Huopakattoremontti Pallastunturi

Huopakattoremontti Pallastunturi, me laitamme kuntoon kaikki Lapin erämaan huopakatot etäisestä sijainnista huolimatta. Kutsu siis ammattilaisemme apuun vaikkapa tunturin huipulle tai keskelle metsää huopakattoremontin alkaessa vaikuttamaan ajankohtaiselta. Ja myös muille lähipaikkakunnille – Enontekiö, Tepasto, Köngäs, Sirkka sekä Kittilä saavat nekin kaipaamansa avun meiltä huopakaton ongelmien yllättäessä.

Lappi on meille tuttua aluetta ja ymmärrämme kokeneina kattoalan konkareina varsin hyvin ympäristön luomat haasteet rakentamiselle. Toisinaan myrsky kaataa puun voimalla huopakattoa vasten ja joskus lumikinokset lähtevät äkilliseen vyöryyn alas lappeilta kiskoen mukaansa jonkin kattotuotteista tai mahdollisesti painavat sen lommolle. Toki ihan jo pelkästään kuluva aika ja eroosio tekevät hallaa. Altistuuhan huopakatto Lapin erämaassa niin rankkasateelle, kovalle tuulelle, paukkupakkasille kuin armottomana porottavalle auringollekin. Ja jos se syystä tai toisesta rikkoutuu, ovat kaikki sen alapuoliset rakenteet alttiina kosteudelle.

Pienikin vuotokohta voi osoittautua kohtalokkaaksi jopa koko rakennuksen kannalta. Kutsu siis meidät Pallastunturiin paikkaamaan vuodot ajoissa. Ja mikäli vuotopaikkauksin ei enää päästäisikään mielekkäisiin lopputulemiin, voimme toteuttaa kaipaamasi huopakattoremontin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pallastunturilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pallastunturilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pallastunturin alueella!

Palahuopakattoremontti Pallastunturi – ripeä toiminta ja ongelmien ennakointi kannattaa

Palahuopakattoremontti Pallastunturi, kun tilanne vaatii remonttia, älä jää jahkailemaan, vaan kutsu tiimimme apuun. Palahuopakatolla huolta herättävään tilanteeseen kannattaa pyrkiä puuttumaan aina mahdollisimman ajoissa. Jos vauriot rajoittuvat vielä pintapuolisiin ongelmiin, kuten katon reikiin ja kulumiin, eikä kosteutta ole päässyt alapuolisiin rakenteisiin, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) uusiminen. Tällöin eristeet ja aluslaudoitukset voidaan jättää usein rauhaan.

Mikäli taas eristevillat ovat kastuneet, yläpohjasta löytyy homepilkkuja, sisäilma haisee tunkkaiselle tai sisäkattoon on ilmestynyt vuotojälki, vaatii tilanne usein vähän perinpohjaisempaa palahuopakattoremonttia. Mikäli tällaiset ongelmat kuitenkin lakaistaisiin maton alle, saattaisi käsillä olla pian mittavampi kattokatastrofi. Sellainen, joka vaikuttaisi niin koko rakennuksen arvoon kuin asumismukavuuteenkin – sisäilmaongelmat ja kehnosti lämpöä eristävä katto harvoin nimittäin kutsuvat ketään luokseen.

Meidän avullamme epätoivoiseltakin vaikuttava tilanne saadaan kontrolliin. Toteuttamamme palahuopakattoremontin jälkeen pääset nauttimaan entistäkin näyttävämmästä, turvallisemmasta ja kauttaaltaan toimivammasta katosta. Pirauta siis meille, niin pistämme palahuopakattosi uuteen uskoon Pallastunturilla!

Huopakaton uusiminen Pallastunturi ja uusien kattotuotteiden sekä läpivientien asennus aina oikeaoppisesti

Huopakaton uusiminen Pallastunturi – meidän kattoremonttipalvelumme takaa oikein asennetun ja asianmukaisesti varustellun katon. Kattoalan kokeneina moniosaajina tiedämme, mitä asennussarjaa käyttäen uusi kattoikkuna tulee asentaa ja miten huopakate kiinnitetään oikeaoppisesti. Me emme käytä hakasia tai luota liimapintaan, vaan panostamme huopakattoa uusiessamme poikkeuksetta ruostumattomiin ja riittävän pitkiin huopanauloihin. Tiedämme myös, miten huopakatteen ylösnostot toteutetaan oikeaoppisesti, jotta läpivienneistä saadaan tiiviit. Kun siis pyydät apuun meidän peltisepän, kivesmiehen ja puusepän taidoilla varustellut asiantuntijamme, voit olla varma siitä, ettei asennusvirheitä satu.

Jos siis olet haaveillut uusista kattotuotteista tai todennut, että jokin läpivienneistä kaipaa päivitystä, voit tilata sen meiltä huopakaton uusimisen yhteydessä. Meidän kattavasta valikoimastamme löydät niin uudet sadevesijärjestelmät, lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat, aurinkopaneelit, pieneläinesteet, kattoikkunat, kattovalokuvut kuin tuuletusventtiilitkin. Toisin sanoen siis kaikki lisävarusteet, joiden avulla uusi katto kestää paremmin Pallastunturin ajoittain haastavia olosuhteita. Hoidamme huopakaton uusimisen yhteydessä mielellämme myös esimerkiksi piipunpellitykset, piipunhatun asennukset, yläpohjan lisäeristykset ja muut toimenpiteet, joiden avulla pakkanen sekä kosteus pysyvät loitolla. Kysy siis reippaasti tarjoamistamme lisäpalveluista!

Palahuopakaton uusiminen Pallastunturi katon koosta, kunnosta ja muodosta riippumatta

Palahuopakaton uusiminen Pallastunturi, meiltä katon koosta, kunnosta ja muodosta riippumatta. Me uusimme Pallastunturilla omakotitalon, erämökin ja loma-asunnon palahuopakatot. Mutta emme jätä pulaan myöskään autotalleja, pihasaunoja, varastoja, laavuja, grillikatoksia tai muitakaan piharakennuksia.

Kaikki kattotyöt toteutamme aina avaimet käteen -palveluna. Joten olipa kyse vain nukkuma-aitan toisen lappeen päivityksestä tai kokonaisen kartanon palahuopakaton uusimisesta ja lisävarustelusta, voit jättää projektin meidän huoleksemme. Toteutamme työt aina ajallaan sekä erinomaisin arvosanoin.

Palahuopakaton uusiminen alkaa aina siitä, että hankimme tarvittavat välineet, rakennusmateriaalit, rakennustelineet ja suojaamme katon ympäristön suojapressulla. Sitten puramme vanhat huopakerrokset uusien tieltä, toteutamme tarvittavat pohjatyöt, kuten vaikkapa kastuneiden eristeiden vaihdon kuiviin. Uuden katon asennamme oikeaa asennustekniikkaa hyödyntäen ja varustelemme niillä kattotuotteilla, jotka meiltä tilasit. Kun kaikki on valmista, toteutamme vielä kohteen loppusiivouksen ja purkujätteiden hävityksen. Tilaa siis minkä tahansa pihapiirisi palahuopakaton uusiminen Pallastunturilla meiltä, niin et joudu vaivaamaan päätäsi projektiin liittyvillä yksityiskohdilla!

Huopakattoremontit ja huopakaton saneeraukset erinomaiseen hintaan Pallastunturilla

Me toteutamme kaikki huopakattoremontit ja huopakaton saneeraukset erinomaiseen hintaan Pallastunturilla. Meillä nimittäin hinta kullekin kattotyölle kustomoidaan aina katon ominaisuuksien mukaisesti. Loppusumma muodostuu siis sen mukaan, millaisesta katosta on kyse ja mitä muutoksia huopakattoremontin tai huopakaton saneerauksen yhteydessä tehdään. Et siis löydä sivuiltamme neliöhintoja tai valmiita remonttipaketteja. Mikäli tarjous juuri sinun huopakattosi uusimisesta kiinnostaa, kutsu meidät paikan päälle Pallastunturiin tekemään hinta-arviota.

Meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse kajota lomasäästöihisi, vaan voit hakea helpotusta budjettiin rahoituksella. Tutustu rahoitusmahdollisuuteen verkkosivuillamme. Äläkä unohda hakea myöskään kotitalousvähennystä!

Kattavaan palvelutarjontaamme kuuluu myös monia muita kattotöitä ja toimenpiteitä, joista huopakattosi Pallastunturilla voisi hyötyä. Kysy siis reippaasti niin vuotopaikkauksista, myrskyvauriokorjauksista kuin erilaisista huoltotoimenpiteistäkin. Me hoidamme ammattitaidolla vaikkapa turvalliset lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja katteen uudelleen pinnoitukset. Toisin sanoen kaiken sen, mitä kattosi kaipaa, löydät Pallastunturilla meidän kattomme alta!