Huopakattoremontti Pello

Huopakattoremontti Pello – Ratkaise kaikki kattosi ongelmat kerralla kutsumalla kattoremonttipalvelumme paikalle. Meidän avullamme vanha ja vuotava katto muuntuu Lapin olosuhteisiin sopivaksi sekä säänkestäväksi kokonaisuudeksi. Voit sanoa hyvästit yläpohjan kosteusongelmille ja kastuneista eristeistä johtuvalle vedolle, lämmönhukalle sekä tunkkaiselle homeen hajulle.  Kun paikkailu ei enää huopakattoa pelasta, on huopakattoremontti usein se ainoa kannattava ratkaisu. Myös varsin epätoivoiselta vaikuttavassa tilanteessa.

Älä siis epäile tarttua tuumasta toimeen, vaan kutsu meidät avuntarpeen yllättäessä Pelloon tai muille lähipaikkakunnille – Kolari, Ylitornio, Orajärvi, Juoksenki, Sieppijärvi ja koko muukin Lappi on meille tuttua aluetta. Toteutamme huopakaton kuntotarkastuksen ja teemme arvion parhaasta toimintatavasta. Jos katon ongelmiin puututaan alkuvaiheessa, selvitään joskus jopa pelkällä paikkauksella. Ja mikäli huopakattoremontti todetaan tarpeelliseksi, selvitämme ensin, riittääkö pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto, vai onko kosteus päässyt kulkeutumaan eristeisiin sekä aluslaudoitukseen saakka. Varhainen puuttuminen säästää yleensä niin pennejä kuin kärsivällisyyttä. Olipa sijaintisi siis saaressa, tunturin laella, raja-alueilla tai keskellä metsää, kutsu meidät apuun heti ensimmäisten huopakaton vaurion merkkien ilmaantuessa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pellossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pellossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pellon alueella!

Palahuopakattoremontti Pello – uusi katto nostaa parhaimmillaan koko rakennuksen arvoa

Palahuopakattoremontti Pello, meidän avullamme voit parhaimmillaan nostaa koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa. Palahuopakattoremontin myötä katosta tulee nimittäin paitsi kestävämpi, turvallisempi ja käytännöllisemi, myös näyttävämpi kokonaisuus. Kulumat, repsottavat reunat ja notkolle kääntyneet lappeet eivät enää pistä silmään. Tai homeen haju ikävästi nenään. Ja näin asumismukavuuskin nousee kohisten.

Meidän asiakkaanamme voit valita itse uuden palahuopakattosi värin ja kuvioinnin kattavasta valikoimastamme. Näin uusi katto saadaan joko sulautumaan kauniisti ympäristöön tai erottumaan joukosta ja kääntämään katseita. Toki paikalliset rakennussäädökset tulee ottaa huomioon.

Kunnollinen palahuopakatto on myös paras suoja, jonka kosteudelle herkille rakenteille voi tarjota. Sen alla ei tarvitse kantaa huolta rankkasateista, myrskytuulista, uv-säteilystä, lumituiskuista, lentomelusta ja ilmansaasteista. Tai edes ärsyttävästä sateen ropinasta – onhan palahuopa varsin pehmeä materiaali. Käänny siis puoleemme ja tilaa Pellossa palahuopakattoremontti meiltä, kun haluat investoida sekä omaan että kotisi hyvinvointiin!

Huopakaton uusiminen Pello ja oikeanlainen varustelu voivat auttaa välttämään monet ongelmat

Huopakaton uusiminen Pello, ja muut tarvittavat katon kunnostuspalvelut meidän kattoremonttipalvelultamme. Monesti huopakaton uusimiseen johtavat ongelmat voidaan välttää kokonaan, kun huopakaton kuntoa ylläpidetään säännöllisillä kattohuolloilla. Ihan jo puolivuosittaisilla huolloilla pääsee pitkälle. Kun katteen eheyttä, rännien kaatoa, kattotuotteiden kiinnitystä, läpivientien tiiveyttä ja yläpohjan kuntoa pidetään silmällä riittävän usein, tavataan mahdolliset ongelmat huomata ajoissa. Erityisesti vanhan huopakaton kanssa on hyvä olla tarkkana. Käyttöikänsä ylittänyt huopa tapaa menettää kimmoisuutensa ja näin myös vaurioitua helpommin. Pieni ja varsin huomaamatonkin vuoto saattaa äityä vaikeaksi kosteusongelmaksi, jonka ratkaisu vaatii joko huopakaton kokonaisvaltaista tai osittaista uusimista.

Myös oikeanlainen huopakaton varustelu on apuna monissa tilanteissa. Huopakaton uusimisen yhteydessä voit tilata katollesi lumivyöryiltä suojaavat lumiesteet, sulamisvesien poistumisen mahdollistavan sadevesijärjestelmän sekä liukkaallakin kelillä katolla liikkumista turvaavat kattotikkaan ja kattosillat. Asennamme myös esimerkiksi pieneläinesteitä, aurinkopaneeleita, kattoikkunoita, kattovalokupuja, piipunhattuja ja pellitämme pellittämättä jääneen piipunkin siinä samalla.

Toki kaikkeen ei voi varautua ja jokaista vauriota välttää edes ennakoimalla. Huopakatto saattaa vaurioitua esimerkiksi puun kaatuessa sitä vasten niin vaikeasti, etteivät edes myrskyvauriokorjaukset sitä enää pelasta. Ja tällöin Pellossa kannattaa olla yhteydessä kattoalan ammattilaisiin, jotka pelastavat!

Palahuopakaton uusiminen Pello – ammattilaisen avulla jokainen pihapiirin katto kuntoon

Palahuopakaton uusiminen Pello, ammattilaiselta, jolla sormi ei mene suuhun tiukankaan paikan tullen. Vaikka kokemattomalla kaverilla olisi ollut katolle kiivetessä hyvät aikeet ja vaikka kyseessä olisikin jokin pienempi piharakennuksen katto, saattaa palahuopakaton uusiminen mennä pahasti metsään, jos aikaisempi kokemus palahuopakattotöistä uupuu. Ne nimittäin vaativat tietoa, taitoa ja tarkkuutta onnistuakseen. Pienikin asennusvirhe voi koitua kohtalokkaaksi paitsi katon myös koko muun rakennuksen kannalta. Jos siis et ole varma, minkä pituisia huopakattonauloja käyttää, miten palahuopakatteen ylösnostot tulisi tehdä ja kuinka asentaa kattoikkuna oikeaoppisesti, on parempi vain kutsua meidät avuksi Pelloon.

Meidän kokeneet ja paljon nähneet sekä tehneet konkarimme tietävät, kuinka palahuopakatto tulee uusia oikeaoppisesti. Ja hoitavat homman mieluusti puolestasi. Avaimet käteen -palveluna vieläpä. Jätä siis Internetin tee-se-itse -videot sekä yksityiskohdista murehtiminen meille. Me huolehdimme niin pihapiirin suojaamisesta suojapressulla, tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnasta, kohteen loppusiivouksesta kuin purkujätteiden hävityksestäkin. Soita siis meidän paikan päälle Pelloon, olipa kyse sitten autotallin, pihasaunan, varaston, puuvajan tai kesäkeittiön palahuopakaton uusimisesta, jonka toivot hoituvan huolettomasti alusta loppuun!

Hinnoittelupolitiikkamme on suojanasi – huopakattoremontin hinta lasketaan aina projektikohtaisesti

Meidän kattoremonttipalvelumme perusperiaate on, että jokainen maksaa vain tehdystä työstä ja saamistaan palveluista. Emme siis pumppaa hintojamme pulleiksi ilmalla tai laskuta huopakattoremonteista kiinteitä summia, jotka eivät ole kenenkään kannalta oikeudenmukaisia. Meillä hinta huopakattoremontille ja muille huopakattotöille arvioidaan aina projektikohtaisesti – sen mukaan, millaisesta katosta on kyse ja millaisia muutoksia sillä remontin ohessa tehdään. Ennen kuin voimme siis tehdä tarjoustamme on meidän nähtävä kattosi omin silmin ja päästävä arvioimaan sen kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita tekijöitä, jotka olennaisesti vaikuttavat siihen, paljonko aikaa ja materiaaleja kunnostustöihin tarvitaan. Kutsu siis tiimimme Pelloon tekemään katon yleistarkastusta ja kerro avoimesti uutta huopakattoasi koskevista toiveistasi!

Jotta hinta ei kuitenkaan asettuisi esteeksi kellekään, jonka katto kuumeisesti huopakattoremonttia kaipaa, olemme pyrkineet löytämään ratkaisuja tilanteisiin, joissa budjetti on tiukalla. Voit esimerkiksi hakea halutessasi kaikkia toteuttamiamme kattotöitä varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Työmme on myös kotitalousvähennyskelpoista. Ja onneksi toki yleisestikin varsin edullista. Kysy meiltä toki rohkeasti lisää siitä, mitä Pellon huopakattoremonttien hinta pitää sisällään!