Huopakattoremontti Pelkosenniemi

Huopakattoremontti Pelkosenniemi – Huopakattojen huippuosaajiltamme uusi ilme vanhalle katollesi. Huopakattoremontti on ratkaisut niihin vaivoihin, joita paikkailu ei pelasta. Jos siis puu on kaatunut myrskyssä voimalla lapetta vasten ja myrskyvauriokorjaukset todetaan riittämättömiksi tai katto on muutoin kauttaaltaan Pelkosenniemen ympäristöolosuhteiden kuluttama, kutsu meidät toteuttamaan laadukas huopakattoremontti. Huopakattoremontin avulla voit ratkaista monta ongelmaa kerralla ja jättää taaksesi useat harmaita hiuksia aiheuttaneet vaivat.

Varhaisessa vaiheessa, ennen vaurioiden leviämistä toteutettu huopakattoremontti tulee usein edullisemmaksi kuin viimehetken toiminta. Mikäli kosteus ei ole tunkeutunut alushuopaa (eli aluskatetta tai aluskermiä) pidemmälle, ei eristeitä tai aluslaudoitusta tarvitse useinkaan vaihtaa. Riittää, kun uusitaan pintahuopa ja alushuopa. Tämä on tietysti koko katon kattavaa remonttia edullisempi ratkaisu. Pitkään jatkuneet kattovuodot myös altistavat muutkin rakennuksen osat kosteudelle ja jopa laskevat sen arvoa asuntomarkkinoilla. Jotta tilanne ei siis pääsisi riistäytymään käsistä, ei ongelmia kannata lakaista maton alle.

Meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa tarpeelliset huopakattoremontit Pelkosenniemen lisäksi myös muilla lähipaikkakunnilla. Niin Luosto, Kemijärvi, Sodankylä, Savukoski, Salla kuin koko muukin Lappi löytää kaipaamansa avun kattoasioissa meidän kattomme alla. Saavumme niin keskelle metsää, tunturin laelle kuin kaukaisiin saarikohteisiinkin, joten ota reippaasti yhteyttä sijaintisi haasteellisuudesta riippumatta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pelkosenniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pelkosenniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pelkosenniemen alueella!

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi – Lapin olosuhteisiin kestävä katto ilman asennusvirheitä

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi, koska Lapin olosuhteissa katolta vaaditaan hieman enemmän, on uusi palahuopakattoremontti syytä tilata meiltä. Me nimittäin tiedämme, millä tavoin rakentaa palahuopakatosta säänkestävän.

Ensin on asennettava oikeanlainen palahuopakate oikeaa asennustekniikkaa hyödyntäen. Asennustöissä on syytä panostaa myös laadukkaisiin materiaaleihin. Meidän käytössämme on kestävä palahuopa, jonka värin ja kuvioinnin pääset valitsemaan itse, sekä ruostumattomat ja tarpeeksi pitkät huopanaulat. Emme luota pelkkään liimaan tai kiinnitä kattoa hakasilla, sillä hakaset tapaavat irrota, jättäen jälkeensä pelkät reiät katteeseen ja vain liimalla kiinnitetty huopa usein alkaa valua auringon sitä lämmittäessä. Toteutamme myös huolellisesti erilaisten läpivientien asennustyöt ja varmistamme, että katteen ylösnostot on toteutettu asianmukaisesti, jotta esimerkiksi kattoikkunan reunan tiiviste ei alkaisi päästämään kosteutta lävitseen. Kattotuotteidenkin riittävään kiinnitykseen panostamme, jotta lumiesteet eivät irtoa lappeilta talven raskaiden lumikinosten niiden kestävyyttä koetellessa.

Toisin kuin meidän kokeneille ja huopakattotöihin erikoistuneille moniosaajillemme, jollekulle, joka ei ole montaa palahuopakattoremonttia elämässään tehnyt, saattaa sattua huolimattomuusvirhe tai useampikin. Erilaiset asennusvirheet taas voivat osoittautua kohtalokkaaksi jopa koko rakennuksen hyvinvoinnin kannalta. Joten älä jätä palahuopakattosi hyvinvointi sattumanvaraan, vaan tilaa tarkkuutta ja vankkaa osaamista vaativat palahuopakattoremontit Pelkosenniemellä meidän kattoremonttipalvelultamme!

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi tartu toimeen, kun huomaat vuodon merkkejä

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi, kutsu kattoremonttipalvelumme apuun, kun alat epäilemään kattovuotoa. Vuodon merkkejä voi olla joskus vaikea havaita – erityisesti alkuvaiheessa – mutta jos katon ongelmiin päästään puuttumaan nopeasti, saattaa huopakaton uusimisen sijaan riittää pelkkä vuotopaikka. Katon vointia on helppo pitää silmällä säännöllisillä huopakaton kuntotarkastuksilla ja huopakattohuolloilla, joiden yhteydessä katon pinnan, läpivientien tiiveyden, kattotuotteiden kiinnityksen sekä yläpohjan kunnon tarkkailuun tottunut ammattilainen havaitsee usein alkavatkin vauriot. Huopakaton huollot, kuntotarkastukset sekä tarvittavat vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset voit Pelkosenniemellä tilata meiltä.

Kutsuthan meidät uusimaan huopakattosi viimeistään silloin, kun huoneilmassa leijailee tunkkainen haju, yläpohjan eristeistä löytyy kosteutta, huomaat puurakenteissa homepilkkuja tai kun räystäslaudoituksessa tai sisäkatossa näkyy merkkejä vuodosta. Kastuneet eristeet esimerkiksi heikentävät katon eristävyyttä sekä sisäilman laatua. Lämmönhukka ja homeongelmat vaikuttavat toki myös omaan asumismukavuuteen, joten niitä kannattaa pyrkiä välttämään viimeiseen asti. Onneksi huopakaton uusiminen ratkaisee nekin ongelmat, sillä samalla, kun uusimme pintahuopaa ja alushuopaa, voimme lisätä yläpohjaan uusia eristeitä ja vaihtaa tietysti kosteat kuiviin. Kutsu siis meidät Pelkosenniemelle käymään, niin teemme tilannekartoituksen ja uusimme huopakaton siltä osin, kuin tarpeellista!

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi ja katon tarpeellinen varustelu samassa yhteydessä

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi – avullamme saat uudelle katolle myös kaipaamasi lisävarusteet. Voimme palahuopakaton uusimisen yhteydessä asentaa katolle vaikkapa sarjan aurinkopaneeleita, joilla saat kaiken ilon irti kesän yöttömästä yöstä. Kaamoksen aikaan sisätilojen luonnonvalon määrän maksimointi onnistuu esimerkiksi kattoikkunoilla ja kattovalokuvuilla.

Uuden palahuopakaton turvallisuutta voi parantaa kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden katolla kulkua helpottavien lisävarusteiden avulla – joskin karheapintainen palahuopa on esimerkiksi liukkaaseen peltiin nähden jo lähtökohtaisesti turvallisempi kulkea. Katon ympäristöä voi turvata talvisin äkillisiltä lumivyörymiltä lappeille asennettavilla lumiesteillä. Pieneläinten pääsyn rakenteisiin saa puolestaan estettyä pieneläinesteillä. Sulamis- ja sadevedet on syytä ohjata alas oikein asennettua sadevesijärjestelmää pitkin. Kunnolliset tuuletusventtiilit taas mahdollistavat yläpohjan ilmanvaihdon, jotta palahuopakaton uusimisesta ei tulisi ajankohtaista taas pian uusien kosteusvaurioiden myötä.

Palahuopakaton uusimisen yhteydessä onnistuu vaikkapa pellin piiputus tai piipunhatun asennus. Ovathan kattoremonttipalvelumme työntekijät paitsi päteviä palahuopakaton kunnostajia, myös varsinaisia peltiseppiä, puuseppiä ja kirvesmiehiä. Kysy siis lisää tarjoamistamme palveluista. Meiltä saat Pelkosenniemellä kaiken sen, mitä katollesi osaat toivoa!

Mitä huopakaton tai palahuopakaton uusiminen maksaa ja millaisia huopakattoja remontoimme?

Huopa- ja palahuopakattoja riittää myös Pelkosenniemellä. On eri värisiä, kokoisia, muotoisia ja kuntoisia kattoja. Autotallien huopakattoja, varastojen huopakattoja ja pihasaunojen palahuopakattoja. Mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja ja jopa tasakattoja. Kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Ja jokaiselle katolle kaipaamansa avun saa Pelkosenniemellä meidän kauttamme.

Toteutamme niin piharakennusten kuin asuinrakennustenkin huopa- ja palahuopakattoremontit. Et tietenkään joudu maksamaan kesäkeittiön huopakattoremontista samaa hintaa kuin kartanon palahuopakaton uusimisesta, sillä meillä kattotyöt hinnoitellaan aina projektikohtaisesti. Eli juurikin katon yksilöllisten ominaisuuksien ja sen kaipaamien muutosten mukaisesti. Jos siis huopakaton uusiminen tuntuu houkuttelevalta ajatukselta, kysy tarjousta suoraan meiltä!

Kaikki Pelkosenniemellä toteuttamamme kattotyöt ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia. Meidän asiakkaanamme voit myös halutessasi hakea niitä varten tarvittavaa rahoitusta. Älä siis turhaan murehdi budjetista!