki myös kotitalousvähennystä.

Jos siis huopakattosi Pietarsaaressa todella kaipaa kunnollista huopakattoremonttia, älä lykkää sitä vain suurten kustannusten pelossa. Meiltä saat edulliset ja kilpailukykyiset hinnat!