Huopakattoremontti Paltamo

Huopakattoremontti Paltamo, ammattilaisiltamme ajallaan ja laadusta tinkimättä. Kattoremonttipalvelumme on erikoistunut juuri huopakattoihin ja niiden remontteihin. Me tiedämme, millaisia vaurioita huopakatot tyypillisesti kärsivät ja milloin sekä millä tavoin niihin tulisi puuttua. Tämän lisäksi vieläpä toteutamme huopakattoremontit varmaotteisesti, kun tarve sitä vaatii.

Jos siis vanhaa ja pitkään hyvin palvelutta huopakattoasi ei saada enää kuntoon itsepintaisellakaan korjailulla, on syytä alkaa tutkimaan huopakattoremontin tarpeellisuutta. Mikäli et ole itse aivan varma, millä keinoin kauttaaltaan kuluneen tai jo selvästi vuotavan huopakaton kunnostus on syytä toteuttaa, kutsu meidän kokeneet konkarimme Paltamoon toteuttamaan katon yleistarkastusta. Sen yhteydessä arvioimme niin huopakatteen pintaa, yläpohjan kuntoa, läpivientien tiiveyttä kuin erilaisten kattotuotteiden kiinnitystäkin. Mikäli havaitsemme jotain merkkejä vuodosta tai muusta vauriosta, jonka korjaus ja paikkaus ei olisikaan enää mielekästä, voit tilata meiltä huopakattoremontin.

Koko Kainuu tuntee meidät asiantuntevasta palvelustamme sekä tasalaatuisesta jäljestämme. Eikä ihmekään. Tarjoammehan apuamme kattoasioissa myös Paltamon lähipaikkakunnilla. Niin Kontionmäki, Ristijärvi, Kajaani, Hyrynsalmi kuin Vuokatti voivat tukeutua palveluihimme tarpeen vaatiessa. Saavumme jopa kauas saarikohteisiin sekä keskelle metsää, joten ota reippaasti yhteyttä vaikeakulkuisemmankin matkan takaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paltamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paltamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paltamon alueella!

Palahuopakattoremontti Paltamo – mistä syystä palahuopakatto vaurioituu?

Palahuopakattoremontti Paltamo, olipa syy katon vaurioihin mikä tahansa, kaipaamasi avun tilanteessa kuin tilanteessa saat meidän kauttamme. Ja syitähän on monia. Vaikka palahuopakatot varsin kestäviä rakennelmia ovatkin, laadukkaimmatkaan materiaalit eivät tee niistä ikuisia. Toisinaan uusi, jopa vastavalmistunutkin palahuopakatto saattaa kaivata palahuopakattoremonttia vain siksi, että myrsky on kaatanut puun kovalla voimalla sitä vasten, eivätkä myrskyvauriokorjaukset riitä ratkomaan tilannetta. Myös pelkkä kova tuuli saattaa riittää kiskomaan huopalaatat kiinnikkeineen irti katosta – huolimatta siitä, miten laadukkaita kiinnikkeitä asennusvaiheessa on käytetty.

Toki toisinaan vaurioiden taustalla saattaa olla juurikin väärien kiinnikkeiden käyttö tai muu vastaava asennusvirhe. Esimerkiksi hakaset ja liian lyhyet huopanaulat tapaavat nousta irti, jättäen jälkeensä pelkät reiät katteeseen. Myös läpivientien tiiveys saattaa olla koetuksella, mikäli ylösnostot on toteutettu puutteellisesti. Ja tietysti palahuopakatto kuluu jo ihan käytössä sekä monien koettelemusten myötä. Joustavuutensa menettänyt palahuopakate vaurioituu helposti ja eroosio syö sirotepintaa tehokkaasti.

Taistelitpa siis kulumien, myrskyvaurioiden tai asennusvirheistä johtuvien vuotojen kanssa, me osaamme kyllä auttaa. Toteutamme palahuopakattoremontit Paltamossa ongelman juurisyystä riippumatta, mutta sen toki ensin selvittäen, jotta samoilta vaurioilta voidaan välttyä jatkossa. Kutsu siis meidät selvittämään, mistä kenkä puristaa!

Huopakaton uusiminen Paltamo takaa laadukkaan ja kestävän katon kotisi suojaksi

Huopakaton uusiminen Paltamo, meiltä laadukas ja kestävä huopakatto kotisi suojaksi. Huopakaton uusimisen myötä vanhasta ja kuluneesta katosta voidaan luoda täysin uuden näköinen kokonaisuus, joka parhaimmillaan jopa nostaa koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa ja ainakin häikäisee naapurit.

Huopakatto on monessa mielessä hyvä ratkaisu katolle sen koosta ja muodosta riippumatta – saahan huopakatosta rakennettua täysin vesitiiviitä ja varsin näyttäviä pulpettikattoja, harjakattoja, satulakattoja, mansardikattoja sekä jopa tasakattoja. Huopa on myös ruostumaton, haalistumaton sekä monella tapaa helppohoitoinen katemateriaali, joka soveltuu monenlaisiin eri ympäristöihin ja on mukautettavissa eri tyyleihin niin värinsä kuin kuviointinsakin puolesta. Kaiken lisäksi se on vieläpä hiljainen, edullinen ja varsin pitkäikäinen materiaali, joten se on oiva valinta niin asuinrakennusten kuin piharakennustenkin suojaksi.

Käänny meidän puoleemme, kun minkä tahansa pihapiirin huopakaton uusiminen alkaa tuntua Paltamossa ajankohtaiselta. Me kunnostamme niin autotallin, pihasaunan, puutarhavajan kuin grillikatoksenkin huopakaton, joten voit heittää hyvästit kosteusvaurioille sekä kulahtaneille lappeille ja toivottaa tervetulleeksi uuden, kestävämmän, turvallisemman ja monella tapaa käytännöllisemmän katon!

Palahuopakaton uusiminen Paltamo parantaa asumismukavuutta  

Palahuopakaton uusiminen Paltamo, kattoremonttipalvelumme rakentaa pääsi päälle uuden, käytännöllisemmän katon. Mitä nopeammin palahuopakaton vauriot havaitaan ja katon uusiminen aloitetaan, sitä parempi. Mikäli kosteus ei ole ehtinyt tehdä tietään vielä juuri pintaa syvemmälle, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto – mikäli eristevillat eivät ole ehtineet kastua tai aluslaudoitus homehtua, ei niihin tarvitse kajota. Pidä siis silmät auki sisäkattoon, räystäslautoihin, yläpohjaan tai muihin katon osiin ilmestyvien vuotovaurioiden varalta. Ja kutsu meidät käymään viimeistään silloin, kun sisäilma alkaa jo haista tunkkaiselta.

Samalla, kun kiipeilemme katollasi Paltamossa palahuopakaton uusimisen merkeissä, voimme myös varustella sen erilaisilla läpivienneillä ja kattotuotteilla. Tilaa siis kauttamme vaikkapa sarja aurinkopaneeleita, katolla liikkumista helpottavia kattotikkaita, kattosiltoja ja muita tuotteita tai vaikkapa täysin uusi sadevesijärjestelmä. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi pieneläinesteet, lumiesteet, kattoikkunat ja kattovalokuvut.  

Taitavat peltiseppämme, puuseppämme sekä kirvesmiehemme voivat myös toteuttaa monet lisätoimenpiteet lappeilla kiipeillessään. Anna meidän pellittää piippusi ja lisätä yläpohjaan kipeästi kaivattuja eristeitä palahuopakaton uusimisen yhteydessä. Näin katon alla on taas mukavampi ja turvallisempi asustella!

Huopakaton ja palahuopakaton uusimisen hinta on riippuvainen monesta tekijästä

Kun hinnoittelemme Paltamossa toteuttamiamme huopakatto- ja palahuopakattoremonttejamme, otamme huomioon monta merkityksellistä tekijää, jotka vaikuttavat niin työstä syntyviin kuluihin kuin siihen käytettyyn aikaankin. Voidaksemme siis tehdä todellisen tarjouksen, on meidän ensin nähtävä, minkä kokoisesta ja kuntoisesta katosta on kyse ja kuultava, millaisia lisävarusteluista meiltä uudelle huopa- tai palahuopakatollesi toivot. Emme halua veloittaa keltään ylihintaa – tai samaa hintaa kartanon ja pihavajan huopakattoremontista – ja juuri siksi kustomoimmekin tarjouksemme aina projektikohtaisesti.

Edullisten hintojemme lisäksi kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia. Halutessasi voit myös hakea rahoitusta helposti suoraan verkkosivujemme kautta niin suurempiin kuin pienempiinkin projekteihin. Älä siis jätä vitaalia huopakattoremonttia tekemättä siinä pelossa, että se vetäisi talouden liian tiukalle, vaan investoi sekä omaan että kotisi hyvinvointiin Paltamossa. Se kannattaa!