Huopakattoremontti Närpiö

Huopakattoremontti Närpiö, meiltä, sillä kattoremonttipalvelumme jälki on takuulla laadukasta. Olemmehan kattoalan kokeneista konkareita, joille erilaiset huopakatot ja niiden niin sanotut tyyppiviat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Meitä eivät siis yllätä vaikeatkaan halkeamat, reiät tai edes kauttaaltaan kulunut ja kosteusvauriosta kärsivä huopakatto. Näemme nimittäin valoa tunnelin päässä ja mahdollisuuden kunnostaa epätoivoiseenkin tilaan ajautunut katto.

Uusi, remontoitu huopakattosi on pitkäikäinen, moniin ympäristöihin ja sääolosuhteisiin sopiva katto, joka ei ruostu, haalene tai edes ropise sateella. Voit siis nauttia turvallisesta, hiljaisesta ja vieläpä varsin näyttävästä huopakatosta jopa vuosikymmenten ajan, kun jätät huopakattoremontin meidän osaaviin käsiimme.

Meiltä voit tilata huopakattoremontin sitä kaipaavalle katolle niin Närpiössä kuin muillakin lähipaikkakunnilla. Oikeastaan koko Pohjanmaa saa tarvitsemansa avun huopakattojen ongelmiin meidän osaavalta tiimiltämme. Tavoitamme sinut niin taajanmaan ulkopuolelta, etäisestä saaresta kuin vaikkapa keskeltä metsääkin. Olipa kotikuntasi siis Kaskinen, Kristiinankaupunki, Maalahti, Vaasa tai Laihia, voit aina pirauttaa meille huopakattoremontin tarpeen yllättäessä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Närpiössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Närpiössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Närpiön alueella!

Palahuopakattoremontti Närpiö – katto kuntoon ongelmien syntymekanismista riippumatta

Palahuopakattoremontti Närpiö, meiltä olipa kyse millaisesta vauriosta tai vaurion syntymekanismista tahansa. Me tiedämme miten toimia silloin, kun palahuopakatto vaurioituu myrskyn kaataessa puun sitä vasten kovalla voimalla tai tuulen kiskoessa huopapaloja irti kiinnikkeineen. Meille ovat tulleet tutuiksi myös esimerkiksi erilaiset aikanaan sattuneet asennusvirheet, jotka nostavat päätään myöhemmässä vaiheessa – liian lyhyiden huopanaulojen irrotessa tai puutteellisesti asennettujen läpivientien alkaessa vuotaa tiivisteistään. Toki toisinaan palahuopakaton vuoto tai kuluma saattaa olla seurausta pelkästään katon korkean iän tuomista ongelmista. 

Vuodon tai kosteusvaurion merkkejä on syytä pitää silmällä. Ne eivät aina ilmoittele itsestään, vaan saapuvat toisinaan varsin hiipien. Ensimmäiset merkit saattavat olla yläpohjan eristeiden kastuminen tai puurakenteisiin syntyneet homepilkut. Toisinaan vuotovaurion saattaa havaita jo sisäkaton tai räystäslaudan märistä laikuista ja olohuoneessa leijailevasta tunkkaisesta hajusta.

Jos edes epäilet palahuopakattosi vaurioituneen, käänny oitis meidän puoleemme. Me saavumme Närpiöön kartoittamaan katon tilannetta ja etsimään niitä ensimmäisiä kosteusvaurion merkkejä!

Huopakaton uusiminen Närpiö on syytä tehdä ajallaan

Huopakaton uusiminen Närpiö, on syytä toteuttaa ajallaan, joten kutsu meidät apuun katon ongelmien yllättäessä. Mitä ripeämmin huopakaton uusiminen sitä vaativassa tilanteessa toteutetaan, sitä parempi – myös rahallisesti. Mikäli kosteus ei ole ehtinyt tunkeutua vielä aluslaudoitukseen ja eristeisiin saakka, riittää usein kokonaisvaltaisen huopakattoremontin sijaan pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto. Huopakaton kunto vaikuttaa myös suoraan sen rahalliseen arvoon. Painuneen, vuotavan, ränsistyneen tai muutoin vaurioituneen huopakaton uusiminen luo koko rakennukselle uuden ilmeen. Uusi huopakatto kääntää siis katseita varmasti ja voi jopa nostaa kohteen jälleenmyyntiarvoa. Parhaimmillaan huopakaton uusiminen saattaa siis jopa maksaa itsensä takaisin.

Kukaan tuskin haluaa myöskään asustella pitkään vuotavan tai muutoin vaurioituneen katon alla. Ikävä, tunkkainen homeen haju ja märistä eristeistä johtuva lämmönhukka vaikuttavat väistämättäkin asumismukavuuteen sillä negatiivisemmalla tavalla. Sähkölaskutkin käyvät pidemmän päälle kalliiksi, jos kaikki lämpö karkaa katon läpi harakoille. Älä siis kärvistele huonokuntoisen huopakaton alla turhaan, vaan tilaa Närpiössä meiltä huopakaton uusiminen. Se on päätös, jota et varmasti kadu!

Palahuopakaton uusiminen Närpiö kaikilla herkuilla

Palahuopakaton uusiminen Närpiö, sekä kaikki sen ohessa toteutettavat toimenpiteet meiltä. Kun kerran katollasi jo kiipeilemme, voimme samalla esimerkiksi hoitaa ne erilaiset kirvesmiehen, puusepän kuin peltisepänkin työt, joista palahuopakattosi hyötyisi. Piipun pellitys ja piipunhatun asennus hoituu palahuopakaton uusimisen yhteydessä helposti. Ja mikset pyytäisi meitä vaikka lahovaurioiden korjaamisen ohessa lisäeristämään yläpohjan, millä on positiivinen vaikutus kodin energiatehokkuuteen.

Kattoremonttipalvelumme valikoimasta löydät myös laajan kirjon erilaisia kattotuotteita sekä kattoläpivientejä, joiden asennus katolle hoituu muiden töiden ohessa. Voimme siis uusia itse palahuopakaton lisäksi vaikkapa koko sadevesijärjestelmän tai ruosteiset kattosillat ja kattotikkaat. Meiltä voit tilata myös uudet aurinkopaneelit tai lumiesteet suoraan katolle asennettuna, jotta uusi kattosi olisi valmis seuraavan vuodenajan koitoksiin. Pieneläimet saa pidettyä kurissa pieneläinesteillä. Ja runsaasta luonnonvalon määrästä pääsee nauttimaan myös sisätiloissa, kun tilaa meiltä kattoikkunan tai kattovalokuvun.

Näin luomme uudesta palahuopakatostasi paitsi näyttävämmän myös käytännöllisemmän kokonaisuuden. Tilaa siis palahuopakaton uusiminen kaikilla herkuilla Närpiössä meidän moniosaajiltamme!

Huopakaton ja palahuopakaton uusiminen hinnoitellaan aina kattokohtaisesti

Huopa ja palahuopakattoja nähdään niin suurten kartanoiden kuin näyttävien omakotitalojenkin suojana. Mutta huopa ja palahuopa sopivat myös pienempien piharakennusten lappeille. Autotallit, pihasaunat, grillikatokset ja varastot on helppo sovittaa asuinrakennusten tyyliin, kun katot ovat samaa väriä ja materiaalia.

Olipa kyse sitten pienestä piharakennuksen huopakatosta tai suuremman kartanon palahuopakatosta, voit tilata tarvitsemasi huopa- ja palahuopakattoremontit meiltä. Katon koosta, muodosta tai kunnosta riippumatta. Toki nämä tekijät vaikuttavat huopakaton tai palahuopakaton uusimisen hintaan, joka määräytyy aina katto- ja projektikohtaisesti. Mikäli siis toivot meiltä tarjousta kattotöistä, pyydä tiimimme paikan päälle Närpiöön tekemään kattotarkastusta ja sen mukaista kuluarviota.

Edullisten hintojemme lisäksi kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Halutessasi voit myös hakea rahoitusta helposti suoraan verkkosivujemme kautta niin suurempiin kuin pienempiinkin projekteihin. Älä siis jätä vitaalia huopakattoremonttia tekemättä siinä pelossa, että se vetäisi talouden liian tiukalle. Meiltä saat Närpiössä huopa- ja palahuopakaton uusimisen kilpailukykyiseen hintaan, oli kyse millaisen rakennuksen katosta tahansa!