Huopakattoremontti Luoto

Huopakattoremontti Luoto, sekä muut huopakattosi kaipaamat palvelut meidän kattoremonttipalvelultamme. Suosittelemme jokaista katonomistajaa huolehtimaan huopakaton säännöllisistä huolloista – puolivuosittain katon puhdistus ja läpivientien, yläpohjan sekä kattotuotteiden kunnon tarkastus tekee jo paljon. Tarvittaessa lappeilta kannattaa pudottaa kinoksiksi kertyneet lumet ja vaikkapa karkottaa sammaleet. Näin voidaan ehkäistä monet ongelmat. Mikäli huopakatolle joitain yksittäisiä vuotoja syntyisikin, pyrimme aina ensisijaisesti paikkaamaan ne vuotopaikkauksin. Sama pätee tilanteeseen, jossa myrsky on kaatanut puun kattoa vasten sitä vaurioittaen.

Mutta mikäli myrskyvauriokorjaukset ja vuotopaikkaukset todetaan riittämättömiksi vaikean tilanteen edessä, on huopakattoremontti usein se paras ja jopa ainoa ratkaisu. Luoton laadukkaimmat huopakattoremontit saat meidän kokeneilta ammattilaisiltamme. Tasokkaasta palvelustamme meidät tuntee koko Pohjanmaa, sillä vaurioituneita huopakattoja kunnostamme myös lähipaikkakunnilla. Joten olipa kotipaikkakuntasi sitten Jakobstad, Nykarleby, Terjärv, Kronoby tai Oravais, voit kutsua meidät apuun katon kunnon herättäessä epäilyksiä. Niin taajamaahana, saaristoon kuin vaikkapa keskelle metsää. Me saavumme paikalle pidemmänkin matkan päähän!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luodossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luodossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luodon alueella!

Palahuopakattoremontti Luoto – kun ilmassa on merkkejä vaikeasta kosteusongelmasta

Palahuopakattoremontti Luoto, kutsu meidän kattoremonttipalvelumme apuun, kun kosteus tunkeutuu pintahuovan läpi rakenteisiin. Tunnista vuodon merkit ajoissa ja puutu tilanteeseen, kun räystäslaudoissa näkyy merkkejä vuodosta, sisäkatosta löytyy märkä läiskä, huoneilma haisee tunkkaiselle, yläpohjan eristeet ovat kastuneet tai laudoituksesta löytyy homepilkkuja. Kaikki nämä kielivät siitä, että kosteutta on päässyt rakenteisiin, jonne sillä ei pitäisi olla pääsyä. Ja mitä nopeammin tilanteeseen puututaan, sitä parempi. Jos eristeet ja aluslaudoitukset eivät ole vielä ehtineet kastua tai muutoin vaurioitua, riittää usein pelkkä rikkinäisen pintahuovan sekä alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto. Kukkarokin siis kiittää.

Ajallaan toteutettu palahuopakattoremontti ehkäisee vuodon myötä aiheutuvia sisäilmaongelmia ja esimerkiksi eristeiden kastumisen aiheuttamaa lämmönhukkaa. Näin se siis vaikuttaa myös asumismukavuuteen sekä itse rakennuksen arvoon. Parhaimmillaan se jopa maksaa itsensä takaisin säästöjen muodossa vuosien mittaan.

Palahuopakattoremontin myötä koko kohde saa uuden ilmeen. Uusi, näyttävä katto todella erottuu edukseen. Tilaa palahuopakattoremontti Luodossa meiltä, niin kotisi kääntää pian kaikkien naapurien ja ohikulkijoiden katseet!

Huopakaton uusiminen Luoto on syytä jättää ammattilaiselle

Huopakaton uusiminen Luoto, meidän kattoremonttipalvelumme kokeneilta ja paljon nähneiltä ammattilaisilta, joilla vasara pysyy kädessä tiukankin paikan tullen. Meidän osaamisemme ansiosta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Huopakaton vaurioiden syy piilee nimittäin myrskyvaurioiden ja ajan saatossa syntyneiden kulumien ohella usein myös aikanaan sattuneissa asennusvirheissä. Vuoto saattaa syntyä esimerkiksi läpiviennin kohdalle, mikäli vaikkapa katteen ylösnostot ovat jääneet tekemättä. Tai minne tahansa päin kattoa liian lyhyiden huopanaulojen käytön myötä. Naulojen irrotessa katteeseen nimittäin jää jäljelle pelkät reiät, jotka takaavat kosteudelle suoran reitin rakenteisiin.

Näitä huolimattomuusvirheitä sattuu usein erityisesti kokemattomille kavereille ja siksi huopakaton uusimistarpeen yllättäessä onkin syytä kutsua paikalle pitkään huopakattojen kanssa töitä tehnyt ammattilainen, joka tietää, miten toimia. Älä siis lähde itse kokeilemaan onneasi huopakattotöissä, vaikka olisitkin muutoin käsistäsi kätevä tyyppi. Me uusimme huopakattosi oikeaoppisesti ja teemme siitä tiiviin valitsemalla niin oikeat asennussarjat, asennustavat kuin huopakatetyypitkin. Meiltä saat tarvitsemasi avun katto niin Luodossa kuin muillakin paikkakunnilla ympäri Suomen!

Palahuopakaton uusiminen Luoto hintaan, johon kuuluu kaikki

Palahuopakaton uusiminen Luoto, meillä hintaan, johon kuuluu kaikki. Ei siis pelkän palahuopakaton huopakerrosten uusiminen, vaan myös uuden katon varustelu erilaisin kattotuottein ja läpiviennein. Voit tilata palahuopakattosi uusimisen yhteydessä siis niin uuden kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet, pieneläinesteet kuin vaikkapa aurinkopaneelitkin. Ja miksei vaikkapa kattoikkunaa tai kattovalokupua.

Moniosaajiltamme luonnistuvat vieläpä erilaiset kirvesmiesten, puuseppien ja peltiseppien työt, joten piipun pellityksen sekä uuden piipunhatunkin voit tilata saman projektin yhteydessä. Me myös tarvittaessa lisäeristämme yläpohjan ja toteutamme monet muut vastaavat toimenpiteet, joita palahuopakattosi vaikuttaisi kaipaavan.

Toteutamme niin palahuopakaton uusimisen kuin kaikki muutkin kattotyöt kattokohtaisesti kustomoituun hintaan ilman piilokuluja. Eli käytännössä arvioimme, minkälaisesta katosta on kyse ja teemme tarjouksemme sen mukaan. Meidän on siis ensin kiivettävä katollesi Luodossa määrittelemään sen kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita kuluihin vaikuttavia olennaisia tekijöitä. Hintamme eivät ketään aja vararikkoon, mutta budjetin ollessa tiukalla voit hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta kaikille kattotöillemme. Älä unohda myöskään kotitalousvähennyksen mahdollisuutta!

Pihasauna ja autotallikin ansaitsevat arvoisensa katon

Huopa- ja palahuopakattojen suosio on suurta. Myös Luodossa ne pääsevät oikeuksiinsa, kun rannikon ilmasto koettelee rakennuksia monin tavoin. Kestävät, pitkäikäiset, helppohoitoiset, ruostumattomat ja esimerkiksi sateella hiljaiset katemateriaalit eivät pienestä vaurioidu.

Huopakattojen ja palahuopakattojen parhaisiin ominaisuuksiin lukeutuu myös niiden elastisuus. Se nimittäin mahdollistaa monenlaisten kattorakennelmien kyhäämisen. Molemmista rakennetaan niin mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja kuin pulpettikattojakin, minkä lisäksi huopakatosta saa oikealla asennustekniikalla jopa täysin tiiviin tasakaton. Tarjolla on myös lukuisia väri- sekä kuviointivaihtoehtoja, joiden avulla huopa- ja palahuopakatot on helppo sovittaa osaksi erilaisia rakennustyylejä – niin moderneja kuin perinteisempiäkin.

Huopaa ja palahuopaa voi käyttää hyödykseen myös piharakennuksia pystyttäessään. Niistä saa rakennettua mitä tyylikkäämpiä kattoja esimerkiksi autotalleille, rantasaunoille, pihavarastoille ja grillikatoksille.

Meidän kattoremonttipalvelumme uusii niin asuinrakennusten kuin piharakennustenkin huopa- ja palahuopakatot Luodossa luotettavasti. Älä siis jätä yhtäkään kattoa oman onnensa nojaan tai katso vuotoa sormien läpi vain siksi, ettet tiedä, ketä pyytää apuun tai siksi, että pienempi pihan perän vaja jää arjessa vähemmälle käytölle. Piharakennukset ansaitsevat nekin hyvää huolenpitoa ja me tarjoamme sitä mielellämme!